14 september 2020

HOOGTEPUNT VAN DE VROUWENMARS IN UTRECHT: DE KLEINE ACTIVIST

Samen met Loes Ruesink spreken op de Vrouwenmars in Utrecht was gisteren een primeur en voor mij een prachtige ervaring.

Luisteren naar De Kleine Activist was voor mij het absolute hoogtepunt van deze bijzondere bijeenkomst.

Met bewondering en respect luisterden zo'n duizend mensen naar de kracht, de oprechtheid en de diepgang van haar woorden. https://tinyurl.com/y4wu8odp

Ik hoop echt dat haar boodschap tot in elke huiskamer doordringt. Zodat iedereen beseft wat de drastische impact van de coronawet en meer macht voor Minister Hugo de Jonge op ons leven kan gaan hebben.

Laten we allemaal op onze eigen manier onze invloed blijven aanwenden om nee te blijven zeggen tegen deze spoedwet.

Zelf doe ik dit de komende week door vol gas te geven bij de lancering van mijn boek: Hugo - Ik ben ook niet jouw soldaat. https://frankruesink.nl/product/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaat-niet/

En ja deze titel is confronterend net zoals de cover dit gaat zijn. Echter in mijn ogen is het noodzakelijk om een streep in het zand te blijven trekken. Dit om een vrije (medische) toekomst voor de volgende generatie te waarborgen.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink
www.frankruesink.nl

ps 1: Met dank aan Martha van Loij en Mariƫlle Van Heugten voor de foto's.

ps 2: Monique Ravensberg super bedankt voor het vastleggen van de eerste zes minuten van de iconische speech van De Kleine Activist.

Ps 3: Maar vooral dank aan het gehele team van Vrouwen Voor Vrijheid voor de bijzondere middag gisteren. Super goed georganiseerd. Bewondering voor jullie daadkracht.