26 april 2020

OPROEP AAN HET GEHELE POLITIEKORPS NEDERLAND – BLIJVEN JULLIE OOK JE MORELE KOMPAS GEBRUIKEN?

Natuurlijk was het verrassend, dat ik vanmiddag werd gebeld door een politieagente uit Den Haag. Zeker nadat ik afgelopen vrijdag al een korte interactie had gehad met twee politieagenten in Barneveld.

Terwijl ik de pizzeria binnenliep stonden er twee politieagenten wel heel dicht bij elkaar. Mijn eerste gedachte was direct: “Frank, zeg er niets van, dit is te makkelijk”.

Terwijl ik met mijn pizza’s richting de auto liep, dacht ik: “waarom ook niet eigenlijk”. Dus toch even teruggelopen om hen één simpele vraag te stellen: “moeten jullie geen 1.5 meter afstand houden?”

Enigszins verbaasd door mijn rechtstreekse vraag, reageerde één van politiemannen met de opmerking: “maar ja we zitten ook dichtbij elkaar in de auto”. Ik vond het zelf wel een mooi snel gevonden antwoord.

Deze vraag had natuurlijk maar één doel. Deze twee politiemensen, net zoals iedereen in deze tijd, blijven challengen of het wel ethisch klopt waar we als mensen mee bezig zijn.

Op de weg terug sprak ik richting Loes mijn twijfel uit of ik over deze ervaring een bericht zou gaan over schrijven. Deze twijfel verdween in één klap, toen ik vanmiddag gebeld werd door deze politieagente uit Den Haag.

Ze wilden mij een aantal vragen stellen of ik achter de demonstratie van 28 april as. in Den Haag zit. Voor mij was het bizar om te voelen, hoe sterk mijn lijf reageerde op het feit dat de politie mij belde.

BIG BROTHER IS HELPING ME

Waarschijnlijk heb ik Big Brother nog nooit dichterbij gevoeld dan zojuist in de auto. Ik kon vrij relaxed op de vragen reageren omdat ik geen enkele betrokkenheid heb bij dit initiatief.

Een jaar lang schrijf ik al zo open en eerlijk mogelijk over wat ik ervaar, waar ik naar verlang en welke stappen ik ga zetten om dit realiseren. https://tinyurl.com/y8nvdmj9 Dus voor iedereen, die echt wil lezen wat ik ga doen, volg mijn facebook pagina.

Toen we het gesprek beëindigden voelde ik een golf van boosheid en een innerlijke glimlach door mij heen gaan.

De innerlijke glimlach vanuit het feit dat de politie ook mijn berichten leest. Ik hoop en ga ervan uit dat ze hier veel van opsteken zodat zij ook gaan zien welke grootschalige misstanden er allemaal plaatsvinden.

Maar ik voelde ook woede. Woede over het lot van de order-follower. De order-follower, die in sommige gevallen in zijn functie geen kant op kan en opdrachten moet uitvoeren of ze nu kloppen of niet.

Ik heb in een eerder bericht mijn empathie al eens geuit richting militairen, die helaas teveel oorlogen hebben gevoerd op basis van leugens.

Het zijn nooit de politici, die de karmische last op zich nemen van de dodelijke burgerslachtoffers. Zij hebben namelijk niet de trigger overgehaald.

Het zijn de militairen, die zelf de psychische klappen moeten opvangen als ze uitvoering hebben gegeven aan orders, die moreel gezien niet klopten. Nogmaals sterkte voor elke militair, die dit leest en zich hierin herkend.

Zo zullen er ook vandaag weer 20 Amerikaanse veteranen zijn, die zelfmoord gaan plegen. https://tinyurl.com/ya963uy2

Dus dit bericht is speciaal geschreven voor alle politieagenten, die ook vandaag weer op pad zijn gestuurd om hun opgelegde orders uit te voeren.

BESTE POLITIEAGENTEN IN DEN HAAG, BARNEVELD EN WAAR DAN OOK IN NEDERLAND,

Dat jullie ook gewoon je werk doen, begrijp ik heel goed. De schoorsteen rookt bij mij ook niet vanzelf, dus er moet door jullie ook gewerkt worden voor je poen.

Ik weet zeker dat jullie ook allemaal met de beste intentie aan jullie vak als politieagent zijn begonnen. Ik wil me niet anders voorstellen dan dat jullie ook van deze aarde iets mooiers willen maken.

Toch wil ik jullie allemaal wel een aantal inzichten van mijn kant meegeven.

Besef van wie jullie je orders krijgen! Uiteindelijk komen de orders allemaal van de Minister van Justitie vandaan. Inderdaad Fred Grapperhaus. Ik heb hem persoonlijk gesproken op het meest recente CDA congres. Ik heb hem toen vriendelijk doch dringend verzocht om de echte misstanden eens aan te pakken. https://tinyurl.com/rl9sgm3

Besef dat deze Minister in de Tweede Kamer geen trouw heeft gezworen aan het volk maar aan de Koning. Dit lijkt een kleinigheid, maar dit is groots. Dit betekent dat jullie als politieagenten in eerste instantie niet werken om ons te beschermen, maar om de Koning te beschermen.

Dit betekent ook dat het zo kan zijn, dat jullie je moeten keren tegen de mensen die jullie salaris betalen. Inderdaad het volk.

Terwijl ik dit schrijf denk ik met pijn in mijn hart terug aan jullie collega's in Parijs. De manier hoe zij hun collega’s van de brandweer in elkaar sloegen was precies volgens de orders van President Macron maar natuurlijk onmenselijk. https://tinyurl.com/t2hojjw

Besef dat de mensen, die op social media zich nu roeren ook opstaan voor de vrijheid van jullie kinderen. https://tinyurl.com/y8gq3buv

Besef dat er vele order-followers voor jullie zijn geweest, die volgens de wet netjes de richtlijnen volgden, terwijl het volstrekt immoreel was wat ze deden. En dan heb ik het niet alleen over de bijgevoegde afbeelding.

Denk nog eens terug aan al die Amerikaanse soldaten, die in Irak vochten voor de “vrijheid”. Inderdaad een oorlog gebaseerd op een leugen. 655.000 burgerslachtoffers, gedood door militairen die allemaal keurig de orders van hun meerderen opvolgden.

Denk nog eens terug aan al die medewerkers van het consultatiebureau. Vol vertrouwen spoten zij kleine kindjes vol met de Mexicaanse griepvaccinatie.

De Minister zei: "het is veilig", terwijl GSK de bijwerkingen had verzwegen. https://tinyurl.com/tttlpz7 Vele berichten heb ik al ontvangen van consultatiebureau medewerkers met pijn en berouw over hun onwetendheid rondom.

MIJN ADVIES BLIJF JE MORELE KOMPAS VOLGEN

Dus als je zo op straat weer op het punt staat om een aantal jongeren de les te leren. Besef dan dat ze doen waar ze voor geboren zijn. Samen plezier maken. Hoeveel volwassenen zijn deze basisgedachte al niet kwijt geraakt?

Wil je hen echt het gevoel geven dat ze in een politiestaat leven in plaats van in Bevrijd Nederland? Hoe voelt het in je hart om, die boete van € 390,- uit te schrijven?

Wil je een onderdeel zijn van een beweging, die de levensvreugde bij de Nederlander onderdrukt? Of wil je onderdeel zijn van de beweging, die Nederland bevrijd?

Ik weet dat jullie leven volgens de regels die een ander je meegeeft. Maar besef dat jullie ook een hart en een moreel kompas hebben.

Vergeet niet deze allebei te gebruiken in deze tijd. Vergeet nooit de tekst op het monument in Amsterdam: “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”.

Laat duidelijk zijn. Ik ben hier niet de tiran, die je in de gaten moet houden.

De tirannen begeven zich heel ergens anders.
Ik hoop dat jullie dat ook snel in de gaten krijgen.

Wat jullie ook doen en wat jullie ook denken, is niet aan mij. Dit is aan jullie zelf.

Maar mocht je op 5 mei vrij zijn, dan nodig ik jullie van harte uit om mee te doen aan mijn bevrijdingsactie.

Ik hoop dat jullie op deze dag net zo'n gevoel van vrijheid gaan ervaren als ik.

Met gezonde groet,
Ik Ben Frank & Vrij

ps 1: Voor meer informatie over de bevrijdingsactie, kijk verder op https://frankruesink.nl/bevrijdingsdag/

ps 2: Wil je een bijdrage leveren aan de VoorVrijheid.nu beweging, die ik opzet. Kijk dan op: https://tinyurl.com/yaqs3c3b

ps 3: Blijf jezelf afvragen wat jij gaat zeggen als jouw kleinkinderen je later vragen, wat deed jij toen in 2020 de onderdrukking begon?