11 december 2019

MAARTEN HIJINK (SP) – BESEF JIJ DAT HET DRAMA VAN DE MILITAIREN IN IRAK EN AFGHANISTAN OOK JOUW DRAMA IS?

Beste Maarten Hijink,

Met dank aan jouw SP collega kreeg ik gisteravond het bericht dat ik niet welkom ben als SP lid. Het positieve van dit bericht was, dat mij duidelijk werd dat mijn berichten door de SP tenminste goed gelezen worden.

Mijn gekozen strategie om ook lid te worden van de D66, CDA en de VVD paste niet binnen jullie regels. Helemaal prima. Je moet ergens de grens trekken.

Ik doe niet anders. Sinds ik me ben gaan beseffen dat een aantal politici liever de waarheid verzwijgt en de waarheid ontkent trek ik ook mijn grens.

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg andere mogelijkheden om mijn berichten bij jou onder de aandacht te brengen

Dus zie hier dit bericht, speciaal voor jou. Mede getriggerd door een confronterend artikel gisteren in het AD. "Amerikanen jarenlang voorgelogen, we wisten niet wat we in Afghanistan deden” http://tiny.cc/idphhz

AT WAR WITH THE TRUTH

Dit schrijnende verhaal werd nog intenser in beeld gebracht door de WashingPost. Met de titel “At war with the Truth” slaan ze de spijker op de kop. http://tiny.cc/klshhz

Zie hier het leed van de overheidsmedewerker, die vol vertrouwen de orders van de overheid opvolgt.

Zo ook orders aan militairen, die zoals we altijd achteraf leren soms/meestal/vaak gebaseerd zijn op leugens. http://tiny.cc/xcuhhz

Ik herinner me nog goed wat mijn eerste vraag was aan Klaas Dijkhoff op 12 juni jl. in Marum.

Dit net voordat ik de deal met hem sloot over de twee belangrijke vaccinatiebewijzen. Mijn vraag was: “Weet jij nog wat je deed op 5 februari 2003?”

Klaas Dijkhoff wist het nog heel goed. Op deze dag zagen we allebei Colin Powel de Verenigde Naties toespreken over de zogenaamde "Weapons of Mass Destruction". https://tinyurl.com/y369culo

Wat een pijnlijke avond moet dit voor zijn vrouw zijn geweest. Je man de wereld zien toespreken over massavernietigingswapens die er helemaal niet zijn

Je man, de wereld, een oorlog in horen praten over bewijs dat niet bestaat. Het verhaal is te pijnlijk maar strak vastgelegd in deze korte video. http://tiny.cc/55xhhz

Niet veel later deden George Bush en Tony Blair het nog eens dunnetjes over https://tinyurl.com/y52dg5kc. En daar was die dan, de volgende oorlog gebaseerd op leugens.

En daarmee begon het grootschalige leed van zowel de militairen als de mensen in Irak en Afghanistan. Niet de eerste keer en hoe pijnlijk voor de gehele mensheid waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Resultaat meer dan 650.000 doden in Irak.

Wat een gigantische ellende is er aangericht door de overheid door duizenden soldaten een oorlog in de sturen, gebaseerd op een leugen.

Voor de George Bushen en de Tony Blairs van deze wereld is deze oorlog allang voorbij. Maar voor vele militairen is deze oorlog nog lang niet voorbij.

Deze oorlog blijft zich in vele hoofden dag in dag uit herhalen. Iets om knettergek van te worden lijkt mij.

Regelmatigvraag ik me af hoe het is om als militair je leven te wagen voor een overheid, die je vertrouwt. Om er vervolgens achter te komen dat deze oorlog was gebaseerd op een leugen.

Het antwoord op mijn vraag werd deels beantwoord door Danny O'Neel in dit aangrijpende bericht. https://tinyurl.com/y3qxt7go

Gelukkig heeft hij zijn leven weer opgepakt na een mislukte zelfmoordpoging..

Dit in tegenstelling tot de 20 veteranen die dagelijks in Amerika zelfmoord plegen. 20 veteranen die elke dag zelfmoord plegen omdat de trauma’s in hun hoofd te groot werden.

Het is om depressief van te worden.

WAT HEB IK DAAR MEE TE MAKEN?

En nu hoor ik je denken, maar Frank wat heb ik hiermee te maken?

Ik ben nu net lekker samen met Sophie Hermans VVD bezig om een nieuw wetsvoorstel te schrijven om te zorgen dat meer kinderen zich keurig laten inenten door onze consultatiebureau medewerkers.

Zie hier het verband. Zie hier dat jij er ALLES mee te maken hebt.

Collin Powell, George Bush en Tony Blair praten niet meer over het bewijs dat NOOIT heeft bestaan. De consequenties van de daden liggen volgens hen bij de militairen zelf.

Zij hebben immers de bommen laten vallen. Zij hebben de trigger overgehaald. Dit alles zonder dat er gerechtmatigd bewijs was om deze keus te rechtvaardigen.

De overheid geeft de orders. De militair, de belastingambtenaar en de consultatiebureau medewerkster voert de orders uit.

Maar de vraag blijft wie gaat deze mensen de verzwegen waarheid vertellen?

Het duurde te lang voordat de militairen in het Midden-Oosten werden geïnformeerd over de gecreëerde leugen.

Het duurde te lang voordat de belastingambtenaren werden gestopt met het plegen van misstanden.

En mijn vraag aan jou is gaat het nog langer duren voordat de consultatiebureau medewerkers de verzwegen waarheid wordt verteld?

Want als Paul Blokhuis het tot nu toe niet doet, ga jij het ze dan wel vertellen?

GA JIJ HET ZE VERTELLEN?

Ga jij ze vertellen dat GSK loog over de bijwerkingen ten aanzien van de bijwerkingen van het Mexicaanse Griep Vaccin? http://tiny.cc/1azihz

Ga jij ze vertellen over de verzwegen werkelijkheid van het gebruik van geaborteerde foetussen voor vaccins?

Ga jij ze vertellen hoe het nu echt zit met de veiligheid van het HPV vaccin?

Ga jij hen vertellen over de onethische praktijken van BMR farmaceut Merck&Co? http://tiny.cc/qmthhz Vertel jij hen dat zelfs banken, zoals de ASN Bank, niet meer met deze farmaceut willen samenwerken vanwege hun onethische gedrag?

Ga jij hen vertellen dat de Chinese vaccinmaker niet de enige is die fraudeert met data? http://tiny.cc/5wthhz

Ga jij hen vertellen dat zelfs GSK toegaf dat het NFANRIX HEXA verschillende dodelijke ziekten kan veroorzaken?

Ga jij hen vertellen dat Klaas Dijkhoff tevergeefs heeft aangeklopt bij het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu om twee belangrijke vaccinatiebewijzen te ontvangen?

Mijn vraag is simpel: Ga jij hen deze boodschap brengen?

Of kijk jij ook de andere kant op?

Weet dat jij net als Rens Raemakers een jonge politicus bent, die de morele plicht heeft om ons als ouders te beschermen tegen de ernstige misstanden van de farmaceutische industrie.

Of jij deze keus maakt is aan jou.Jij bent zelf aan zet of de titel van de Washingpost “At War with the Truth" van toepassing blijft op de “gezondheidsindustrie”.

Ik ben benieuwd welke keus je maakt. We spreken elkaar vast snel. Voor nu wens ik je heel veel plezier a.s. zaterdag bij het SP congres.

Wees daar trots op je collega Renske Leijten Een collega, die er geen probleem mee heeft om de duisternis van de overheid in het licht te zetten. Laat je door haar inspireren.

En mocht je nog hulp nodig hebben. Ik help je graag.

Of ik nu SP lid ben of niet.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Ondanks dat ik mezelf zie als een geweldloze strijder voor vrijheid is het mijn intentie geweest om dit bericht met respect, waardering en begrip te schrijven voor al die Nederlandse militairen die actief zijn geweest in Irak en Afghanistan.

Het leger is dan wel niet mijn pad geweest maar ik geloof dat alle militairen vanuit hun eigen oprechte intentie een bijdrage hebben willen leveren aan een vrijere en veiligere wereld.

Dus R.I.P. aan alle 21 Nederlandse militairen die in Uruzgan het leven lieten en sterkte voor alle nabestaanden, die hun geliefde nog elke dag missen. http://tiny.cc/cpxihz

Ps 2: Speciaal voor alle (oud) militairen op mijn tijdlijn, deel ik graag het nummer van Xavier Rudd waar ik naar luisterde toen ik dit bericht schreef. Spirit Bird , goede tekst "Keep fighting for your children" http://tiny.cc/8t0ihz

Ps 3: De gebruikte foto is van Danny O'Neel een dappere man, die zijn kracht herwon en nu zijn collega's helpt om een nieuw leven op te bouwen. # hulde # respect # waardering # bewondering

PS 4: Laat elke politici zich ook vandaag weer realiseren, welke orders hij of zij geeft. Weet wiens belang je hoort te dienen en weet vooral wiens belang je dient als je geen betrouwbare veiligheidsbewijzen hebt gezien.