11 oktober 2021

LIEVER EEN ZOGENAAMDE "WEIGERARTIEST" DAN EEN SOLDAAT VAN HUGO

Lieve FB volger,

Terwijl gelukkig 41% van de horeca terecht weigert om de QR code te checken, https://tinyurl.com/pwpyzbpm

denk ik aan Douwe Bob en denk ik, liever een zogenaamde "weigerartiest" dan een waarheidsweigeraar

denk ik aan Jandino Asporaat en denk ik, liever een zogenaamde "weigerartiest" dan een artiest die zijn menselijke principes verloochent

denk ik aan Fresku en denk ik, liever een zogenaamde "weigerartiest" dan een mensenweigeraar

denk ik aan Hans Teeuwen en denk ik, liever een zogenaamde "weigerartiest" dan een artiest die weigert om naar zijn innerlijke morele kompas te luisteren

Laten we levend in een immoreel systeem trots en dankbaar zijn, dat we in Nederland artiesten hebben, die moedig genoeg zijn om niet met de massa mee te lopen en tot in hun vezels beseffen dat het uitsluiten van je medemens altijd moreel verwerpelijk is.

Gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: En deze waardering geldt natuurlijk ook voor andere niet specifiek genoemde artiesten zoals Guido Weijers, Tisjeboy Jay maar zeker ook de artiesten, die (nog) niet zo'n grote landelijke bekendheid genieten zoals Jonathan Krispijn - Hart voor Humor maar ook kiezen om trouw te blijven aan hun principes.

Ps 2: Dit weekend ben ik meer dan ooit gaan beseffen dat we veel meer moedige mensen nodig hebben om dit uitsluitingsbeleid te stoppen.

Daarom lanceer ik deze week een nieuw initiatief en een nieuw platform met één doel. Het afbreken van alle systemen, die gebaseerd zijn op angst, leugens en controle zodat we samen kunnen bouwen aan systemen, die gebaseerd zijn op liefde, waarheid en vrijheid.

Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief, alle steun is welkom: www.frankruesink.nl

Ps 3: Voor de mensen die vorig jaar niet begrepen waarom de titel van mijn eerste boek was: "Hugo - ik ben jouw soldaat niet", begrijpen dit nu helaas des te beter. www.frankruesink.nl