29 september 2019

HOE EEN NOS VERSLAGGEEFSTER BEVESTIGDE WAAROM IK OOK MET EEN POLITIEK WINTER VAKANTIEBOEK MOET KOMEN

Terwijl ik gisteren het terrein van het Openluchtmuseam opliep, kwam ik dezelfde verslaggeefster van de NOS tegen die ik al twee keer eerder had ontmoet.

De eerste keer was bij de VVD bijeenkomst in de Bilt waar ik mijn eerste ontmoeting had met de heer Klaas Dijkhoff.

De tweede keer was bij de VVD bijeenkomst in Aalsmeer waar ik mijn eerste ontmoeting had met de heer Rutte,

En nu zag ik haar ook voor de derde keer bij de VVD bijeenkomst in Arnhem. De stad waar ik mijn ontmoeting zou hebben met VVD partijvoorztter mevrouw van der Wal.

De laatste keer dat ik deze NOS verslaggeefster had gesproken in Aalsmeer hadden we onze telefoonnummers uitgewisseld. Dit onder het mom: "ik hou je op de hoogte".

Dit heb ik niet gedaan omdat tot dan toe mijn vertrouwen in de NOS niet al te hoog was, dat zij opeens wel aandacht zouden besteden aan de verzwegen waarheid.

Nu we elkaar voor de derde keer spraken, prees zij mijn doorzettingsvermogen en concludeerden we dat je taak als mens maar zeker als journalist is "doorvragen als je echt wilt weten wat de waarheid is ".

Nu zij nogmaals mij vroeg om haar op te hoogte te houden van mijn acties, heb ik haar toegezegd dat ik dat ook echt ga doen.

Want als haar collega Joep Schreuder, de heer Dijkhoff lastige vragen kan stellen waarom zou zij en andere NOS collega's dat op een gegeven moment niet kunnen doen?

Terwijl ik richting de lunch liep waar ik zeker een moment zou vinden om met VVD partijvoorzitter Mevrouw van Der Wal te spreken, besloot ik dat ik een aantal projecten ook in de toekomst door ga zetten.

Een daarvan is het Politiek Vakantieboek. Het uitbrengen van het Politiek Zomer Vakantieboek heeft heel veel aandacht opgeleverd in Den Haag voor de verzwegen waarheid. Dus ga ik ook komen met een Politiek Winter Vakantieboek.

Houd hiervoor mijn nieuwe website www.frankruesink.nl in de gaten.

Gezonde groet,
Frank Ruesink
ps: Mijn gesprek met de VVD partijvoorzitter was positief. Goed om mijn zoektocht ook met haar te bespreken en nog eens na te vragen waarom zij denkt dat haar collega geen antwoorden geeft.

Mijn naam verdween in haar aantekeningenboekje en ze zou het verder met de heer Dijkhoff bespreken.

ps 2: To be continued.