6 mei 2020

NA HET SUCCES VAN GISTEREN - NU DOORSTAPPEN NAAR DE VRIJHEID VAN MORGEN

Na een zeer geslaagde Vrijheidsactie waar meer dan 500 mensen aan meededen en een bijzonder Vrijheidsconcert (met af en toe meer dan 900 luisteraars) is het tijd om vandaag stevig door te stappen.

Op basis van het Vrijheidsconcert https://youtu.be/qJW1numh71Q gaan we nu 10 korte filmpjes maken. 10 muzikale boodschappen om nog meer mensen te inspireren op weg naar echte vrijheid in Nederland.

Met de ruim 500 foto's gaan we in de komende periode een unieke Vrijheids-Videoclip maken.

Daarnaast starten we met een nieuw project : "Vaccinatieveiligheid voor Dummies"

Dit wordt e-learning omgeving, speciaal voor alle Nederlanders die zich goed willen voorbereiden op het coronavaccin.

De online vragen worden gesteld door niemand minder dan onze Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.

Hij neemt in ons in deze online omgeving mee langs verschillende rechtszaken, vaccinschandalen, recente uitspraken van de World Health Organisation en natuurlijk alle lessen van de Mexicaanse griep.

Doel van dit nieuwe initiatief is om te zorgen dat we ook bij het coronavaccin de oude Nederlandse wijsheid blijven toepassen: "bezint eer gij begint".

Voor dit laatste project ben ik nog op zoek naar een e-learning specialist, die mij hierbij wil helpen. Ken je iemand? Stuur me dan een PB of deel dit bericht.

Alvast bedankt voor je hulp.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: Graag wil ik iedereen nogmaals ongelofelijk bedanken voor het toesturen van de meest mooie, creatieve en liefdevolle foto's vanuit heel Nederland. Naast de video die we gaan maken van jullie foto's, krijgt dit binnenkort ook nog een mooi lokaal vervolg. Meer informatie later.

ps 2: Namens mijzelf en de gehele technische crew wil ik iedereen bedanken, die in de afgelopen periode een financiële donatie heeft gedaan. Zonder jullie financiële steun was dit Vrijheidsconcert niet mogelijk geweest. https://www.doneeractie.nl/steun-actiegroep-voorvrij…/-43241

ps 3: Ik ga onderzoeken of ik voor de zomer nog een "Bob Marley - Free Your Mind concert" kan organiseren. Ik ben er namelijk allang achter dat vrijheid in Nederland niet vanzelf komt. Hier moeten we allemaal voor in actie komen en muziek kan wel eens de verbindende en bevrijdende factor zijn. Like ons op: https://www.facebook.com/voorvrijheidnu/