20 april 2020

STEUN ACTIEGROEP VOORVRIJHEID.NU

VOOR MEDISCHE VRIJHEID, TEGEN VERPLICHTE VACCINATIE & TEGEN DE 1,5 METER SAMENLEVING

Gisteren heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga een beweging starten, die groter is dan mijzelf.

Een jaar lang heb ik op allerlei manieren veel van mijn energie besteed voor het behoud van medische vrijheid. Maar ook acties om aan te tonen hoe politici ervoor kiezen om bewust onwetend te blijven over de verzwegen vaccinatiewaarheid.

Ik ben super dankbaar voor alle ondersteuning, die ik hiervoor heb mogen ontvangen. Ik ben ook blij wat ik daarmee heb bereikt.

Echter sinds mijn laatste ontmoeting met Mark Rutte en Hugo de Jonge afgelopen donderdag (16/4) https://tinyurl.com/yct7smcf voel ik maar één ding: Het roer moet om.

De stem van velen voor medische vrijheid is slechts een onaangename fluistering in hun hoofd. Om daadwerkelijk een vrije maatschappij te creëren is nu het moment om met nog meer daadkracht door te pakken.

Daarom ben ik samen met een aantal andere mannen een nieuwe beweging gestart : VoorVrijheid.nu. Dit is een actiegerichte beweging met in eerste instantie drie doelstellingen:

1) Zo snel mogelijk naar een maatschappij waar eenheid en verbinding de norm is. Dus geen dag langer een 1,5 meter maatschappij.

2) Zo snel mogelijk naar een maatschappij waar medische vrijheid de norm is. Dus geen verplichte vaccinaties in Nederland.

3) Zo snel mogelijk naar een maatschappij met politici, die meer houden van mensen dan van macht, controle en globalistische agenda's. Dus geen Klaas Dijkhoff, geen Mark Rutte en geen Hugo de Jonge meer.

Om dit te realiseren ontwikkelen we momenteel meerdere initiatieven:

1) Organiseren van een Bevrijdingsactie op 5 mei. Hiervoor hebben ondertussen al ruim 1.300 mensen zich aangemeld; https://tinyurl.com/y8k2hfla

2) Verspreiden van de Vrijheidskrant door heel Nederland. Dit in navolging van de Coronakrant van afgelopen week; https://tinyurl.com/yct7smcf

3) Ontwikkelen van meerdere video’s https://tinyurl.com/y8fgbx74 om te illustreren hoe pijnlijk en politici onwaardig de recente uitspraken van Mark Rutte en Hugo De Jonge zijn.

a. Mark Rutte: “Ik heb nog nooit nagedacht over vaccinatieveiligheid”
b.Hugo de Jonge: “Ik twijfel nooit aan vaccinatieveiligheid”

4) Opzetten van een “Vaccinatieschade voor beginners” online leeromgeving voor ouders.

a. Het doel is ouders te behoeden voor de ervaring van Thanh Hagoort en mijzelf. https://tinyurl.com/vd2xdf4

b. Het wordt een omgeving waarin vele duizenden ouders de verzwegen vaccinatiewaarheid op een interactieve manier gaan ontdekken.

5) Ontwikkelen van het VoorVrijheid.nu platform. Hierop kan je zien welke acties en activiteiten allemaal worden ontwikkeld om deze drie doelstellingen te realiseren.

6) Opzetten van een eigen online TV kanaal.

7) Natuurlijk doorgaan met het schrijven van berichten die viraal gaan om politici te confronteren met hun eigen liefdeloosheid. Maar ook politici waarderen als ze hun morele kompas wel gebruiken.

Als jij wilt dat deze missie slaagt dan kan je ons nu steunen:
1) Door dit bericht te delen op jouw tijdlijn

2) Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief https://tinyurl.com/y86qfydo

3) Door een financiële bijdrage te leveren op de VoorVrijheid.nu donatiepagina. https://tinyurl.com/yaqs3c3b

Het geld dat je doneert geeft mij de ruimte en de middelen om te zorgen dat al deze acties met de juiste partijen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Daarnaast start ik mijn eigen onderzoek of het starten van een politieke partij een middel is om deze doelstellingen te realiseren.

Super bedankt voor je aandacht. Ik ben er heilig van overtuigd, dat we met velen in Nederland deze verandering tot stand kunnen brengen.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Mede namens de Men for Freedom groep

Ps 1: Let op: Doneer vooral niet als je wilt dat de samenleving blijft zoals die nu door Mark Rutte wordt gepresenteerd. Doneer ook niet als je niet de financiële ruimte hebt. Zorg eerst goed voor jezelf, zeker in deze tijd. En doneer niet als jij mij als persoon of ons als groep niet vertrouwt. Wees trouw aan jezelf.

Ps 2: Mocht je vragen of tips hebben over dit nieuwe initiatief, laat het vooral weten.