2 november 2020

ZAL DE MEDIA OOIT EERLIJK ZIJN? #DITISMIJNZORG
MIJN ERVARING VANDAAG MET HET AD

Vanochtend moest ik er wel met een gestrekt been in gaan. Ik accepteer het simpelweg niet meer als er in de media feitelijke onwaarheden worden geschreven over mij of over mijn acties.

Dit was mijn besluit toen ik op 6 april jl. na een knallend gesprek op de stoep bij De Telegraaf met succes mijn gelijk en mijn recht opeiste. https://tinyurl.com/y8d86lrd

Vandaag moest ik mezelf wederom eer aan doen door aanpassingen te eisen in het artikel in het Algemeen Dagblad.

VRIJHEIDSTOUR 31 OKTOBER 2020 was niet gericht tegen de coronamaatregelen en het was geen coronaprotest zoals het AD kopte.

Het was een demonstratie om Apeldoorn te bevrijden van het angstvirus. Dit stond super duidelijk in de aankondiging op FB, in de beschikking van de gemeente en werd afgelopen zaterdag ook prachtig uitgedragen door de verschillende sprekers.

Dus moest ik vanochtend wel in de telefoon/email klimmen om te zorgen dat met succes minimaal de kop Vrijheidstour in plaats van Coronaprotest van het AD-artikel werd aangepast.

Dat het AD ervoor koos om niets te schrijven over de essentie van de Vrijheidstour dat laat ik voor de rekening van de journalist.

Dat het AD ervoor koos om de oproep van de politie centraal te stellen i.p.v. het liefdevolle gebaar van de bloemen en hartenbroden, gaven mij aan dat de liefdeloosheid op teveel plekken in de maatschappij nog steeds regeert.

Dus stopt de Vrijheidstour niet in Apeldoorn. De Vrijheidstour reist deze maand door naar Leiden. In de komende maand vinden in Leiden verschillende acties plaats om mensen op een creatieve manier te bevrijden van het angstvirus.

Met als slotstuk zaterdag 28 november. Op deze dag gaan we in Leiden op een bijzondere manier de verzwegen vaccinatiewaarheid in het licht zetten.

Wil jij je aansluiten bij de tweede tussenstop van de Vrijheidstour? Meld het dan vooral via de FB-pagina VRIJHEIDSTOUR LEIDEN.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Ik ben vandaag met een doneeractie gestart om de gemaakte kosten voor de Vrijheidstour Apeldoorn met iedereen te delen, die dit initiatief ondersteunen. https://www.doneeractie.nl/vrijheidstour-apeldoorn/-46932

PS 2: Let op: ondersteun dit initiatief alleen financieel als jij het een warm hart toedraagt, als je mij vertrouwt en als je het geld ook kan missen.

PS 3: Ik ben nog aan het kijken of ik een aantal zakelijke sponsors kan vinden voor VRIJHEIDSTOUR LEIDEN zodat ik niet elke keer aan particulieren een bijdrage hoef te vragen.

PS 4: Dus mocht je een onderneming hebben en iets willen bijdragen aan Vrijheidstour Nederland neem dan gerust contact op dat kan financieel maar ook op een andere creatieve manier.

Zo kwam Evelien Stricker bijvoorbeeld met het geweldige idee van de hartenbroden (zie foto's). Als mensen zijn we veel bezielder en creatiever dan dat deze angstagenda ooit kan worden. Houd vertrouwen.

PS 5: Dank aan Johan Meijboom en alle andere fotografen voor jullie bijdrage op VRIJHEIDSTOUR 31 OKTOBER 2020. Nieuwe foto's blijven welkom, ook van hartenbroden en bloemen die zijn uitgedeeld.