14 december 2019

LILIAN MARIJNISSEN – GEFELICITEERD, GEBREK AAN KRITISCHE VRAGEN VOOR BIG PHARMA, RESULTEERT IN EEN SP WINNAAR VAN DE VACCINATIE SALES TALENT VAN HET JAAR AWARD

Beste Lilian Marijnissen,

Het kan niet anders, dan dat jij als aanvoerder van het SP team trots moet zijn op Renske Leijten. Met veel respect en bewondering heb ik de afgelopen weken naar al haar acties gekeken.

Wat een waardering heb ik voor haar bevlogenheid waarmee zij samen met Pieter Omtzigt ( CDA) zich laat gelden in de duistere toeslagenaffaire. Zij is als een ware strijdster opgestaan voor al die waarden waar ik zo van hou.

Rechtvaardigheid, eerlijkheid en de waarheid. Als er een award zou zijn voor de "Politieke Pitbull van het jaar", dan zou die zeker voor haar zijn.

Maar dit bericht gaat niet over de Politieke Pitbull van het jaar.
Dit bericht gaat over het tegenovergestelde.

Dit bericht gaat over schaapachtig gedrag in de Tweede Kamer. Dit bericht gaat over met de kudde meelopen in Den Haag.

Dit bericht gaat over een chronisch gebrek aan het stellen van kritische vragen. Dit bericht gaat over de Vaccinatie Sales Talent Award.

Uitgereikt aan een jonge politicus, die zijn uiterste best heeft gedaan om zo goed mogelijk bij te dragen aan de omzetdoelstellingen van de farmaceutische industrie.

En het is pijnlijk voor jou om te melden, maar deze prijs valt ten deel aan een SP´er. De partij, die ooit symbool stond voor een kritische houding op het grote geld. Deze partij heeft in 2019 op één onderwerp duidelijk de afslag gemist.

Waar ooit werd gestreden tegen de misstanden van de meest onethische industrie ter wereld, wordt door de SP nu de rode loper uitgerold door kritiekloos te zijn in het vaccinatiedebat.

Dus helaas Lilian, hoe trots je mag zijn op Renske Leijten,
zo treurig is het dat de Vaccinatie Sales Talent Award in handen valt van Maarten Hijink.

Hij is natuurlijk een fantastisch goede spreker maar hij bouwt onbewust mee aan het grote kapitaal van de farmaceuten i.p.v. aan de gezondheid van onze kinderen.

Ja, het is precies zoals mijn goede vriend Frank de Graaf zou zeggen: "Maarten heeft de ladder tegen de verkeerde muur aan staan."

Misschien vraag je nu af, maar waarom Maarten Hijink? Waarom niet Rens Raemakers - D66 of Sophie Hermans?

Lees gerust het juryrapport, dan begrijp je het vast.

HET JURYRAPPORT VACCINATIE SALES TALENT 2019

Beste Maarten Hijink,

Met pijn in mijn hart rijk ik aan jou deze eerste Vaccinatie Sales Talent award uit. Want laat duidelijk zijn, dit is geen feestelijke dag. Het is in en in triest dat deze award in het leven is geroepen.

Het is helemaal treurig dat ik met mijn Achterhoekse roots deze award aan een geboren Achterhoeker ga uitreiken.

Ik dacht altijd: "Achterhoekers laten zich de kop niet snel gek maken". Maar het idee dat de wijzen uit het oosten komen, gaat dit jaar helaas niet op.

Want al bijna een jaar lang vraag ik me af, wat is er met jou gebeurd op 21 januari 2019?

Wat is er gebeurd aan het rondetafelgesprek over vaccinatie in de Tweede Kamer? Wat is er met jou gebeurd toen Rolf Remorie, Commercieel Directeur GSK daar schaamteloos aanschoof?

Wat is daar allemaal besproken? Kijkend naar je chronische gebrek aan kritische vragen richting de farmaceuten in dit dossier, heb je waarschijnlijk niet het schandalige omkoopschandaal van GSK in China nog eens met hem besproken. https://www.bbc.com/news/business-29274822

Maar wat is daar wel besproken? Kijken naar je enthousiasme waarmee je met blind vertrouwen in de marketing trukendoos trapt van de farmaceuten kan ik me niet voorstellen dat je alle verzwegen bijwerkingen in het pijnlijke GSK dossier over de Mexicaanse griep hebt doorgenomen?

Wat er precies is gebeurd op die dag, ga ik je binnenkort vragen tijdens de uitreiking van deze award. Maar laat duidelijk zijn jij hebt met vlag en wimpel Sophie Hermans (VVD) verslagen in de “strijd” om deze eerste Vaccinatie Sales Award.

Hoe bijzonder is het om te zien dat een SP'er zich nog meer inspant om de commerciële belangen te behartigen van Big Pharma dan een VVD'er?

Als jurylid ben je het beste te beoordelen in vergelijking met je collega Renske Leijten.

Hier gaan we:

Waar Renske oog had voor de slachtoffers van het belastingsysteem keek jij weg alsof er in het "gezondheidssysteem" geen vaccinatie slachtoffers bestaan;

Waar Renske het gevecht aanging met het machtsmisbruik in het systeem, leek het alsof je niet eens besefte welke cruciale rol de farmaceutische industrie speelt in het systeem;

Waar Renske tegen de staatssecretaris fel van leer trok om de beerput helemaal open te trekken, stond jij boven op de beerput van de vaccinatie-industrie zonder dat je het door had;

Waar Renske geen goed woord over had voor de verantwoordelijken bij de Belastingdienst, liet jij op 21 januari je oren hangen naar de Commercieel Directeur van GSK;

Waar Renske keer op keer bleef doorvragen om de zwarte gelakte dossiers boven tafel te krijgen, heb jij geen vraag gesteld om de niet bestaande veiligheidsdossiers van de vaccinindustrie in te zien.

Waar jullie grote voorbeeld binnen de SP, de Amerikaanse Bernie Sanders, geen goed woord over heeft voor de onethische praktijken van de farmaceuten, gedraag jij je als de beste verkoper van deze onethische industrie.

Beste Maarten,

Weet dat in dit jaar, dat jij deze eerste Vaccinatie Sales Talent Award 2019 ontvangt totaal niet hebt omgekeken naar de vaccinatieslachtoffers.

Je hebt dit op precies dezelfde manier gedaan als de belastingdienst. Ook zij keken niet om naar al het leed.

Maar zoals de slachtoffers van de belastingdienst huilend vanaf de politieke tribune naar Menno Snel in de Tweede Kamer keken.

Zo keken de ouders van Freek, Damian, Yara, Kees, Milow, Miquel en Jimmy ook naar jou.

Zij zagen een politicus, die net als Menno Snel goed kan praten maar totaal niet beseft dat hun leven is geruïneerd. Bij jou niet door het falende belastingsysteem maar wel door falende vaccins.

En Maarten Hijink nu is de keus aan jou wat je met deze inzichten gaat doen, die ik je al langer geef. Kies jij ervoor om je net zo te gedragen als staatssecretaris Menno Snel. # wegwuiven # negeren

Weet dan dat er in mij ook een pitbull schuilt net zoals in je collega Renske. Zoals zij terecht Menno Snel keer op keer ter verantwoording riep, zo zal ik jou ook keer op keer ter verantwoording roepen als jij je gedraagt zoals Menno Snel.

Zoals gezegd de keus is aan jou. Weet dat als winnaar van deze award, ontvang je naast het juryrapport ook een bijzondere uitnodiging.

Dit is een uitnodiging om samen met mij op bezoek te gaan. Dit bij de ouders van de overleden Freek Hagoort Thanh Hagoort en bij een moeder waarvan haar zoon na de vaccinatie in een rolstoel terecht is gekomen.

Want laat duidelijk zijn als het Renske lukt om de belastingambtenaren op bezoek te laten gaan bij de slachtoffers van de Belastingdienst, dan gaat het mij ook lukken om jou en je collega's langs te laten gaan bij de ouders van kinderen met vaccinatieschade.

Jeno Hoogakker heeft al een pijnlijke lijst samengesteld om jullie alvast een beetje voor te bereiden https://tinyurl.com/vubfx7o.

Ik neem de zakdoekjes voor je mee.

Beste Maarten,

zie deze award vooral als stimulans om in 2020 eens 180 graden de andere kant op kijken.

Verdiep je in het gebrek aan ethiek van de farmaceuten;

Kijk met kerst eens naar de schokkende hoorzitting van Stanley Plotkin

Vraag je eens af hoe het zit met al die rechtszaken tegen Merck & Co?

Besef je eens waarom ik zo ver ga om een rechtszaak tegen Klaas Dijkhoff te beginnen

Maar vooral blijf kijken, leren en het gedrag kopiëren van de politieke pitbull van het jaar Renske Leijten.

Ze laat je precies zien hoe je misstanden aan het licht brengt en dat kan jij ook als Achterhoeker.

En natuurlijk gaat hier niet iedereen blij mee zijn. Ben Lucas CEO van MSD gaat minder blij met je zijn dan dit jaar. Maar who cares? Het gaat om jouw kinderen. Het gaat om jouw vrijheid.

En vergeet nooit dat als Rolf Remorie van GSK eens boos aan de telefoon hangt omdat hij zijn omzet ziet dalen, dat je een Achterhoeker bent en zeg hem gewoon op z’n Achterhoeks.

“Ik laot mien de pis niet lauw maken”.

We spreken elkaar vast snel.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink