20 april 2021

WAT DOE JE ALS DE TESTWAANZIN JE GEZIN BINNENWANDELT?

Lieve FB volger,

Zondagavond was het zo ver. Onze prachtige gezonde dochter hoorde dat ze maandag niet welkom was op school.

Er was één iemand positief getest met wie ze in contact was geweest. Je weet wel de PCR test waarvan viroloog Christian Drosten, de ontwikkelaar van de huidige PCR testkit heeft gezegd dat een testuitslag op zichzelf niet volstaat als geldige diagnose.

Dat mijn dochter een paar dagen niet naar school gaat vind ik nog niet zo erg. Sterker nog het Jeugdjournaal missen is voor veel kinderen in deze tijd zelfs heel gezond.

Echter wat ik waanzinnig vind is dat scholen akkoord gaan met het politiek gestuurde verdeel- en heersbeleid.

Hoe kan je het als school ok vinden dat sommige kinderen na 5 dagen weer naar school mogen en anderen pas na 10 dagen?

Hoe kan je het als school ok vinden dat je kinderen uitsluit van het groepsproces?

Hoe kan je hiervoor een medische test gebruiken, die al tijden zo onder vuur ligt?

Wiens belang dient dit?

Dient dit het belang van de kinderen of dient dit vooral het belang van OMT-Lid Arts-microbioloog Jan Kluytmans, die schaamteloos verdient aan dit soort testen?

Maar even los van de bijverdiensten van “onze experts” verzet ik me vooral tegen het uitsluiten van kinderen op basis van ogenschijnlijke medische gronden.

Ik ben voor verbinding, voor eenheid, voor waarheid maar ook tegen medische apartheid.

Dus ja, ik zat er gisteren doorheen. Ik had gisteren een klotedag omdat de test- en de coronawaanzin opeens mijn gezin binnenwandelde.

En ja dat verstoorde in vele opzichten de balans in ons gezin. Het maakte mij weer eens duidelijke hoe de ziekte van het systeem in alle opzichten de ziekte van je gezin kan worden.

Maar het deed mij nog eens beseffen hoe scholen zich laten inzetten als de moderne soldaten van het beleid van Hugo de Jonge.

De innerlijke agressie en walging van de GGD brieven gierden gisterochtend door mijn lijf heen. Ik voelde hoe mijn energie door het putje heen zakte.

De uiterlijke waanzin werd even een dag mijn innerlijke waanzin.
Tot ik ’s avonds bij de kids aan tafel zat en voelde dat ik het roer om moest gooien.

Ik wilde niet langer toestaan hoe het beleid van een aantal psychopaten mijn gemoedstoestand bepaalde.

Dus ging ik terug naar de grootste wijsheid, die Loes Ruesink mij ooit heeft geleerd:

“GA GEVEN WAAR JE ZELF BEHOEFTE AAN HEBT”

Dus heb ik sinds dit inzicht:

Mijn RESPECT geuit naar Mordechai Krispijn voor zijn deelname aan het tv programma Filemon & de complotten;

Mijn BEWONDERING geuit naar Nadia Denise Duinker voor de krachtige manier hoe zij haar visie deelde in hetzelfde programma

Mijn AANMOEDIGING gestuurd naar de man achter Crisis Compilatie voor de prachtige video’s die hij maakt: https://tinyurl.com/5bxrxmd5

Mijn ZORG gedeeld met Sandra Reijers van wie ik weet dat ze wel een bericht van zorg en aanmoediging kan gebruiken in deze eenzame tijd.

Mijn WAARDERING uitgesproken naar Doortje Dolores voor de de manier waarop ze mij helpt om het vrijheidsconcert te organiseren.

En ja de wijsheid van Loes Ruesink werkt nu nog steeds. Ga geven wat je graag wilt ontvangen, helpt om de angst propaganda en de ziekte van het systeem uit je eigen innerlijke systeem te werken.

Het kan niet anders dan wanneer jij een bericht van vertrouwen en aanmoediging stuurt naar je medemens dat jij meer vertrouwen in aanmoediging in jezelf gaat voelen.

Angst kan niet bestaan daar waar jij je liefde deelt.

Echt probeer het eens uit en als je het spannend vindt om dit bij een bekende te doen, dan weet ik zeker dat Sandra Reijers graag een berichtje van je ontvangt. #peopelehelpthepeople #samentegeneenzaamheid

Veel liefs,
Frank Ruesink

PS 1 : En wil je net zoals Indira van Tongerlo, de schrijfster van de prachtige roman "De Dinsdagman", https://tinyurl.com/ur7zyjcf de liefde letterlijk in huis halen kijk dan op deze link https://tinyurl.com/y2vd5rzv en haal letterlijk alle vormen van de liefde in huis.

PS 2: Bedankt Alice Kempers-Stiksma voor onze prachtige gezinsfoto

PS 3: Ik voel aan alles dat het voor mij tijd is om nieuwe (lees andere) stappen te gaan zetten. Wil je hiervan op de hoogte blijven, dan kan je je via www.frankruesink.nl inschrijven voor de nieuwsbrief