15 september 2020

BERICHT AAN DE POLITIE DEN HAAG: OOK VANDAAG IS MIJN WOORD MIJN WAPEN VOOR MEDISCHE VRIJHEID

15 september 2020: Prinsjesdag.
Het is een uurtje of tien als de de telefoon gaat.

Politie Den Haag aan de telefoon.
Met een glimlach neem ik op.

Ik zag het al aankomen want natuurlijk is de politie in Den Haag vandaag zenuwachtig. Hoeveel actiegroepen en initiatieven zijn er wel niet ontstaan in de afgelopen periode?

Nederland roert zich.
En terecht.

In mijn leven heeft de (medische) vrijheid nooit zo onder druk gestaan als nu. Nooit eerder in mijn leven is de overheid zo zichtbaar en drastisch bezig geweest om onze rechten te schenden als nu.

Dit kan niemand onberoerd laten. Vandaar dat wij met een aantal man een paar maanden geleden met ons initiatief van Voorvrijheid.nu zijn gestart.

Toch kon ik Dick van de politie geruststellen: geen nieuwe acties van ons vandaag. Geen vliegtuigjes. Geen spandoeken. Geen lastige vragen op het Binnenhof.

Mijn aandacht om het tij te keren gaat vandaag ergens anders naar uit.

Ik geloof erg in zichtbare acties maar ik geloof ook in het geschreven en gesproken woord.

Ik geloof dat de wereld behoefte heeft aan krachtige woorden die zich vertalen in betere verhalen.

Ik geloof dat het woord krachtiger kan zijn dan het zwaard.

Ik geloof dat we als mensen niet bang moeten zijn voor de overheid want dan is er tirannie.

Ik geloof dat politici bang moeten zijn voor het kritische, weldenkende oog en woord van ieder mens want dan kan er pas echt vrijheid zijn.

Mijn woorden, mijn verhalen, mijn acties en mijn gedachtegoed van de afgelopen anderhalf jaar heb ik gebundeld in mijn boek.

"Hugo - Ik ben ook jouw soldaat niet".

Het boek gaat vandaag naar de drukker. Ik hoop oprecht dat het woord van mijn boek zich tot in alle uithoeken van Nederland verspreidt. https://frankruesink.nl/product/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaat-niet/

Het is zeker in deze tijd noodzakelijk dat mensen een eerlijke en volledige vaccinatievoorlichting krijgen en dat we als Nederlanders geen enkele ruimte geven aan het liefdeloze-angst-gestuurde gedrag van een aantal politici.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Voor iedereen die op het Ministerie van Volksgezondheid meeleest met mijn berichten.

Hopelijk worden jullie van deze boekcover niet net zo zenuwachtig als de Politie vandaag in Den Haag. Weet dat ik nog één belangrijke aanpassing doorvoer. Hier kom ik later in een nieuwe post op terug.

Ps 2: Ik ben super blij met iedereen die mijn boek wil kopen. Je levert daarmee een geweldige bijdrage aan de missie voor medische vrijheid. https://frankruesink.nl/product/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaat-niet/

Ps 3: Met dank aan Alice Kempers-Stiksma voor mijn foto