19 april 2020

BRIEF AAN PIETER OMTZIGT (CDA) – GAAT U MINISTER HUGO DE JONGE HELPEN OM WEER NEDERIG TE WORDEN?

Beste Pieter Omtzigt

Ik twijfelde of ik je deze brief persoonlijk zou sturen of toch publiekelijk via Facebook. Ik koos voor de tweede optie want het is vanuit mijn perspectief allang vijf voor twaalf geweest.

We kennen elkaar van onze ontmoeting op het CDA congres in Maarssen. Samen met Evert Jan Slootweg was jij op die dag voor mij een stralend lichtpunt in een politieke duisternis.

Jij toonde toen samen met Evert Jan je oprechtheid om echt te luisteren naar mijn persoonlijke verhaal over mijn zoon, die 14 jaar geleden twee dagen na de BMR vaccinatie doodziek werd opgenomen in het ziekenhuis.

Vol passie, om de medische vrijheid in Nederland te behouden, heb ik sinds die tijd vele brieven geschreven. Brieven, die al vele tienduizenden mensen hebben bereikt in Nederland.

Gedurende deze tijd begon zelfs mijn vertrouwen in een aantal leden van het kabinet weer te groeien.

Vooral nadat ik de oprechte emoties had gezien bij Minister van Nieuwenhuizen, die met tranen in haar ogen excuses aanbood aan de nabestaanden van het Stint drama vond ik mooi om te zien. https://tinyurl.com/y4vvtzv5

Vervolgens koos staatssecretaris Paul Blokhuis voor de verbinding met mij en nodigt mij uit voor een persoonlijk gesprek. Twee signalen dat de menselijkheid weer terugkeert bij een aantal leden van het kabinet

Toen tenslotte ook nog eens Minister Hugo de Jonge, diep door het stof ging na het gigantische falen van zijn ministerie rondom de problemen in de jeugdzorg dacht ik: “dit wordt de omslag”.

Een omslag waarin iemand als Hugo de Jonge weer menselijk en nederig wordt. Want als je als Minister er niet in bent geslaagd om driekwart van de kinderen in de Jeugdzorg te beschermen tegen misbruik, mishandeling, treiteren en verwaarlozing, dan vraagt dit om heel veel bezinning en zelfreflectie. https://tinyurl.com/y9noya2o

NOOIT TWIJFELEN AAN PRODUCTEN VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Wat een gigantische misrekening bleek dit te zijn. Nadat ik gisteravond in eerste instantie de Coronakrant aan Hugo de Jonge had overhandigd, kwam hij voor de tweede keer naar buiten.

Zijn antwoord om mijn vraag was zo ontluisterend, dat ik me vandaag genoodzaakt zie om jou als zijn CDA partijgenoot deze noodoproep te sturen.

Want op mijn rechtstreekse vraag "Twijfelt u wel eens aan de veiligheid van vaccins?", was zijn antwoord “Nooit”. Ik kon het niet geloven, dus daarom vroeg ik nog even door: “Echt nooit getwijfeld? Nee, nooit was zijn antwoord.

BEKIJK DEZE VIDEO : https://tinyurl.com/y8st9955

Beste Pieter Omtzigt, dan denk ik echt: “Hoe kan dit”? Hoe kan het zijn dat deze Minister uit jouw partij nu opeens niet luistert naar de World Health Organisation als zij al wel openlijk hun twijfels uitspreken over de veiligheid van vaccins? https://tinyurl.com/y7zayvl5

Heeft hij dan echt helemaal niets geleerd van het gedrag van farmaceut GSK, die de bijwerkingen verzweeg van het Mexicaanse griep vaccin? https://tinyurl.com/y6g6yyf8

Is hij vergeten dat wij als belastingbetalers 5 miljoen moeten ophoesten voor alle misstanden, die rondom dit vaccin plaatsvonden? https://tinyurl.com/y2my7z8r

Is hij de meer dan 7.500 Nederlanders vergeten, die toen een bijwerking hebben gemeld? Is hij die 14 baby's vergeten, die overleden vlak nadat hun moeder was gevaccineerd? En is hij die jongeren vergeten, die de slaapziekte kregen na hun vaccinatie? https://tinyurl.com/y8mvkdhe

TWIJFELEN HOORT BIJ HET GEZONDE VERSTAND

Verbijsterd reed ik terug naar huis. Zeker omdat ik nog precies weet wat Hugo de Jonge zei tijdens zijn toespraak aan alle CDA'ers eind augustus vorig jaar. https://tinyurl.com/y84jo26u

“We moeten in de politiek weer terug naar de Christelijke waarden”. Dit klinkt voor de bühne natuurlijk fantastisch, maar de belangrijkste vraag is: “leef je ook echt je Christelijke waarden als Minister?”

Laat duidelijk zijn. Ik vind van niet. Ik vind het ronduit schandalig voor een minister van Volksgezondheid om dit te zeggen. Ik kan hier met de pet niet bij. Dan heb je helemaal niets geleerd van het verleden. Dan laat je je echt eennzijdig informeren door de farmaceutische industrie. Dan wil je onwetend blijven en eerlijk gezegd, dan ben je als minister mijn belastingcenten geeneens waard.

Dan verdien je als Christelijke Minister om weer terug naar school te worden gestuurd en ouderwets strafregels te schrijven, Dit n.a.v. deze fantastische tekst op de website van de EO.

TWIJFEL HOORT BIJ HET GEBRUIKEN VAN JE GEZONDE VERSTAND

“Iedereen twijfelt toch wel eens. Ook gelovige mensen kunnen twijfelen, Je zou twijfel in je geloof kunnen zien als een soort geestelijke groeipijn. Het voelt misschien niet fijn, maar de twijfel wijst op het feit dat je leeft, nadenkt en groet. Als je de twijfels daarom serieus neemt, dan kan dat resulteren in een groeispurt.

Twijfelen is ons niet verkeerd. Het hoort bij het gebruiken van je gezonde verstand. Twijfel houdt ons nederig. Het helpt ons om richting anderen niet te hoog van de geestelijke toren te blazen".

Echt met oprechte dank aan de EO, want ik had het niet beter kunnen zeggen.

Beste Pieter Omtzigt jij hebt rondom de toeslagaffaire als de beste bewezen, dat je een Minister ter verantwoording kan roepen. In dit onmenselijke dossier heb jij de menselijkheid weer een beetje teruggebracht.

Jij staat als politicus zo dichtbij Hugo de Jonge om te zorgen dat hij niet op dezelfde manier het schip in gaat als oud Minister en CDA partijgenoot Ab Klink.

Want zelfs alle Facebook Factcheckers zullen ontdekken dat de uitspraak van Ab Klink: “het vaccin is veilig” één grote leugen bleek te zijn. https://tinyurl.com/ydhjs9cr https://tinyurl.com/yaj3ogj2

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps: Je kerstoproep voor meer tegenmacht in Nederland hebben we allemaal luid en duidelijk gehoord. We komen eraan! https://tinyurl.com/r5qtato

ps 2: Dank aan iedereen, die ook dit bericht wil delen. Kijk of je dit bericht kan delen met de tekst en niet alleen de video!

Het is nu echt de tijd om onze stem plus onze inhoudelijke en spirituele wijsheid te gebruiken om de medische vrijheid te behouden in Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=JCiKTE8SSIw&feature=youtu.be