9 oktober 2019

RENS RAEMAKERS - WAT VOOR EEN VOORBEELD ZIJN JULLIE VOOR MIJN KINDEREN?

BESTE Rens Raemakers - D66,

Steeds vaker vraag ik me af hoe leg ik het mijn kinderen uit wat jullie doen met het vaccinatie dossier in Den Haag?

Ook nu vandaag het NOS bericht binnenkwam met de kop "vaccinatie voorlopig niet verplicht voor kind in crèche" stel ik me weer deze vraag.

Want gaat het RIVM nu daadwerkelijk vaststellen wat de kritieke ondergrens is van de dekkingsgraad?

Wat dacht jij toen je dit las? Ik ben heel erg benieuwd.

Want heb jij de mensen in het kabinet ook verteld hoe het nu echt zit met die dekkingsgraad?

Heb jij iedereen verteld dat deze grens al sinds de jaren 60 op mysterieuze wordt opgehoogd van 55% in de mid jaren 60, naar 70-75%, naar later 80%, 83% en uiteindelijk 90% naar de 95% die de WHO nu "eist"?

En heb jij iedereen ook verteld hoe het nu zit met vaccin falen? Heb jij hen verteld hoe het nu echt zit met de dekking bij ons als volwassenen?

En heb jij Klaas Dijkhoff ook nog eens gevraagd waar dat bewijs naar de 95% dekkingsgraad blijft? Ik ben heel erg benieuwd.

HOE LEG IK DIT MIJN KINDEREN UIT?

Voordat vijftien jaar geleden onze oudste zoon Lens werd geboren waren Loes Ruesink en ik het over onze opvoedingsstrategie snel eens.

Wij moeten onze kinderen het goede voorbeeld geven:
als wij werken aan onszelf,

als wij onze talenten gebruiken

als wij onze eigen twijfels/angsten onder ogen zien en

als we ondanks alles de liefde laten overwinnen,dan volgen onze kinderen vanzelf was onze filosofie.

En zonder hier een opvoedingsdiscussie te starten of zonder de werkelijkheid mooier te maken dan dat die is (4 kids is immers bloed, zweet en tranen), heeft deze filosofie voor ons gezin tot nu toe goed gewerkt.

Het goede voorbeeld geven betekent ook dat wij hen volledig betrekken in datgene wat wij doen en waar wij voor staan in het leven.

Dus weten ze alle vier van mijn afspraak met Klaas Dijkhoff. Ze weten van mijn ontmoeting van Mark Rutte in Aalsmeer, Ze weten van de niet waargemaakte belofte van Klaas Dijkhoff.

De jongste drie weten het verhaal van hun oudste broer, die na de BMR vaccinatie in het ziekenhuis heeft gelegen.

En ja ze weten zelfs dat zij als 3,5 niet gevaccineerde kinderen door veel politici worden bestempeld als een gevaar voor andere kinderen.

Maar mijn kinderen zijn scherp genoeg en begrijpen heel goed het verschil tussen een standpunt en een vraag.

Dus was het niet vreemd dat toen ik met mijn kinderen het NOS interview van Joep Schreuder met Klaas Dijkhoff bekeek https://tinyurl.com/y4gzukkp één van hen zei: "maar papa jij stelt toch alleen maar de hele tijd vragen?".

Ja, dat klopt ik stel hardnekkige vragen.

Toen vervolgens Klaas Dijkhoff ook nog eens zei: "het is niet zo belangrijk". Vroeg de ander aan mij: "maar hij was toch heel boos op je voor de wedstrijd. Hoe kan het dan niet belangrijk zijn?".

Eerlijk waar Rens het valt aan mijn kinderen niet uit te leggen.De vragen blijven ook maar komen

Waarom betalen we belasting voor een door de overheid opgezette doe-eens-lief campagne? https://tinyurl.com/yyx4uvbo

Terwijl Klaas Dijkhoff zonder enige kennis van zaken een hele grote groep mensen schoffeert in zijn Klaasbrief? https://tinyurl.com/y6lqkv3u

Waarom betalen we belasting voor een door de overheid opgezet lespakket over vaccinaties voor onze tieners? https://tinyurl.com/y3wbuhua

Terwijl Paul Blokhuis geen eens in staat is de waarheid te vertellen over het gebruik van (levend)geaborteerde foetussen in vaccins. https://tinyurl.com/y2a72ukz

Waarom betalen we mee aan het salaris van een politicus die een groot deel van de bevolking angst probeert aan te praten met uitspraken "geen prikken, geen pieken" https://tinyurl.com/y6lqkv3u

Terwijl dezelfde politicus niet in staat is om zijn gemaakte afspraak na te komen en te zeggen dat de twee beloofde bewijzen aan mij helemaal niet bestaan?

Jij weet net zo goed als ik dat VVD politici voor minder de laan zijn uitgestuurd.

En met alle respect Rens hoe leg ik het mijn kinderen uit dat jij als indiener van het wetsvoorstel op TV zegt dat er geen bijwerkingen zijn terwijl hun eigen broer in het ziekenhuis heeft gelegen?

Een medische ingreep zonder bijwerkingen, zelfs mijn jongste twee kinderen weten dat dit niet bestaat.

Dat jullie het vaccinatieverhaal niet kunnen uitleggen aan een groot deel van de bevolking begrijp ik ondertussen heel goed.

Maar Rens leg jij mijn kinderen maar eens waarom ik respect, begrip en acceptatie moet blijven uiten voor politici, die over mensen wil regeren, die zelf
liegen
weglopen voor de waarheid,
onbeleefde omgangsvormen hebben
chanteren om hun gelijk te halen en
afspraken niet nakomen

Het is dat mijn kinderen maandag naar school gaan, anders had ik graag één van de vier gevraagd om het je persoonlijk te vragen.

Ik wens je veel wijsheid en vooral heel veel eerlijkheid toe in het debat maandag.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink