1 mei 2020

5 MEI IS ONZE VRIJHEIDSDAG

Deze 5e mei vier ik omdat mijn voorouders mij een innerlijke verlangen naar vrijheid hebben meegegeven.

Deze 5 mei ga ik uitbundig vieren omdat ik als mens het recht heb om zelf op te komen voor mijn vrijheid en die van mijn kinderen.

Dit jaar is er geen enkele reden om opgesloten en afgezonderd deze vrije dag door te brengen.

Het is een dag die we massaal in verbinding met elkaar kunnen vieren. Ook op afstand. We hebben elkaar als mensen zeker in deze tijd hard nodig.

Meer dan 2.700 mensen hebben zich nu al aangemeld om deze dag vanuit hun eigen woonplaats mee te vieren.

De viering, die ik organiseer bestaat uit een plaatselijke bevrijdingsactie en een gratis online bevrijdingsconcert (medical freedom concert).

Morgen maak ik alle details bekend. Ik ben super blij dat ik een topartiest en vrije geest heb weten te enthousiasmeren voor dit initiatief.

Om alvast een klein beetje in de muzikale stemming te komen, deel ik alvast dit prachtige vrijheidsnummer https://youtu.be/mwV-NH6t1YM

Wil je meedoen met de bevrijdingsactie en het online bevrijdingsconcert? Meld je dan nu aan via deze link. https://frankruesink.nl/nieuwsbrief-2/

Vergeet nooit dat we als mensen oneindig creatief zijn. Dus ook met de huidige maatregelen kunnen we in verbinding, in liefde en zonder angst vieren wat we van nature als mens zijn:

VRIJ.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps': dank aan deze fantastische mannen die hun oneidige (gezins)creativiteit al hebben gebruikt om te laten zien wat we als mens elke dag steeds meer willen ervaren. VRIJHEID