29 augustus 2019

INJUSTICE ANYWHERE IS A THREAT TO JUSTICE EVERYWHERE

Terwijl ik mij vanochtend klaarmaakte voor mijn aangifte tegen de heer Klaas Dijkhoff, opende ik nog even Facebook. Hier werd ik direct herinnerd aan een foto van zeven jaar geleden.

Mijn twee dochters zittend op een geweldige grote teddybeer.

Bij Didi (9 jr) zijn de krullen ondertussen verdwenen en Katie (11 jr.) heeft ondertussen het lange haar gekregen waar ze als klein meisje van droomde.

Maar aan de stralendheid en de levenslust is bij hen nog niets veranderd na al die jaren.

Terwijl ik wegrijd naar het politiebureau klinkt in de auto net iets te hard de geweldige song `If you tolerate this than your children will be next` door de boxen. https://tinyurl.com/oky5ud9

De titel van dit nummer is precies de reden dat ik vandaag niets anders kan en wil doen, dan mijn aangifte doorzetten tegen de heer Klaas Dijkhoff.

Als een politicus mij persoonlijk beledigt en tevens belangrijke waarden als waarheid, vrijheid en liefde te grabbel gooit, ben ik het aan mijn kinderen verplicht om in actie te komen.

Hoe kan ik zeggen dat ik van mijn kinderen houd, als ik niet strijd voor hun vrijheid?

Nu wordt er gedreigd met een vaccinatie verplichting voor de mazelen. What is next? Verplichting van het HPV vaccinatie? Vaccinatie tegen gordelroos?

We hebben al zoveel vrijheden ingeleverd. Maar in wiens belang is dat nou eigenlijk? Is dat in het belang van je kinderen? Of is het in het belang van heel iemand anders?

MOET JE DIT WEL WILLEN?

Dit was de vraag, die een bevriende journalist aan mij stelde nadat ik hem had verteld dat ik aangifte ging doen.

Eenmaal aangekomen op het politiebureau ervaarde ik nogmaals, dat ik dit zeker moet willen. Deze aangifte gaat immers niet alleen over mij.

Deze aangifte gaat ook over twee moeders met wie ik al een tijdje contact heb, die hun kind hebben verloren na de vaccinatie.

Waaronder de moeder van Freek Hagoort https://tinyurl.com/y5ut2gvk.

Elke keer als ik met Thanh Hagoort contact heb voel ik woede over het gebrek aan erkenning, dat de overheid geeft aan haar, maar ook aan de vele andere vaccinatieslachtoffers.

En nee Rens Raemakers - D66, dit zijn geen indianenverhaal zoals Staatssecretaris Paul Blokhuis vaak beweert. Ik stuur je zo nog een video waarvan ook bij jou de ogen open zullen gaan.

Deze aangifte gaat over de 36 anonieme ouders, die hun kind verloren na de Infranix Hexa (6-in-1) paediatric vaccinatie van GSK.

Deze aangifte gaat over al, die honderden ouders die mij in de afgelopen maanden hun persoonlijk vaccinatieleed verhaal hebben toevertrouwd.

Bij ons op mijn werk zeggen we altijd: "1 klacht is een incident, 10 is een trend". Nou, vaccinatieslachtoffers is al een jarenlange trend.

Net zoals het een trend is dat politici wegkijken als het over dit leed gaat. Te pijnlijk. Te lastig. Te beladen.

Het is tijd voor een politicus, die de moed heeft om dit probleem eens niet te ridiculiseren, maar die het probleem durft op te lossen.

Het is aan Minister-president, staatssecretaris Paul Blokhuis en Minister Hugo de Jonge zelf of zij de geschiedenisboeken in willen gaan als een politicus, die een onderdeel van de oplossing was of die onderdeel van het probleem bleef

Laat duidelijk zijn, tot nu toe zijn zij onderdeel van het probleem gebleven. Maar ook voor hen geldt beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

De vraag is alleen of we beschikken over moedige politici in Nederland, die ten halve durven te keren?!

BEN JE TEVREDEN?

Dit was de laatse vraag, die de politieagent mij stelde toen we allebei de aangifte ondertekenden.

Ja, ik ben tevreden met deze aangifte. In de aangifte staat alles wat voor mij op dit moment belangrijk is.

Het is belangrijk dat ik aangifte doe tegen een politicus, die in een zaal vol VVD'ers tegen mij zegt dat ik een onverantwoordelijke vader ben.

Het is belangrijk dat ik aangifte doe tegen een politicus, die niet alleen zegt dat ik een onverantwoordelijke vader ben maar dat ik met mijn gedrag een gevaar ben voor de gezondheid van andere kinderen.

Het is belangrijk dat ik aangifte doe tegen een politicus, die geen probleem heeft om mij voor een groep mensen te beledigen maar vervolgens zelf niet zijn belofte nakomt en mij de twee toegezegde bewijzen stuurt om zijn belediging te onderbouwen.

Het is belangrijk dat ik aangifte doe tegen een politicus, die er na bijna 3 maanden ook wel achter is gekomen dat deze toegezegde bewijzen niet bestaan maar die niet de moed heeft om te zeggen:

"Sorry Frank, je hebt gelijk deze bewijzen bestaan inderdaad helemaal niet, we voeren een experiment uit op kinderen en daar worden een aantal bedrijven heel rijk van".

Dus waren de politieagent en ik het er al snel over eens dat het een aangifte moest worden op basis van belediging, smaad en laster.

En laat duidelijk zijn, deze zaak gaat niet over winnen en verliezen. Overal ter wereld waar de waarheid en vrijheid wordt onderdrukt zijn alleen maar verliezers.

Tenzij.... Tenzij de mensen, die zich onderdrukt voelen opstaan en zich beginnen uit te spreken en massaal zeggen "tot hier en niet verder".

En ik ben blij dat ik een land woon waar steeds meer mensen, zich bewust worden dat de misleiding van de farmaceutische industrie zich niet alleen beperkt tot de reguliere geneesmiddelen maar dat die misleiding net zo diep verankerd is in de vaccin-industrie.

Dus ja, ik ben vandaag zeker heel tevreden.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: Momenteel ben ik bezig om een overzicht te maken van alle misstanden in de farmaceutische industrie.

Dit als het gaat over omkoping, informatie achterhouden, niet geteste producten op de markt brengen, etc etc.

Kunnen jullie mij helpen door hieronder in de reacties, links te delen van de misstanden waar jullie mee bekend zijn?

Dit helpt mij in het zetten van mijn vervolgstappen. Tevens is het voor jonge ouders zeer leerzaam om te weten hoe het morele kompas staat van de sector, die de vaccins voor hun kinderen levert.

ps 2: En de titel van deze post is natuurlijk afkomstig van Dr. Martin Luther King Jr. #oneday