17 juni 2021

ONDER HET FB VERGROOTGLAS

Lieve FB volger,

Vanaf dag 1 heb ik gekozen voor een gerichte communicatiestrategie. Deze strategie was gebaseerd op het geweldige boek "De Plakfactor: https://tinyurl.com/yf92xr4a.

Het boek geschreven door Dan en Chip Heath gaat ervan uit dat je zes elementen moet gebruiken om mensen mee te nemen in jouw idee.

Nu twee jaar later weet ik dat zij gelijk hebben. Je idee en je verhaal heeft het volgende nodig: 1) Eenvoud 2) Onverwacht 3) Concreet 4) Geloofwaardig 5) Met emotie 6) Met verhaal.

Natuurlijk wist ik wel dat punt 4 voor mij, als onbekende facebooker, mijn grootste uitdaging zou zijn.

Ik heb dit echter ondervangen door altijd en overal een overvloed aan bronmeldingen te vermelden en verkorte url's mee te sturen. Tevens allemaal bronmeldingen, die in het reguliere nieuws terug te vinden zijn.

Als je voorstander bent van Medische Vrijheid en eerlijke, volledige en transparante vaccinatievoorlichting hoef je niet ver te zoeken om misstanden in het licht te zetten: Zie hier onder andere bijvoorbeeld alle bronnen, die ik in mijn boek heb gebruikt: https://frankruesink.nl/bronvermelding/

De afgelopen dagen voel ik aan alles dat ik bij Facebook onder een vergrootglas lig. Meerdere berichten van mij zijn al verwijderd. Dit betekent dat ik het de komende tijd over een iets andere boeg ga gooien.

De intentie en het doel blijft onveranderd maar de communicatiestrategie vergt een aantal aanpassingen.

Ik ga meer via mijn nieuwsbrief communiceren (inschrijven kan via www.frankruesink.nl).

Ik ga me op Facebook meer richten op mijn nieuwe initiatief Liefdevol Rebelleren samen met Bart van Tongerlo (zie foto).

Ik ga kijken of ik Telegram nu echt eens kan omarmen. Mijn kanaal op Telegram heet trouwens "Wij Veranderen Alles". Tevens ben ik hier onder mijn eigen naam daar te vinden.

Ondertussen heb ik ook Linkedin omarmt als een volwaardig communicatiekanaal. Dus schroom niet om mij een vriendschapsverzoek te sturen: https://www.linkedin.com/in/frankruesink/

Mocht het zo zijn dat ik hier niet meer vindbaar zou zijn, weet dan dat ik jullie ga missen. Ik heb super veel geleerd van alle interacties met jullie.

Ik ben iedereen dankbaar voor het delen van mijn berichten en de steun die ik heb mogen ontvangen.

Maar misschien wel het belangrijkste: ik heb gevoeld dat we in Nederland met heel veel bewuste mensen echt in staat zijn om een grootschalige vrijheidsbeweging op gang te brengen als we ons allen maar constant blijven uitspreken.

Liefs en gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Wat er ook gebeurd, laten we beseffen dat censuur altijd tijdelijk is. Ik zie het vooral als een test voor ons allen om te kijken of we onze boodschap echt belangrijk genoeg vinden om overal en nergens te blijven verkondigen.

Ps 2: En besef: "Een dapper hart met de waarheid in de hand laat zich nooit censureren".