17 december 2020

ZO ZAG MIJN LOBBY VOOR MEDISCHE VRIJHEID EN TEGEN HET UITSLUITEN VAN NIET GEVACCINEERDEN ER VANDAAG UIT.

De video op Facebook is goed voor alle liplezers in Nederland maar laat vooral zien hoe mijn lobby er al anderhalf jaar uit ziet.

En nee dit niets zoals de lobby van Big Pharma. Niet met geld, niet in achterkamertjes, en niet met sluwe omkopingspraktijken zoals vaccinleveracier GSK als beste kan: https://tinyurl.com/yaqjvpx9 en https://tinyurl.com/hx5hlvw.

Mijn lobby is gewoon vanuit het hart op het Plein in Den Haag. Politici aanspreken op hun gezonde verstand, het bespreekbaar maken van alle mistanden maar vooral hen zo goed als ik kan wijzen op hun morele kompas zodat dit geschiedenis zich in Nederland nooit meer herhaalt.

En ja mijn lobby betekent ook een compliment uitdelen als dat op zijn plaats is. In mijn gesprek(je) met de heer Kuzu van Denk ging mijn compliment uit naar de heer Azarkan.

Een politicus die zich wel verdiept heeft in de misstanden rondom het Mexicaanse Griep-vaccin en die met zijn eerdere motie duidelijk gemaakt heeft dat VVD en D66 graag willen dat we nog meer in een medische dictatuur terecht komen.

Nu op de weg terug naar huis stuur ik iedereen een optimistische en gezonde groet. Dank voor alle reacties van de afgelopen dagen en dank voor de mensen die vanochtend in Den Haag ook opstonden voor hun rechten en vrijheid.

Frank Ruesink

PS 1: En natuurlijk is het gesprek niet goed verstaanbaar maar gelukkig is het gezang van Frank de Graaf aan het einde wel goed hoorbaar. This is what democracy looks like.

PS 2: Hij zei trouwens dat Denk waarschijnlijk niet voor de Motie van Wantrouwen van Wybren van Haga ging stemmen.