22 december 2020

WYBREN VAN HAGA: KAN JIJ AAN ONZE "LEIDERS" VRAGEN WIE ER VOOR DIE 40.000 ZIEKE ZORGMEDEWERKERS GAAN ZORGEN?

Beste Wybren van Haga,

Dat de waanzin regeert hoef ik jou niet te vertellen. Ik ben je dankbaar voor alle kritische vragen die je bent blijven stellen in de Tweede Kamer. #PCRGate

Aangezien de aanhouder altijd wint, is er volgens mij maar een strategie mogelijk: "de druk blijven opvoeren".

Weet je hierin gesteund door de support van vele duizenden Nederlanders. De vraag is allang niet of maar wanneer deze bom gaat barsten.

Dus mocht het coronadebat deze week nog doorgaan: https://tinyurl.com/y7kentrw zou je Hugo de Jonge dan kunnen confronteren met de eerste schokkende cijfers vanuit Amerika?
https://tinyurl.com/yb4n2xb5

Misschien heb je het zelf ook al gezien maar het CDC meldt dat: "Tot en met 18 december jl. in totaal 112.807 mensen gevaccineerd zijn" (zie afbeelding).

Van deze groep waren er maar liefst 3.150 mensen, die na hun vaccinatie:

niet in staat waren om normale activiteiten uit te voeren;

niet in staat waren om naar het werk te gaan;

of hulp van een dokter nodig hadden.

Als we dit waanzinnige percentage van 2,79% loslaten op de 1,4 miljoen zorgmedewerkers in Nederland: https://tinyurl.com/y7lzo7grd dan betekent dit dat bij een kleine 40.000 zorgmedewerkers het vaccin direct een negatieve impact gaat hebben op hun gezondheid.

Dus is de vraag gerechtvaardigd: "Hugo de Jonge en Mark Rutte- kan de zorg het coronavaccin wel aan?"

Succes en gezonde groet,
Frank Ruesink
www.frankruesink.nl

PS 1: Ken je medewerkers in de zorg? Schroom dan niet om dit bericht te delen. Want als Hugo de Jonge zijn zin krijgt dan moeten we straks allemaal. https://tinyurl.com/yb9ec2jl (zie 2:50 min)

PS 2: Soms vragen mensen mij wel: "komen je berichten wel aan bij de desbetreffende politici?" Een terechte vraag natuurlijk. Weet dat ik dit bericht later vandaag, als de meeste reacties binnen zijn, via whatsapp naar hem toe. Schroom dus ook niet om een positieve noot voor hem achter te laten.

PS 3: Mijn oude berichten zijn trouwens ook weer te vinden op mijn website: https://frankruesink.nl/volg-missie/ en schrijf je gerust in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.