5 mei 2020

MARK RUTTE - JIJ HAD NIET IETS ERGERS KUNNEN ZEGGEN DAN DIT

Beste Minister-president,

Nu ik me precies een jaar lang heb ingezet voor medische vrijheid en een eerlijke politiek, moet ik jou vandaag wel dit bericht sturen.

Als vader van vier kinderen, houd ik van politici die eerlijk zijn. Ik houd van politici die kritisch zijn op overheidsinstanties en ik hou van politici die constant blijven vechten voor onze vrijheden.

In dit jaar heb ik veel gezien, veel gehoord en veel ervaren. Ik heb veel geschreven over allerlei misstanden in de vaccinatie industrie. Veel misstanden, die jullie in Den Haag bewust en aantoonbaar voor veel ouders verborgen houden.

Dit bewust achterhouden van informatie vond ik erg, maar niet zo erg als de enorme liefdeloosheid hoe jullie als kabinet met dit onderwerp omgaan.

De Klaasbrief van Klaas Dijkhoff was natuurlijk een dieptepunt in de politieke geschiedenis qua disrespect voor heel veel ouders.

Het gebrek aan naastenliefde van staatssecretaris Paul Blokhuis voor ouders zoals Thanh Hagoort is tot nu toe pijnlijk geweest. Nog steeds geen enkele vorm van erkenning of compassie voor ouders die hun kind verliezen direct na de vaccinatie.

En dan nog de manier waarop Hugo de Jonge weigert te luisteren naar weldenkende kritische ouders is erg.

Maar dat hij als Minister van Volksgezondheid zegt: "Ik twijfel nooit aan vaccinatieveiligheid" is heel erg". Twijfel is onderdeel van het gezonde verstand

Maar het dieptepunt was eerlijk gezegd toch wel onze ontmoeting. Je uitspraak: "Ik heb nog nooit nagedacht over vaccinatieveiligheid" vond ik echt het allerergst.

Ik vraag me dan echt af: "Hoeveel discussie moet er wel niet ontstaan in het land voordat jij daar over nadenkt? Ben je al het leed na de Mexicaanse griep vaccinatie dan alweer vergeten? En hoeveel pijnlijke verhalen moet je van ouders nog horen voordat je hier als Minister-president over gaat nadenken?

Met deze vraag in het achterhoofd maak ik me klaar voor het Online vrijheidsconcert.

Vanavond live te volgen vanaf 20:00 uur via het facebookkanaal van Voorvrijheid.nu

Ik hoop dat er vanavond heel veel mensen live bij zijn.

Mensen die voelen, zien en ervaren dat wij zelf moeten opkomen voor onze vrijheid.

Blijf gezond. Blijf kritisch. Tot vanavond.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: En ja ik zie zeker lichtpuntjes. Staatssecretaris Paul Blokhuis is zo'n lichtpunt.

Na mijn laatste ontmoeting met hem voel ik dat hij wel een ander geluid wil laten horen. Een geluid van begrip, respect en acceptatie. Iets wat wij van politici mogen verwachten
anno 2020.

ps 2: Voor dit bericht wil ik speciaal 1 man bedanken. Melchior Merieme Verbon-Mansouri. Dank voor jouw hulp en creatie.