29 november 2019

WAAROM WIJ NIET BANG MOETEN ZIJN VOOR DE PSYCHOPATEN DIE DE WERELD RUNNEN

Lang heb ik de uitspraak niet willen geloven.
“De wereld wordt gerund door psychopaten” Peter Toonen

Ik wilde er niet aan.
Ik vond deze stelling te heftig.

Ik ben iemand, die gelooft in empathie.
Ik ben iemand, die gelooft dat er in iedereen iets goeds schuilt.

Ik ben iemand, die gelooft in eerlijkheid en ik was iemand, die tot 15 oktober jl. wilde geloven dat iedereen altijd het beste voor heeft met de ander.

Echter deze 15e oktober was voor mij een kantelpunt. Dit is een dag geworden, die ik niet snel ga vergeten.

Op deze dag in de Tweede Kamer wist ik het zeker. De uitspraak waar ik vroeger niet aan wilde, is gewoon waar.

De wereld wordt gerund door psychopaten en er bestaan politici, die hun eigen ego veel belangrijker vinden dan het welzijn van de mensheid.

Wat ben ik ziek geweest van deze constatering. Ondanks dat ik binnen bedrijven wel met onbewuste narcistische mensen heb gewerkt, was het nieuw voor mij om rechtstreeks in de leugen van de politiek te kijken.

Zo nieuw dat ik een tijdje nodig had om te beseffen wat ik daarvan ging maken. De vraag: “wat maak ik ervan?” is er één die ik me trouwens heel vaak stel sinds 5 mei jl..

Maar als ik daadwerkelijk een vrijere wereld voor mijzelf, mijn kinderen en anderen wil, is er maar één keus “doorstappen”.

Want ik besefte me opeens heel goed dat hoe meer ik de leugen in de ogen kijk, hoe dichter ik bij de eerlijkheid en de waarheid kom.

Want de leugen laten bestaan is voor mij geen optie meer. De leugen laten bestaan is ziekelijk.

Net zoals blijven leven in een wereld waarin 26 families evenveel rijkdom hebben als 50% van de wereldbevolking ziekelijk is. http://tiny.cc/pa70gz

Net zoals leven in een wereld waarin regeringen oorlogen beginnen op basis van leugens ziekelijk is. http://tiny.cc/qx60gz

Net zoals leven in wereld waarin BMR vaccin farmaceut Merck & Co schaamteloos een strategie uitrolt om te verdienen aan gezonde mensen ziekelijk is. http://tiny.cc/k270gz

En net zoals het ongelofelijk ziekelijk was dat mijn (groot)ouders leefden in een wereld waarin WOII oorlogsmisdadiger Fritz ter Meer, na zijn veel te korte celstraf, gewoon voorzitter werd van de raad van bestuur bij farmaceut Bayer en later ook nog eens aan de basis stond van de EU. http://tiny.cc/5570gz

En terwijl deze ziekelijke feiten hopelijk ook tot jou doordringen, besef dan vooral dat wij als belastingbetalers ook nog eens meebetalen aan de giftige experimenten van farmaceuten http://tiny.cc/avc1gz en http://tiny.cc/dxc1gz.

En terwijl ik dit alles schrijf, neem ik nog maar eens een glas kraanwater.

Water met nog wat Ritalin/medicijn resten uitgeplast door een kind, dat zich ook vandaag weer keurig moet gedragen binnen het onderwijssysteem. http://tiny.cc/jk90gz

Een kind dat helaas niet wordt opgeleid om een “peaceful warrior” te worden en later de overgebleven machtssystemen laat wankelen.

Maar een kind dat wordt opgeleid om een “order follower” te worden, doordat de creativiteit wordt gekilled in het schoolsysteem http://tiny.cc/70c1gz.

HET IS AAN ONS ALLEN OM DE PSYCHOPAAT TE STOPPEN

Iedereen, die echt durft te kijken kan niet anders dan constateren dat de ziekte in alle machtssystemen groots is.

Zo is de ziekte bij farmaceuten zo groot, dat iedereen die het nog niet gelooft, dit weekend echt eens het rapport van de ASN Bank moet lezen.

Besef dan nogmaals heel goed van welk bedrijf je je kind medicatie geeft. Voordat je het door hebt, sluit ook jouw kind zich aan bij een veel te grote groep van chronische zieke kinderen. (1 op de 4)

En terwijl je misschien één van de bovenstaande links aanklikt, besef dan dat mijn keus helder is. Ik kies ervoor om geen dag langer slachtoffer te zijn van de ziekte, die ik waarneem.

Ik ben geen slachtoffer van "de Merck’s" van deze wereld, die schaamteloos hun macht gebruiken om zichzelf te verrijken. http://tiny.cc/qad1gz

Ik ben geen slachtoffer van politici, die bewust onwetend blijven voor de misstanden in de vaccinindustrie.

Ik grijp gewoon elke mogelijkheid aan om hen te confronteren met de ongemakkelijke waarheid.

Dit doe ik net zolang tot de “George Bush’en” van deze wereld hun grootste angst tegenkomen.

Deze grootste angst is niet het oordeel van ons. De politieke psychopaat heeft namelijk geen enkele last van mijn en jouw oordeel.

De psychopaat heeft namelijk een aantal eigenschapen waarmee hij zich onderscheidt van jou als lezer.

En dat is dat de psychopaat zich altijd boven het oordeel van een ander verheft en een chronische gebrek heeft aan empathie.

Dit omdat de psychopaat maar één grote angst heeft en dit is het voelen van zijn eigen schuld en schaamte.

Zelf heb ik in mijn leven al mijn schuld en schaamte na 18 jaar soul-searching wel gezien.

Vorig jaar heb ik zoveel schuld en schaamte gevoeld omdat ik tijdelijk de belasting niet kon betalen.

Een diepe schuld en schaamte, waardoor opeens zelfmoord een serieuze optie werd.

Dit gevoel gun ik zelfs de grootste politieke psychopaat niet, maar het helpt wel om weer te beseffen wat je hier echt komt doen op aarde.

Niet alleen voor jezelf leven en jezelf verrijken maar de ander helpen om een vrij en overvloedig leven te leiden.

Terwijl ik dit schrijf weet ik dat heel lang geleden Thomas Jefferson al gelijk had, toen hij zei:

“wanneer mensen bang zijn voor de overheid ze leven in tirannie en wanneer de overheid bang is voor de mensen ze leven in vrijheid”.

Daarom is het ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om volledig vanuit vrijheid te leven.

Want hoe minder angst we als mensen ervaren, hoe meer kracht we als mensheid hebben om het medicijn te zijn voor alle ziekelijke systemen waar we nu last van hebben.

En dat is “hart/hard” nodig voor jezelf, voor je kinderen, voor je buurman, voor je collega’s en natuurlijk ook voor de uitgesproken pro-vaccers.

We zitten immers als “belastingbetaler” allemaal in hetzelfde schuitje.

Geboren in hetzelfde schuitje om een revolutie te ontketenen. Een revolutie van liefde waardoor we ons o.a. bevrijden uit de angst verhalen van de farmaceutische industrie.

Om dit proces te versnellen en een ware vrijheidsrevolutie te ontketenen, ben ik momenteel hard aan het sparen voor een Vrijheidsbus.

Met deze bus wil ik in 2020 nog aanweziger zijn om te zorgen, dat niet langer de leugen regeert.

Als je onderdeel wilt zijn van deze beweging, dan nodig ik je van harte uit om mee te doen.

Dit kan je in eerste instantie al alleen doen, door elke dag op jouw manier liefde te vinden voor jouw twijfels en onzekerheid en een positieve visie op de toekomst te projecten.

Maar je kan het ook samen met mij doen door te doneren voor mijn rechtszaak tegen Klaas Dijkhoff te ondersteunen https://frankruesink.nl/steun-mijn-missie/.

Of door in de komende maand, de “Gift of Freedom” set te kopen. https://frankruesink.nl/product/gift-of-freedom/

Wat je ook kiest, maak er in ieder geval een goede vrijdag van

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps: Nelleke Bakker, Martha van Loij, Frank de Graaf, Marile van Biezen, Bryan Bryan, Conny Theunissen, Thanh Hagoort en Irma van der Meer nogmaals dank voor de bijzondere rit in deze eerste gehuurde Vrijheidsbus naar Dusseldorf # bijzondereervaring