Jaargetijden MM in het theater

Details
Date:

juni 21

Time:

9:30 - 16:00

Click to Register: Click to Register
Organizer

Liefdevol Rebelleren

Website: Organizer's Website
Venue

Theater Het Hof

58 Boekhorstenstraat, 6828 DV Arnhem

Arnhem, GE, NL, 6828 DV

Medicijn Morgen in het theater

Medicijn Morgen in het theater

We zijn gestart om 4 keer per jaar een bijeenkomst te organiseren waarin alle/zoveel mogelijk deelnemers van de Creatiekracht jaartraining samenkomen.

Dit betekent dat we op elke eerste dag van een nieuwe kwartaal jou uitnodigen voor een dag in het theater. Concreet betekent dit dus 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december.

Deze dagen in het theater gaan over dat je het echt gaat doen. Dat je Liefdevol gaar rebelleren door voluit jouw creatiekracht te leven.

Specifiek voor 21 maart!

Op deze dag wordt je op een unieke manier individueel extra bekrachtigd in jouw getal/creatiekracht op het oosten.

Je ontmoet de anderen die diezelfde vuurkracht/creatiekracht hebben als jij. Krachten worden gebundeld en jij neemt je vuurkracht vanuit het theater mee naar huis om te laten stromen in jouw creatieprocessen.

Onze intentie om je uit te nodigen voor deze MM dagen in het theater is als volgt:

  • We vieren dan graag met jou de overgang van het oude naar het nieuwe seizoen en willen graag de energie van het seizoen verwelkomen in jouw creaties.
  • We nodigen een aantal deelnemers uit om op het podium hun creatiekracht te laten zien.

Deze dag geldt voor iedereen, die komt als één van de negen strippen.

De deuren van het theater gaan open om 09:30 uur. Het programma start om 10:00 uur en we ronden af rond 14:00 uur . Koffie en thee kan je zowel met pin als contant geld kopen aan de bar. Neem van huist een lekkere lunch voor jezelf mee. Je kan je opgeven door je op deze pagina te registreren.

Liefdevolle groet,

Frank & Loes

Ps 1: een week voorafgaand aan deze MM sturen we nog een bericht met de laatste details mocht je nog vragen hebben, stel ze dan vooral op het bord “praktische vragen jaartraining” in de online Creatiekracht Community.

Ps 2: Indien jij graag op het podium wilt staan, stuur ons een mail: helpdesk@liefdevolrebelleren.nl