8 november 2019

MIJN BRIEF AAN MARK RUTTE – IK DAAG U UIT OM SAMEN MET MIJ BEN LUCAS CEO MSD (MERCK & CO) TER VERANTWOORDING TE ROEPEN

Beste Minister-president

Natuurlijk stond ik met mijn neus vooraan om u als eerste aan te spreken na uw speech op het VVD Festival van 15 juni jl.

Zelfs de NOS was ik te snel af om u te betrekken bij mijn afspraak met de heer Klaas Dijkhoff

Vol vuur stond u net daarvoor uw verhaal af te steken over hoe CEO’s hun gezicht eens moeten laten zien in het publieke debat.

U liet weten met weemoed terug te kijken naar de “good old times” toen directeuren nog wel verantwoording aflegden in de media.

Dat vervolgens de fractievoorzitter van uw eigen partij zou kiezen voor dezelfde struisvogelpolitiek als de CEO's die u aansprak had u misschien ook niet voorzien.

Of wel? Was u het juist, die aan de heer Klaas Dijkhoff het advies gaf om zijn belofte met mij niet na te komen?

Ik weet het niet, maar ik ga het u zeker vragen op het VVD festival 23 november a.s. Maar genoeg over de heer Dijkhoff en zijn belofte aan mij.

HET GAAT IN DEZE BRIEF OVER IETS VEEL BELANGRIJKERS

Het gaat over bezieling, ethiek, transparantie, verantwoordelijkheid nemen en excuses aanbieden als je mensen misleidt.

Op deze 15e juni stelde u terecht dat teveel CEO’s zich in hun ivoren torens verstoppen https://tinyurl.com/y4fawebv (16:00 min). Ik kon het niet méér met u eens zijn.

Want ik heb net als heel veel andere Nederlanders mijn buik vol van alle manipulaties en omkeringen van de grote multinationals.

Of het nu gaat over de censuur van Google, de misleidende producten van de voedingsindustrie, de chemicaliën van de Monsanto’s van deze wereld of de financiële wereld die nog steeds niet weet wat het betekent om moreel en ethisch te handelen.

Het uiterlijke probleem ziet er misschien anders uit, maar het onderliggende spel, dat met ons als belastingbetalers wordt gespeeld is precies hetzelfde.

Ik ben dus ook overtuigd dat wij als mensen zelf moeten opstaan en zelf het spel en het systeem drastisch moeten veranderen.

Dit veranderen start voor mij ook door met z'n allen één voor één alle CEO’s en politici ter verantwoording te roepen, die ons in de afgelopen jaren hebben misleid en bedrogen.

EN DIT BEGINT VANDAAG

Laten we beginnen met de industrie die de kroon spant als het gaat om het misleiden van de mensheid. De farmaceutische industrie.

Als er één industrie is, die keer op keer schaamteloos elke ethische norm overschrijdt dan is het de farmaceutische industrie wel.

Het zijn organisaties die claimen het beste voor te hebben met onze gezondheid, die de grootste misstanden veroorzaken.

Het zijn de GSK´s van deze wereld, die keer op keer precies hetzelfde proces doorlopen.

Eerst de angst voor een ziekte kunstmatig oppompen.
Dan een medicijn op de markt brengen.

Dan de bijwerkingen verzwijgen.
Dan de winst binnen harken.

Dan de klachten binnenkrijgen.
Dan de klachten negeren.

Dan rechtszaken traineren en ze vervolgens afkopen met een schikking.
Dan ondanks de schikking stug blijven ontkennen dat je misstanden hebt begaan

Dan voor je aandeelhouders concluderen dat de winst van het misdadige product veel hoger is geweest dan de schikking, die je hebt moeten treffen.

En dan als CEO een nog grotere bonus ontvangen. Het is een beproefd recept dat keer op keer doorlopen wordt.

En voor iedereen die dit niet durft te geloven, doe je eigen onderzoek. Lees met pijn in je hart en afschuw in je hoofd het rapport van de ethische misstanden in de farmaceutische industrie van de ASN Bank.

WE GAAN ER IN NEDERLAND EEN EIND AAN MAKEN

Aan deze cyclus gaan we in Nederland met elkaar een eind maken als het aan mij ligt. Zeker omdat deze bedrijven ook de vaccins maken waar we onze gezonde baby’s mee inenten.

Ik geloof dat het kan. Ik weet zeker dat het kan. En meneer Rutte als u echt een Minister-President wilt zijn voor alle Nederlanders, dan loopt u vooruit.

Dan verstopt u zich niet zoals de heer Dijkhoff zich maandenlang voor mij heeft verstopt.

Dan bent u de eerste, die deze CEO’s van deze verziekte industrie ter verantwoording gaat roepen.

Maar wees getroost dit hoeft u echt niet alleen te doen. Ik ga u hier met alle plezier bij helpen.

De VVD is er immers voor doeners en in deze kwestie ben ik graag een doener. Ik heb zelfs al gekozen bij welke farmaceut we starten.

LATEN WE STARTEN MET DE BMR VACCIN PRODUCENT MERCK & CO

Voor iedereen die mij al een tijdje volgt zal het niet verbazen dat, de heer Ben Lucas CEO MSD in Nederland (Merck & Co). https://tinyurl.com/y6mpola9 bovenaan mijn verlanglijstje staat.

Vroeger leefden nog veel mensen met het beeld dat vaccins worden gemaakt door ideologische instellingen waar iedereen heel veel van kinderen houdt.

Maar net zoals ik zijn steeds meer mensen wakker geschud uit deze illusie en hebben we ontdekt dat het tegendeel waar is.

Het zijn organisaties die alles doen om de aandeelhouders te pleasen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kenneth Frazier CEO Merck & Co vroeger advocaat was. https://tinyurl.com/y6orcazk

Dat komt mooi uit als CEO van Merck & Co met alle rechtszaken waar zij in verwikkeld zijn. Zo lagen er een jaar geleden nog zo'n 9.400 product aansprakelijkheidsclaims op hen te wachten.

SO MISTER PRESIDENT LET’S START

Misschien heeft u zelf geen tijd om de eerste brief zelf te schrijven, Daarom ga ik dit voor u doen en volgt deze snel hier op facebook.

Natuurlijk weet ik ook wel dat heel veel mensen gaan zeggen,
ach Frank de heer Mark Rutte gaat je helemaal niet helpen.

Onze Minister President wil veel te graag bevriend blijven met alle CEO's van de grote multinationals.

Speciaal voor al die mensen, die dit denken roep ik ook andere politici op om eens hun daadkracht te tonen en de CEO’s van de farmaceuten persoonlijk ter verantwoording te roepen.

Dus nodig ik hierbij ook Sophie Hermans, Maarten Hijink, Gert-Jan Segers, Evert Jan Slootweg, Leonie Sazias, Rens Raemakers, Thierry Baudet en Gijs van Dijk,op om hierin samen op te trekken.

Tijdens een mogelijke nieuwe rondetafelgesprek vaccinaties kunnen jullie deze CEO’s eens net zo roasten zoals ze dit een paar maanden geleden in Amerika deden https://tinyurl.com/y3fb5mfe

Beste Mark Rutte, mijn brief voor de heer Ben Lucas volgt snel. Op naar een gelijkwaardige, eerlijke, transparante, vrije, liefdevolle en bezielde wereld.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink