25 november 2020

WAAROM IK ZONDAG 29 NOVEMBER NAAR LEIDEN GA?

Ik ga zondag 29 november naar Leiden omdat ik vind dat ik mijn stem moet gebruiken wanneer Nederland verandert in een medische dictatuur.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden omdat ik weet welke vaccinatieagenda schuil gaat achter dit beleid.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden omdat ik geloof in het verbinden van een groep mensen met een brandend verlangen naar vrijheid.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden omdat ik muziek wil horen waardoor ik voel dat ik een mens van vlees en bloed met een hart en ziel ben.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om mijn eigen bezieling te voelen.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden omdat ik weet dat we elkaar als mensen alleen vanuit verbinding kunnen bekrachtigen.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om met een grote groep mensen te delen dat er niet 1 overheersende gezondheidsvisie is.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om ook aan Janssen Vaccines duidelijk te maken dat er grens is bereikt aan het jarenlange onethische gedrag van de farmaceutische industrie.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om te ervaren dat we nooit moeten toestaan dat we ons als vrij mens laten onderdrukken.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om te ervaren dat we allemaal onze eigen leider zijn en dat we allemaal een innerlijke stem in ons hebben die weet wat klopt en niet klopt.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om te zorgen dat de pijnlijke geschiedenis van het ziekmakende Mexicaanse Griep-vaccin zich niet nogmaals in Nederland herhaalt.

Ik ga zondag 29 november naar Leiden om onze voorouders te eren die zijn opgestaan om op hun manier machtsmisbruik van politieke leiders te stoppen.

En ik ga zondag 29 november naar Leiden omdat ik hoop dat mijn kleinkinderen later zeggen: “onze opa is niet te bang geweest om zijn hart te volgen en zijn stem te gebruiken”.

Ik hoop dat ik jou ook aanstaande zondag in Leiden zie.

We starten om 13:00 uur op de Lammermarkt in Leiden.

De weersvoorspelling is goed.

Dus het gaat zeker een unieke dag te worden.

Hopelijk tot dan!

Gezonde groet,
Frank

PS: Als je gaat, laat hieronder vooral achter waarom jij ook naar Leiden gaat.

PS 2: Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

https://www.facebook.com/events/815262632606588