8 april 2020

MARK RUTTE – HOU JIJ WEL VAN ONZE MEDISCHE VRIJHEID?

Beste Mark,

Gistermiddag wist ik het zeker. Het was een paar uur nadat De Telegraaf diep door het stof was gegaan.

Telefonisch gaven ze toe dat ze op allerlei punten de Code voor de Journalistiek hadden geschonden in een item over mij.

Vele afspraken waren ze niet nagekomen. Een aantoonbare aanklacht, die ik luid en duidelijk kenbaar heb gemaakt op de stoep van De Telegraaf.

Slim als ze zij zijn, kozen ze in de week voor Pasen het hazenpad. Het item offline halen in plaats van een tik op de vingers bij de Raad voor de Journalistiek was blijkbaar de makkelijkste optie.

Het enige wat hiervoor nodig was, was slechts 8 minuten een Telegraaf journalist confronteren met hun leugens en de pijnlijke waarheid. https://tinyurl.com/t2ese34

Laat duidelijk zijn, dit is wat we als mensen de komende tijd allemaal op onze eigen unieke manier gaan doen. Opstaan als ons onrecht wordt aangedaan door de media of door de overheid.

Want niet alleen werd mij, door de Telegraaf onrecht aangedaan. Door het item werd een hele grote bevolkingsgroep onrecht aangedaan.

Een bevolkingsgroep, die momenteel massaler dan ooit opstaat voor medische vrijheid en het recht op onaantastbaarheid van het lichaam.

Ik heb het je al eerder geschreven. Jij hebt geen nageslacht waar je verantwoording aan hoeft af te leggen. https://tinyurl.com/wvhw47j

Ik ben vader van vier kinderen en ik moet hen later gaan uitleggen wat ik heb gedaan, toen de overheid mij wilde verleiden om vrijheid na vrijheid af te staan.

Laat duidelijk zijn: ik weet wel wat ik dan tegen mijn (klein)kinderen ga zeggen.

"Ik heb meer dan ooit onze rechten en onze vrijheid opgeëist. Ik heb samen met heel veel andere Nederlanders de overheid, geen millimeter ruimte gegeven om af te pakken wat ons geboorterecht is : Medische vrijheid".

Dit recht kwam ik bijna een jaar geleden al opeisen toen wij elkaar voor het eerst spraken. https://tinyurl.com/w7xnuld

Sinds deze ontmoeting is er veel gebeurd.

Mijn advocaat staat klaar om als de rechtbanken weer opengaan door te pakken in de aanklacht tegen Klaas Dijkhoff wegens het niet nakomen van zijn afspraken. https://tinyurl.com/w3xbyhu

Mijn afspraak met Staatssecretaris Paul Blokhuis vindt binnenkort plaats https://tinyurl.com/yxyz6tda en met al deze stappen zet ik me van mijn kant 100% in om te zorgen dat de geschiedenis zich nooit gaat herhalen.

Voor nu wens ik je veel wijsheid toe en hopelijk volg je mijn tip op.

Neem af en toe ook een beetje afstand.

Leer echt alle lessen uit onze pijnlijke geschiedenis

Verdiep je nog eens heel goed in "Nuremburg Trial 6 : IG Farben" en vraag je af hoe jij gaat zorgen dat deze geschiedenis zich nooit meer herhaalt. https://tinyurl.com/y4upo4dl

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps1: Terwijl ik deze brief online zet komt er opeens een andere vraag in mij op: “Hou je eigenlijk meer van onze vrijheid of juist van je vriendschap met Bill Gates?”

Maar deze is voor later.

Ps 2: Graag wil ik iedereen bedanken voor alle brieven die jullie ooitvan mij hebben gedeeld.

Door jullie is mijn verhaal (wat natuurlijk ook jullie verhaal is) gehoord in Den Haag. Besef dat jij daarmee net zoveel als ik de verandering bent.

ps 3: Ik heb mijn communicatie bijna altijd beperkt tot Facebook. Tijdens het bekijken van de persconferentie gisteren besloot ik dat ik ook LinkedIn ga gebruiken als platform. Schroom niet om mij een connectieverzoek te sturen.