3 september 2020

DE VERBINDENDE FACTOR - WAARHEID EN VRIJHEID

De legendarische woorden van Johan Cruijff zijn ook in deze Coronacrisis nog steeds van toepassing.

Want: "Hoe harder de leugen regeert, hoe harder de roep om waarheid en vrijheid wordt". Elk nadeel hep dus zeker ook vandaag de dag zijn voordeel.

Op 5 mei jl. organiseerde ik samen met een aantal mannen vanuit Voorvrijheid.nu een vrijheidsactie.

Honderden mensen gaven gehoor aan de oproep om in hun eigen woonplaats te laten zien wie ze daadwerkelijk al zijn : EEN VRIJ MENS.

Al deze foto's gebundeld resulteerde in een video van krachtige Nederlanders, die je zeker niet het keurslijf in krijgt en die zich zeker niet door een gezagsloze Ferd Graperhaus de wet laten voorschrijven.

Met deze video maken we vanuit verbinding een krachtig statement dat we linksom of rechtsom gaan leven in een land waar:

niet de leugen maar de waarheid regeert

we bevrijd zijn van de angstpolitiek

we verlost zijn van het misdadige beleid van Hugo de Jonge #stopdespoedwet

politici zich laten leiden door het gezonde verstand in plaats van de PR machine van de vaccinatie-industrie

we massaal afscheid hebben genomen van politici die meer houden van macht dan van mensen

Ik geloof dat het kan als elke dag steeds meer mensen geloven in deze nieuwe realiteit.

Herken je iemand in de video zoals Frank de Graaf of Thanh Hagoort? Tag deze persoon dan gerust in de reactie. Het laat ons alleen zien dat we veel meer verbonden zijn met elkaar dan we denken.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Dank Melchior Merieme Verbon-Mansouri https://www.sergeantmajortalks.com/ voor het maken van de prachtige video.

Ps 2: Morgenochtend ben ik zeker te vinden in Den Haag bij de nieuwe verbindende en geweldloze demonstratie rondom de Tweede Kamer #stopdewaanzin #stopdespoedwet. Hopelijk ga ik jou daar ook zien.

Ps 3: Heb je nog geen handtekening geplaatst voor de ontslagbrief van Hugo weet dat het nog steeds kan. We gaan richting de 30.000. https://tinyurl.com/y4r7o3on

Ps 4: Vergeet verder niet op welke manier dan ook jezelf en je medemens te bekrachtigen. Stap uit de angst. Geef de ander het beste van jezelf. Een manier is om elkaar de hartjeskaartjes te geven. Het heeft mij ver en veel gebracht. https://frankruesink.nl/product/gift-of-freedom/