12 april 2021

ALS HUGO DE JONGE HET JE VADER NIET VERTELT, DOE JIJ HET DAN WEL?

Lieve FB volger,

Met pijn in het hart las ik net van de 77 jarige man uit Noordwijkerhout, die na zijn coronavaccinatie onwel werd en direct daarna overleed: https://tinyurl.com/ydnvmvjr.

Natuurlijk zijn er al meer van dit soort berichten voorbijgekomen. Toch raakte dit bericht mij nog eens extra omdat het mij deed terugdenken aan eind 2019.

Het was de tweede keer dat ik Hugo de Jonge aansprak. Dit tijdens het CDA congres in Maarssen. Na mijn eerste ontmoeting begin juli 2019 moest ik onze Minister van Volksgezondheid nog eens confronteren met een uitspraak op rechtspraak.nl.

Een uitspraak waarin het RIVM het volgende stelde:

"Ten aanzien van de vaccinatie kan worden opgemerkt dat het over het algemeen bekend is dat kinderen kunnen overlijden na vaccinaties; dit wordt gezien als een complicatie van normaal medisch handelen." (zie 4.6 https://tinyurl.com/pykj3muu)

Mijn stelling was en is nog steeds dat dit risico veel nadrukkelijker benoemd zou moeten worden door de Nederlandse overheid. Teveel mensen en zeker ouderen denken dat vaccineren vrij is van enig risico.

Terwijl ik de woorden uitsprak, zag ik al dat Hugo de Jonge het hier niet mee eens was, sterker nog, hij ontkende glashard dat deze uitspraak waar is.

Sindsdien weet ik hoe belangrijk het is dat wij elkaar als Nederlanders onderling voorlichten over de risico's en bijwerkingen van vaccins.

Daarom ben ik ook blij dat zoveel mensen mijn berichten lezen, delen en of mijn boek hebben gekocht: https://tinyurl.com/2rr5w6hs. Hierin staan net zoals bij Vaccin Vrij - Vaccine Free heel veel gerechtelijke uitspraken ten aanzien van misstanden in de vaccinatie industrie die iedereen zeker in deze tijd zou moeten weten.

Laten we daarom deze verzwegen waarheden blijven delen met onze familieleden. Want als Hugo de Jonge en het Ministerie van Volksgezondheid ons de volledige waarheid niet melden, dan zullen wij dit samen moeten blijven doen.

Gezonde groet,
Frank Ruesink