14 oktober 2019

WAT 16 NOVEMBER GAAT GEBEUREN IS VEEL BELANGRIJKER

Terwijl ik afgelopen zaterdag samen met Loes een dagje op stap was in Utrecht, ontving ik de eerste berichten dat ik onder vuur zou liggen op facebook.

Het bericht dat werd gedeeld ging over het "feit" dat ik een vrijmetselaar zou zijn omdat ik aan de University van Portsmouth heb gestudeerd, toen ik een jaar of 22 was.

Toegegeven deze zag ik niet aankomen. Ik heb wel wat meer berichten over mij voorbij zien komen maar deze was zeker verrassend.

Omdat ik er door veel mensen op werd aangesproken, kies ik ervoor om er kort bij stil te staan en me daarna te richten op iets dat veel belangrijker is: 16 november Düsseldorf.

Voor alle duidelijkheid. Ik ben geen vrijmetselaar. Ik wist op mijn 22e geeneens wat de vrijmetselarij was, laat staan dat ik mij had verdiept in de geschiedenis van deze Universiteit voordat ik er naar toe ging. Een internationaal avontuur was belangrijker dan de geschiedenis van deze universiteit.

Ik heb vaker geschreven dat transparantie een oplossing. Dus kies ik ervoor om het webinar dat ik gisteren gaf online te zetten.

Hierin ga ik in op waarom ik doe wat ik doe, waarom ik ooit ben begonnen met schrijven, waarom vrijheid voor mij zo belangrijk is, hoe mijn studietijd was in Portsmouth, hoe ik omga met negativiteit etc.

Voor de mensen die 16 november Düsseldorf belangrijker vinden, zou ik zeggen lees gerust verder.

Voor de mensen die toch meer over mij willen weten, gebruik deze link om het webinar terug te luisteren. https://youtu.be/r9d2ndXUC3U

HET VERHAAL IS VELE MALEN BELANGRIJKER

Maar ik heb al vaker gezegd en hier blijf ik bij. Als persoon ben ik niet belangrijk. Het verhaal is belangrijk.

Het verhaal over vrijheid. Het verhaal over eerlijkheid. Het verhaal over de waarheid. Het verhaal over gezondheid. Het verhaal over misstanden in de farmaceutische industrie, dat is vele malen belangrijker. En ja zeker, het wetsvoorstel van Rens Raemakers morgen is deze week veel belangrijker.

Daarom voel ik mij ook super vereerd dat ik op zaterdag 16 november mag spreken op de "Impfen muss freiwillig bleiben" demonstratie in Düsseldorf.

Afgezien van het feit dat het bijzonder is om als Nederlander in Duitsland te mogen spreken over vrijheid is de locatie voor mij persoonlijk bijzonder.

In Düsseldorf heeft namelijk onze oudste zoon in het ziekenhuis gelegen twee dagen na zijn BMR vaccinatie. Dus om in deze stad te mogen opstaan voor vrijheid maakt voor mij deze cirkel wel mooi rond.

Met dank trouwens aan Martha van Loij. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat ik over een maandje 10 minuten lang in mijn beste Duits mijn visie en kijk op verplichte inentingen mag geven.

In de komende tijd ga ik werken aan mijn speech en sta ik zeker stil bij de beweging in Nederland, die al een hele lange historie kent met mensen zoals Door Frankema, Ellen Vader, Anne-Marie van Raaij, Arjen Pasma, Freek Visser, Désirée Röver, Anneke Bleeker, Toon Weisenborn Weissenborn, Annelies Witlam, Anne Bennett, Peter Guinee, Daan de Wit en zeker ook de overleden Tinus Smits en Hans Moolenburgh maar ook vele andere die ik hier niet heb genoemd.

Natuurlijk loop ik op mijn eigen manier door op de wijsheid van heel veel andere mensen. Het zijn o.a. de mensen die ik hierboven noem die het fundament zijn waar ik gezamenlijk met een nieuwe generatie op doorloop o.a Ramon Walter Renate Lindeman.

Ik mag dan wel de speech geven op 16 november maar de speech gaat over iets dat vele malen groter is dan mij.

De speech gaat over Vrijheid.

Vrijheid dat we onze eigen keuzes mogen maken als mensen
Vrijheid dat ons lichaam onaantastbaar is en altijd moet blijven.

Vrijheid om altijd vragen te blijven stellen.
Vrijheid om een andere kijk op gezondheid ongecensureerd te blijven uitdragen.

Vrijheid om, ook al sta je gevoelsmatig met de rug tegen de muur, toch altijd je eigen verhaal te blijven vertellen.
Vrijheid dat veel verder gaat dan alle onnatuurlijke wetten, die in ons rechtssysteem zijn vastgelegd.

En ja dus ook over vrijheid om door te stappen, ook al zijn er mensen die liever willen dat je stopt.

Ik wens iedereen een hele mooie vrije dag toe.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Kijk hier voor meer informatie over de bijeenkomst in Düsseldorf https://www.facebook.com/events/410992696278879/

Ps 2: Mochten er mensen zijn, die voor zichzelf willen opstaan voor vrijheid, zich willen aansluiten bij deze bijeenkomst en onze oosterburen een hart onder de riem willen steken.

Laat het hieronder weten. Op basis van de interesse besluiten we of we een bus gaan regelen om samen vanuit Nederland naar Duitsland te rijden.

Ps 3: Your soul knows more truth than any amount of gossip. Deze wijsheid, deel ik hier graag als laatste omdat ik afgelopen weekend blij was dat een wijs man deze mij ooit had geleerd.