8 januari 2021

MUST LISTEN: ZANGER MET BALLEN ZINGT BRILJANT VACCINATIELIED

Lieve FB volgers,

Mijn avond kan niet meer stuk. Al jarenlang zeg ik: "er moeten meer echte protestzangers komen". Zangers die de ballen hebben om te zingen over maatschappelijke misstanden in ons land.

En vanavond heb ik zo'n zanger met ballen gespot en wat voor één.
Eén die ook nog eens woont in mijn geboortedorp, Heino en één die zich ook nog eens opstaat tegen de waanzin van Hugo de Jonge.

Wat een verhaal. Bij toeval reageerde ik twee dagen geleden voor het eerst op een post van Hendrik Jan Van Olde Wème, zanger van de Bökkers.

Na mijn reactie op zijn bericht heb ik gisteren en vandaag meer dan ooit naar nummers van de Bökkers geluisterd.

En What The F*ck! Ontvang ik zojuist een bericht van Martine Bökkers-Jansen dat Hendrik Jan Van Olde Wème een meer dan briljant vaccinatielied heeft gezongen bij RTV Oost.

Mijn avond kan niet meer stuk. Ik hoop dat dit nummer massaal gedeeld gaat worden hier op Facebook. Laat dit een aanmoediging zijn voor andere zangers met ballen in Nederland om niet langer te zwijgen zodat ook zij hun stem gaan gebruiken.

De geschiedenis heeft vaker uitgewezen dat muziek de kracht heeft om een einde te maken aan politieke waanzin. https://tinyurl.com/ybtjx8ny

Ik kan niet wachten dat dit ook in 2021 hier in Nederland gaat gebeuren.

#timeforchange
#stopdemanipulatie
#nooitmeerbaninetrutte Nooit meer kabinet Rutte! 17 januari Amsterdam

Gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Voor iedereen op mijn tijdlijn, die niet van dampende feesttenten houdt en nu denkt: "de Bökkers wie zijn dat nu weer?".

De Bökkers zijn meer dan de lokale helden uit het land waar ik vandaan kom: Salland #heino. Met meer dan 6.9 miljoen streams op Spotifty vertolken zij op een briljante manier de wijsheid, levenswijze en mentaliteit uit het oosten van het land.

PS 2: Wil je nog meer horen van Hendrik Jan Van Olde Wème? Luister dan zeker naar zijn Protestlied: https://tinyurl.com/y2w66778 of het nummer met de prachtige tekst "blief met de poten van mien vrijheid af": https://tinyurl.com/yx9p7mod

PS 3: Hendrik Jan Van Olde Wème #RESPECT