11 oktober 2021

EN TOEN ONTDEKTE IK, LIEGEN IS OOK EEN KUNST

Op 4 juli 2019 sprak ik Hugo de Jonge voor het eerst aan over alle misstanden in de vaccinatie-industrie (zie foto). Vervolgens ontmoette ik hem voor de tweede keer een paar maanden later bij het CDA congres in Maarssen.

Ditmaal ging ons gesprek over de eenzijdige vaccinatievoorlichting van de overheid.

Mijn vraag aan Hugo de Jonge was toen of jonge ouders niet meer en beter geïnformeerd zou moeten worden over de onderstaande uitspraak van het RIVM tijdens een rechtszaak in 2011:

"Ten aanzien van de vaccinatie kan worden opgemerkt dat het over het algemeen bekend is dat kinderen kunnen overlijden na vaccinaties; dit wordt gezien als een complicatie van normaal medisch handelen."

Zijn eerste reactie was voor mij nogal bizar omdat hij gewoon glashard ontkende dat dit waar is. Ik herhaalde nog eens dat deze uitspraak is terug te vinden op de website van rechtspraak.nl. https://lnkd.in/eqj3uRi (zie 4.6)

Zijn reactie bleef onveranderd: "het is gewoon niet waar".

Toen wist ik het zeker, als je als politicus zo hard en zo makkelijk kan liegen, dan moeten we met elkaar als mensen de waarheid nog meer gaan vertellen.

Hoe ongemakkelijk en confronterend dit soms ook is.

Gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps: Dit weekend heb ik een knoop doorgehakt. Ik lanceer deze week een nieuw initiatief en een nieuw platform met één eenvoudig doel. Het afbreken van alle systemen, die gebaseerd zijn op angst, leugens en machtsmisbruik. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief: www.frankruesink.nl