24 april 2020

DURF JIJ MEE TE SPELEN MET DE "IK TWIJFEL NOOIT PRIJSVRAAG"?

Beste Hugo de Jonge,

Het is vrijdagavond.
Het weekend staat voor de deur.

Voor veel politici, die nog steeds achter de lockdown staan is het tijd om te ontspannen. Voor veel ondernemers is daarentegen tijd om de BTW aangifte te doen.

Je hoeft geen helderziende te zijn om te weten wat voor een lijdensweg dit voor velen gaat worden. Echter de vrijheid van een ondernemer mag in Nederland natuurlijk nooit ten koste gaan van de gezondheid van een ander.

Om toch een beetje luchtig het weekend te beginnen, organiseer ik vandaag een prijsvraag, die natuurlijk is gebaseerd op uw uitspraak.

Want uw uitspraak van afgelopen donderdag: "ik heb nog nooit getwijfeld aan vaccinatieveiligheid" laat mij nog steeds niet los. https://tinyurl.com/ycyeqkjy

De naam luidt dan ook de: "Ik Twijfel Nooit Prijsvraag".

Weet u het goede antwoord op deze vraag? Plaats het antwoord dan onder deze post en deel dit bericht op uw tijdlijn.

Zondag maak ik de winnaar van de € 100,- dinerbon bekend en zoals gebruikelijk kom ik de prijs persoonlijk langsbrengen.

DE VRAAG VAN VANDAAG

Verhoogt het griepvaccin volgens een wetenschappelijke studie van het Pentagon en recentelijk gepubliceerd in Sciencedirect (Elsevier) de kans op het coronavirus?

A) Nee, 0% kans want net als Minister Hugo de Jonge twijfel ik nooit aan vaccinatieveiligheid

B) Ja, 36% kans want net als Frank Ruesink volg ik alles wat te maken heeft met vaccinatieveiligheid.

Ik ben ongelofelijk benieuwd hoeveel mensen het goede antwoord weten op deze vraag. Tot zondag als ik de winnaar bekend maak. # changeiscoming

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps: Met dank aan Robert Kennedy Jr. voor zijn inspiratie, moed en wijsheid, want als iemand laat zien hoe belangrijk het is om in deze tijd tegen de stroom van machtsmisbruik in te zwemmen dan is hij het wel. https://tinyurl.com/yax3w6qg en https://tinyurl.com/tkyb5uu