Steun mijn missie

WIE STEUNT MIJN RECHTSZAAK TEGEN KLAAS DIJKHOFF?

Na mijn bezoek aan Paul Blokhuis afgelopen maandag, belde mijn advocate mij op. De hamvraag van dit gesprek was: “wat gaan we doen?”

Mijn antwoord was kort en krachtig: “we stappen door”. Na de belofte van Klaas Dijkhoff van 12 juni jl. dat hij mij twee bewijzen zou sturen, heb ik uiteindelijk één email ontvangen. Dit op 31 oktober jl. van Sophie Hermans.

...

Hierin stonden een aantal links met artikelen, die het VVD standpunt ondersteunden. Niet de afgesproken bewijzen, geen ruimte voor een dialoog en mijn reply met een paar eenvoudige vervolgvragen bleef onbeantwoord.

In een land waarin een partij als de VVD, de waarheid verzwijgt en ons steeds meer het idee van verplichte vaccinatie opdringt, kies ik nu voor de juridische weg.

Lang genoeg heb ik het gesprek opgezocht. Lang genoeg heb ik in alle vriendelijkheid de dialoog gezocht. Het is tijd voor een andere aanpak.

Dus neemt mijn advocate de correspondentie met de heer Klaas Dijkhoff van mij over. Wanneer dit ook weer onbeantwoord blijft, volgt een aanmaning en indien nodig de rechtszaak.

Nu ben ik er allang achter dat ik niet alleen deze strijd ga winnen om volledige transparantie terug te krijgen in het vaccinatiedebat.

Het zijn jullie als mijn volgers, die daadwerkelijk zorgen dat mijn schrijven en mijn acties impact hebben.

Het feit dat vele berichten honderden keren worden gedeeld opent bij een aantal open-minded politici (o.a. Evert Jan Slootweg van het CDA) de ogen waardoor ook zij kritische vragen gaan stellen.

Helaas nog niet bij Klaas Dijkhoff en de VVD. Zij kiezen er als persoon en als partij voor om bewust onwetend te blijven.

Dit is een volksvertegenwoordiger en een politieke partij onwaardig. Dit doet geen recht aan alle ouders, die elke dag nog moeten dealen met de vaccinatieschade van hun kind.

Dus is het tijd voor een stevigere actie en om juridische vervolgstappen.

Nu is mijn vraag aan jou is of jij mij daarbij wilt helpen.

Wil jij mij helpen om deze politicus verantwoordelijk te houden voor het achterhouden van de waarheid?

Wil jij mij helpen om te zorgen dat farmaceuten vanuit politiek Den Haag niet langer de vrijheid krijgen om met de gezondheid van onze kinderen te experimenteren? ( Paul Blokhuis, Minister-president, Hugo de Jonge, Rens Raemakers, Maarten Hijink en Sophie Hermans)

Zo ja, blijf dan gerust mijn berichten delen. En mocht je financiële ruimte hebben om mij te steunen, dan heel graag.

Je helpt mij mee om mijn advocate te betalen en tevens om een nieuwe actie alla de vliegtuigactie tijdens PSV-Ajax te financieren.

Nogmaals dank voor alle steun en positiviteit in de afgelopen periode.

Ik geloof dat op vele fronten in Nederland, David het van Goliath gaat winnen, als we maar bereid zijn om alle onze innerlijke angsten te overwinnen

Met gezonde groet,
Frank Ruesink