17 november 2020

AAN ALLE LEGEROFFICIEREN EN POLITIEAGENTEN: OP AL MIJN PAGINA’S ZIJN JULLIE MEER DAN WELKOM. MAAR LATEN JULLIE FRANK RUESINK VANAF NU MET RUST?

Het was zondagavond 27 april. toen om 21:00 uur bij Frank Ruesink de deurbel ging. Met enige nieuwsgierigheid loopt Frank naar de deur. Wie zou dat zijn?

Frank doet de deur open en ziet met enige verbazing twee politieagenten staan. Wat moesten ze van hem? Wat is er aan de hand? Frank had werkelijk geen idee.

Al snel komt de aap uit de mouw. Ze verdenken Frank van het organiseren van een demonstratie in Den Haag.

Vol verbijstering kijkt Frank de agenten aan. Een demonstatie? Hij als organisator? Hoe haalden zij het in hun hoofd?

Het duurde even tot er een belletje ging rinkelen bij Frank. Deze twee politieagenten staan bij de verkeerde Frank Ruesink aan de deur.

Dit verhaal klinkt als een scene uit een slechte B-film. Echter deze slechte B-film speelde zich af in zowel mijn realiteit als die van Frank Ruesink.

Want een uur later gaat bij de andere Frank Ruesink (ik dus) de bel. Inderdaad het zijn dezelfde twee politieagenten.

Wat een verhaal! Zoals ik al eerder had gedeeld https://frankruesink.nl/bizarre-avond/ had ik helemaal niets met de demonstratie van 28 april te maken.

Alles wat ik doe en organiseer kondig ik altijd aan op Facebook. Precies zoals ik de Politie Den Haag ook een dag eerder al telefonisch had verteld.

Het is bijna 7 maanden later als Frank Ruesink & Frank Ruesink elkaar afgelopen zaterdag in Enschede elkaar voor het eerst de hand schudden (zie foto).

Natuurlijk konden wij wel de humor inzien van dit bizarre verhaal vanuit de gedachte: "gekker dan dit gaat het in Nederland niet worden".

Totdat gisteren duidelijk werd dat het leger Frank Ruesink van VoorVrijheid.nu in de gaten houdt https://tinyurl.com/y4acupsb
Ik hoop echt voor Frank Ruesink dat ze hem ditmaal met rust laten.

Verder nodig ik natuurlijk wel alle legerofficieren en politieagenten hierbij uit om mijn pagina’s te blijven volgen.

Lees mee hoe we ons als bezielde en vredelievende Nederlanders kunnen bevrijden uit de medische dictatuur waar we in zijn beland.

Koop dan gerust ook het boek: “Hugo – Ik ben ook jouw soldaat niet”. https://tinyurl.com/y6ybsnfk Zeker voor jullie is dit een absolute aanrader. Je weet maar nooit of je in dit leven de verkeerde (vaccinatie)agenda dient.

Daarnaast kan je ook mijn missie steunen. https://tinyurl.com/u5nonol Dit om te zorgen dat ook jullie kinderen in een vrij land kunnen opgroeien waarin hun lichaam niet wordt opgeëist door de staat.

Of meld je vooral ook aan op de nieuwsbrief dan kan je zonder mij af te luisteren alles van mij in de gaten houden. www.frankruesink.nl

Of nog beter kom langs op de volgende vrijheidstour die ik organiseer in Leiden. Deze vindt plaats op zondag 29 november (i.p.v. zaterdag 28 november) https://www.facebook.com/events/815262632606588

Of ja je kan ook komen helpen op zaterdagochtend 21 november. Dan organiseer ik voorafgaand aan de bijeenkomst op het Malieveld van Mordechai Krispijn een creatieve actiedag in Leiden.

Meer informatie over de actiedag en de VRIJHEIDSTOUR LEIDEN volgt in de komende dagen.

Gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Dank Frank Ruesink voor onze mooie ontmoeting in Enschede. Ik nodig je hierbij graag uit als Special Guest voor de VRIJHEIDSTOUR LEIDEN.

PS 2: Wederom dank Johan Meijboom voor de mooie foto