28 november 2020

BEN JIJ KLAAR VOOR HET LIEFDESVACCIN? KOM DAN MORGEN LUISTEREN NAAR GEERT KIMPEN EN MICHELLE SHANTI

Met veel plezier en trots ga ik morgen Geert Kimpen en Michelle Shanti aankondigen op het podium in Leiden VRIJHEIDSTOUR LEIDEN.

Zij laten ons morgen ervaren dat dit niet het einde der tijden is, maar het begin der nieuwe tijden.

Zij laten ons beseffen dat het niet nodig is dat we tegenover elkaar komen te staan. Het is niet nodig dat we zo verharden.

Zij doen ons realiseren dat wij in wezen allemaal hetzelfde willen. Verbinding, liefde, gezondheid en vrij zijn, in een wereld die zachter wordt in plaats van harder.

Geert Kimpen en Michelle Shanti brouwden een vaccin dat ons allemaal kan helpen om klaar te zijn voor de nieuwe wereld.

Gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte, vermengd met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap.

Een vaccin met alleen maar positieve bijwerkingen en 100% mensvriendelijk.

Laat je morgenmiddag ontroeren door hun Lockdowndagboek, inspireren door hun zelfgebrouwde vaccin en amuseren door hun verhalen.

Ben jij klaar voor het Liefdesvaccin?
https://tinyurl.com/y2qhrb4y

Ik wel.

Want ik besef mij heel goed dat het enige dat tussen mijn kinderen en de vaccinatieindustrie in staat, de liefde van mij als vader en die van mijn vrouw Loes Ruesink als moeder is.

Hopelijk tot morgen.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS: De vrijheidstour Apeldoorn en Leiden zijn mijn eigen initiatief. In eerste instantie betaal ik alle kosten voor podium, beveiligers etc.

Verder word ik niet gefinancierd door de Russen maar wordt deze bijeenkomst bekostigd door mensen die net zoals ik houden van hun vrijheid en hun gezondheid.

Mocht je nog een bijdrage willen leveren aan de gemaakte kosten, dan waardeer ik dat enorm. https://www.doneeractie.nl/actie/46932