6 november 2019

MAARTEN HIJINK (SP) - ZIT ER EEN GRENS AAN JOUW LIEFDE VOOR SOPHIE HERMANS (VVD) EN MERCK & CO?

Beste Maarten Hijink,

We hebben elkaar nog nooit ontmoet.
Maar we weten allebei dat dit snel gaat veranderen.

Ik ga graag het gesprek aan met politici over dit onderwerp. Precies zoals de heer Paul Blokhuis het graag ziet.

Ouders die het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) niet volgen, hebben immers een goed gesprek nodig vindt hij.

Nou hoe langer ik me met dit onderwerp bezighoud, hoe meer ik me besef dat ouders zoals ik een heel goed gesprek met politici moeten hebben.

Vier maanden lang geeft de VVD niet thuis als het gaat over het aanleveren van de twee belangrijkste en beloofde vaccinatiebewijzen.

Vier maanden lang hebben vele duizenden mensen staan wachten tot de heer Klaas Dijkhoff zou komen met de waarheid.

Ouders hebben me laten weten dat ze het vaccineren van hun kind uitstellen omdat de heer Dijkhoff met de waarheid zou komen.

Maar helaas vijf voor twaalf ontving ik een aantal artikelen, die slechts het standpunt van de VVD onderbouwen.

Maar dat is niet wat de fractievoorzitter van de VVD mij had beloofd. Dat is niet waar ik samen met heel veel ouders op zat te wachten.

WE ZATEN TE WACHTEN OP DE WAARHEID

Iedereen weet dat de overheid voor de mensen hoort te werken. Iedereen weet dat de informatie van de overheid ons toebehoort.

Maar met verbijstering ontdekken steeds meer mensen dat het traineren van WOB (Wet Openbaarheid van Bestuur) verzoeken eerder de regel dan uitzondering is in Nederland. https://tinyurl.com/yxoawd8u

Niets geen openheid. Niets geen transparantie. Niet iets wat je van een bestuurders in Nederland mag verwachten.

In Nederland hebben we te maken met politici die zonder enig gevoel van schaamte een groep mensen in een hoek drukt en hen labels opplakt, die hen goed uitkomt.

Maar Maarten, ik vertel het ook jou met alle liefde nogmaals. Ik ben net als vele anderen een ex-vaccer. Ik ben door schade en schande wijs geworden.

Ik ben net zoals Thanh Hagoort keurig naar het consultatiebureau gegaan. Net als Thanh heb ik mijn zoon keurig laten vaccineren volgens het RVP.

Ik kwam met mijn zoon in het ziekenhuis terecht. Thanh Hagoort heeft haar zoon moeten begraven.

Onze persoonlijke ervaring geeft politici geen enkel recht om ons te ridiculiseren of ons in een hoek weg te zetten als anti-vaccers.

HET GAAT OVER LIEFDE EN ANGST

En nu komen we bij de kern van dit onderwerp uit.

Iedereen die mij al een tijdje volgt, weet dat deze hele discussie alleen maar gaat over angst (in dit geval de politieke angst voor de mazelen) en over liefde (in dit geval de politieke liefde voor het BMR vaccin van Merck & Co).

Zoals ik steeds meer begrijp zijn jullie doodsbang voor de mazelen en hebben jullie zielsveel liefde voor het bedrijf Merck & Co.

Laat ik me in dit bericht niet richten op jullie angst. Immers angst is slechts een emotie die op liefde wacht.

Maar net zoals huisarts Dirk Jan van Wijk zijn er nog vele mensen die met stijgende verbazing luisteren naar de angst waarmee jullie praten over de mazelen. https://tinyurl.com/yxrsn4u5

IK STA NIET STIL BIJ JOUW ANGST

Maar zoals gezegd sta ik in dit bericht niet stil bij jullie angst. Daarom koos ik voor dit bericht ook niet voor de titel:

"Zou jij niet bang zijn dat Jan Marijnissen jou ook de wind van voren zou geven?"

Jan Marijnissen is zonder twijfel de icoon van de SP. Ik heb veel herinneringen aan de heer Jan Marijnissen.

Maar de herinnering, die bij mij toch het meest is blijven hangen, was zijn uitbrander richting Agnes Kant. https://tinyurl.com/y562zchp

Zij pakte de farmaceutische industrie met fluwelen handschoenen aan, terwijl Jan Marijnissen allang de misdadige praktijken kende van deze industrie.

Een wijsheid, die blijkbaar na zijn vertrek verloren is gegaan bij de SP. Want waar is die SP politicus gebleven, die zich vastbijt in alle rechtszaken tegen de BMR vaccin producent Merck & Co?

Waar is de oppositie die niet allen stil blijft staan bij de angst voor de ziekte, maar eens heel kritisch kijkt naar de praktijken van de organisatie die claimt de gouden oplossing gevonden te hebben (Merck & Co).

Ik was in de Tweede Kamer en ik heb deze politicus bij de SP niet gezien. Sterker nog ik keek naar een SP politicus, die aan het flirten was met VVD politicus Sophie Hermans.

JULLIE ZIJN HET BIJ DE SP TOCH NIET VERGETEN?

Terwijl ik dit aan het aanschouwen was op 15 oktober, dacht ik:

jullie zijn bij de SP toch niet de Vioxx affaire van Merck & CO vergeten? Duizenden doden en het manipuleren van hun data zou er voor moeten zorgen dat jullie dit bedrijf uiterst kritisch volgen. https://tinyurl.com/y4nhxzg7

jullie zijn toch niet vergeten waarom Paul Blokhuis 5 miljoen moest reserveren voor de slachtoffers van het Mexicaanse Griepvaccin? https://tinyurl.com/y2my7z8r

jullie zijn toch niet vergeten, dat ook hier een farmaceut "vergat" om de bijwerkingen te vermelden? https://tinyurl.com/y6g6yyf8

De liefde van de VVD voor Merck & Co begrijp ik nog wel.

Dat deze politieke partij met de meeste integriteitsproblemen houdt van een bedrijf met een nog langere waslijst aan integriteitsproblemen dat is nog uitlegbaar.

Soort zoekt soort noemen ze dat.

Maar waar komt jouw liefde voor BMR vaccin fabrikant Merck & Co nou precies vandaan?

Is het omdat je vol bewondering hebt gekeken hoe zij 40 jaar lang het schokkende onderzoek naar de veiligheid van het BMR vaccin in de doofpot hebben gestopt? https://tinyurl.com/y5kfmqop

Is het omdat je vol respect kijkt naar de rechtszaak die zij al bijna 10 jaar lang weten te traineren tegen hun interne virologen? https://tinyurl.com/y63wzrbk

Is het omdat je het waanzinnig knap vindt hoe het ze gelukt is om voor het grote publiek te verbergen dat er in hun vaccins cellijnen zitten van (levend) geaborteerde foetussen? https://tinyurl.com/y2a72ukz (8:43 min)

Is het omdat je met afschuw de conclusie van de directeur Joyce van der Est van de ASN Bank hebt gelezen waarin zij vermelde dat Merck & Co te onethisch is om zaken mee te doen? https://tinyurl.com/y2fwuc7n

Of Is het omdat je zoveel begrip hebt voor hoe Merck & Co 8 jaar lang de rechtszaak heeft weten te rekken bij het overleden 21 jarige meisje Chistina Richelle Tarsell. Zij was het eerste en helaas niet het laatste meisje waarbij werd vastgesteld dat ze overleed aan het HPV Gardasil vaccin.

ZEG ME DAT HET NIET ZO IS

Beste Maarten Hijink,

Het mooie van leven op aarde is. is dat we elke dag bij leren. Elke dag ontstaat er als het goed is voortschrijdend inzicht.

Zo gelooft niemand nog de angstverhalen over de Mexicaanse griep.
Zo schrijven dokters geen Vioxx meer voor.
Zo hebben we gelukkig voor onze kinderen in Nederland afscheid genomen van het Infanrix Hexa vaccin van GSK.

Allemaal inzichten die zijn ontstaan omdat we ontdekten dat farmaceuten zonder enig moreel kompas door het leven gaan.

De vraag die voor jou overblijft is: wat ga jij doen met jouw liefde voor de ideëen van Sophie Hermans? Wat ga jij doen met jouw liefde voor Merck & Co?

Ik weet wel wat ik je gun. En dat is dat je jouw liefde voor Merck & Co heel snel bijstelt en je jouw liefde gaat geven aan die ouders die nog elke dag geconfronteerd worden met de schade die Merck & Co bij hun kinderen heeft aangericht.

En terwijl je met Sophie Hermans nog eens verder praat, hoop ik dat jullie op de achtergrond een andere Frank horen zingen:

"Zeg me dat het niet zo is, Zeg me dat het niet waar is". https://tinyurl.com/y6m8ez3e

Want sinds ik met mijn net gevaccineerde zoon uit het ziekenhuis reed hoop ik al dat het niet waar is.

Maar ook ik heb intussen bijgeleerd en weet dat het helaas wel waar is.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink