15 oktober 2019

THIERRY BAUDET - ALS JE DIT TOLEREERT DAN ZIJN JOUW KINDEREN DE VOLGENDE

Vanochtend vroeg werd ik wakker en dacht:
"wat kan ik nu nog doen?".

Met verbijstering las ik gisteravond,
de uitslag van het debat van vanmiddag al.

En terwijl ik om 07:00 uur naar mijn spelende twee dochters keek, kwam er maar 1 ding in mij op.

En dat is dit bericht sturen aan Thierry Baudet.

Beste Thierry Baudet,

Onze ontmoeting op 4 juli was kort en krachtig.
Jouw keus was helder.

Je moet gedacht hebben: "Ik ga me niet met hem verbinden".
Dat recht heb je en daar maakte je goed gebruik van.

Sinds die tijd is mijn aandacht dan ook bewust niet op jou gericht geweest. Je kan je als politicus ook niet over elk onderwerp druk maken. Dat begrijp ik ook wel.

Zoals ik altijd zeg: "choose your battles".
Het mag ondertussen voor velen duidelijk zijn:
"opstaan tegen verplichte vaccinatie is mijn battle".

Een van de redenen waarom ik blij was met het Politiek Zomer Vakantieboek was mijn stukje over jou op één van de eerste pagina's.

Even los van de inhoud die jij als politicus naar buiten brengt ben jij voor mij een mens, die in zijn leven wel uit z'n comfortzone heeft durven stappen.

Dit was ook mijn boodschap aan elke politicus, die ik op 4 juli aansprak en mijn Politieke Zomerboek gaf. "Wees niet zo bang". "Stap uit je comfortzone". "Stel vragen en doe onderzoek".

Met pijn in mijn hart moet ik vanochtend helaas concluderen,
dat deze boodschap nog lang niet duidelijk genoeg is overgekomen.

Blijkbaar moeten nog heel veel 2e Kamerleden, nog veel harder met de neus op de feiten worden gedrukt.

Maar dat komt later nog wel.

TERUG NAAR DEZE OCHTEND

Terwijl ik vanochtend vroeg mijn twee meiden zag spelen dacht ik alleen maar aan de zin: "If you tolerate this than your children will be next".

Deze titel van The Manic Street Preachers is direct van toepassing op de gehele discussie in politiek Den Haag over de battle van vele mensen die net als ik houden van waarheid, eerlijkheid en vrijheid.

Want...

Als jij tolereert dat Klaas Dijkhoff het spel van de farmaceutische industrie meespeelt om de waarheid te verzwijgen, dan zijn jouw kinderen de volgende.

Als jij tolereert dat dezelfde politicus de waarheid verzwijgt dat hij al maandenlang weet dat er geen bewijs is, dat het BMR vaccin veilig is en dit niet vertelt, dan zijn jouw kinderen de volgende.

Als jij tolereert dat dezelfde politicus de waarheid over het wetenschappelijke onderzoek naar 95% dekkingsgraad bewust verzwijgt, dan zijn jouw kinderen de volgende.

Als jij tolereert dat een politicus in alle vrijheid een hele grote groep mensen beledigt, geen bewijzen levert en weigert om daar zijn excuses voor te maken, dan zijn jouw kinderen de volgende.

En als jij tolereert dat tijdens de geschiedenislessen onze kinderen niet leren dat IG Farben (Bayer) Auschwitz en WO2 heeft gefinancierd, dan zijn jouw kinderen de volgende.

En dus als wij als ouders tolereren dat politici in Den Haag daar niets over durven te zeggen, omdat ze te bang zijn om hun nek uit te steken en niet durven om in opstand te komen tegen de macht van de farmaceutische industrie.....

dan weten alle ouders, dan zijn onze kinderen de volgende.

Beste Thierry, ik wens jou vandaag net zoals alle andere collega's in de Tweede Kamer veel wijsheid toe.

Want Evert Jan Slootweg, Leonie Sazias, Lodewijk Asscher, Pieter.Heerma, Jesse Klaver, Hugo de Jonge, Paul Blokhuis, Gert-Jan Segers, Kees van der Staaij, Lilian Marijnissen, Geert Wilders, Tunahan Kuzu, Sophie Hermans ook voor jullie geldt, als jullie dit tolereren, dan zijn ook jullie (klein) kinderen de volgende.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: Met dank aan The Manic Street Preachers voor dit prachtige nummer, die mij er elke dag weer aan herinnert waarom ik wederom in de pen klim en niet rust voordat iemand in Den Haag opstaat en aan alle jonge ouders de verzwegen waarheid vertelt.

Want het is waar:
If you tolerate this than your children will be next. https://www.youtube.com/watch?v=B7dBBCHYcZs

ps 2: En onthoud Klaas Dijkhoff en Rens Raemakers - D66 net zoals tijdens PSV-AJAX zou ook vandaag de wijsheid wel eens van boven kunnen komen.