Hugo – Ik ben ook jouw soldaat niet Special Edition 26-09 bij Middelburg

Details
Date:

september 26

Time:

12:00 - 18:00

Click to Register: Click to Register
Organizer

Frank en Loes Ruesink

Website: Organizer's Website
Venue

Leon Overdulve

Oostkapelseweg 4, 4563EH Serooskerke

Serooskerke, Zeeland, NL, 4563EH

Even scherpzinnig als spraakmakend confronteert Frank politici met de verzwegen vaccinatiewaarheid . Op 26/9 spreekt hij in Zeeland.

De bijeenkomst: “Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet” is een onvervalste aanklacht tegen de liefdeloosheid in de Nederlandse politiek.

Even scherpzinnig als spraakmakend confronteert auteur Frank Ruesink politici met de verzwegen waarheid achter de ethische misstanden binnen de vaccinatie industrie.

Met zijn eerste brief aan VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, getiteld ‘Beste Klaas, ik ben niet jouw soldaat’, opent Frank Ruesink op Bevrijdingsdag 2019 de strijd voor een eerlijke voorlichting over vaccinatieveiligheid.

Zijn missie blijkt sinds de aanvang van de coronacrisis actueler dan ooit. Bijna anderhalf jaar later weet iedereen op het Binnenhof wie Frank Ruesink is.

Zijn prikkelende en schurende Facebookberichten aan onder meer Paul Blokhuis, Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn tienduizenden keren gedeeld op social media en zijn nu verzameld tot een inspirerende en onuitwisbare brievenbundel die een snel veranderend tijdsbeeld schetst van een tijdperk dat niemand snel zal vergeten.

Frank Ruesink, vader van vier kinderen, staat op en spreekt zich uit voor het behoud van (medische) vrijheid. Hij verwierf door zijn talloze brieven en ludieke acties landelijke bekendheid als vaccinatiescepticus en behoort met recht en reden tot één van de meest toonaangevende vrijheidsstrijders van deze tijd. Hij richt zijn pijlen op politici die meer van macht dan van mensen houden. Met dit boek trekt hij een streep in het zand, herdenkt de pijnlijke lessen van het verleden en heeft een liefdevolle boodschap voor de toekomst.

26 SEPTEMBER 2020 : SEROOSKERKE

Frank nodigt je van harte uit voor een zeer speciale bijeenkomst op zaterdagmiddag 26 september in Serooskerke (Zeeland) waar hij een lezing geeft en voor het eerst zijn boek signeert.

Het wordt een middag van verbinding, nieuwe kennis over actievoeren in 2020 en nieuw bewustzijn.

The Wanderer https://tinyurl.com/y3ahb6af heeft speciaal tijd in zijn agenda vrijgemaakt om het geheel te voorzien van fantastische muziek.

In zijn lezing deelt Frank zijn lessen van 1,5 jaar opstaan als nieuwetijdslobbyist en sociale activist.

Maar natuurlijk ook de inzichten die hij opdeed tijdens zijn ontmoetingen met Hugo de Jonge, Paul Blokhuis, Klaas Dijkhoff, Bruno Bruins, Mark Rutte, Gert-Jan Segers en zeker ook de media.

Frank heeft met deze lezing de intentie om je niet alleen een zeer leerzame maar ook optimistische kijk mee te geven.

Ook is er tijd om je met gelijkgestemde te verbinden.

Na deze bijeenkomst stap je met frisse moed verder.

Tot de 26e september in Serooskerke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *