6 januari 2021

IK FOCUS MIJ VANDAAG OP DE LIEFDE VOOR MEDISCHE VRIJHEID

Natuurlijk is het vandaag een historische dag. Niet omdat een verpleegkundige zich in Nederland heeft laten misleiden.

Nee, vandaag is het een historische dag omdat vele honderdduizenden mensen zich uitspreken voor Medische Vrijheid: https://magafreedomrallydc.com/maga/.

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik veel van mijn bezieling gestopt in het thema van medische vrijheid. Ik ben dankbaar voor al die mensen die mijn berichten hebben gedeeld en mij de meest bijzondere reacties hebben gestuurd.

Samen vormen wij momenteel in Nederland al een krachtig veld van mensen, die zich niet laten manipuleren, controleren en domineren door een zeer onethische gezondheidsindustrie en politici die onbeschaamd veel liegen: https://tinyurl.com/yyle2hcy.

Ik ben dankbaar voor de ruim honderdduizend mensen die het eerste deel van mijn interview met Del Bigtree hebben bekeken.
https://tinyurl.com/y97ouczk en zijn gaan inzien wat er momenteel op het spel staat.

Daarom sluit ik mij vandaag online aan bij Freedom Rally en ga ik om 16:00 uur luisteren naar de woorden van Del Bigtree vanuit Amerika. Inschrijven kan nog via: https://magafreedomrallydc.com/maga/.

Ik steun hun prachtige missie om onze families en toekomstige generaties te redden van tirannie, onze medische en gezondheidsvrijheden te herstellen en te verdedigen, en kandidaten, leiders, organisaties en bewegingen te steunen die in vrijheid en waarheid geloven.

En laten we beseffen dat wanneer wij ons in Nederland niet blijven verenigen, ons niet blijven uitspreken en wij niet blijven opstaan in deze medische dictatuur dat Benjamin Rush, als één van de ondertekenaars van de onafhankelijkheidsverklaring gelijk gaat krijgen: https://tinyurl.com/ch3brqh.

Gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Ik ben dankbaar voor de mensen die mijn boek hebben gekocht of een donatie hebben gedaan. Mede door jullie support kan ik mij blijven inspannen voor onze medische vrijheid. Wil je als nog mijn boek kopen? Super fijn! Dat kan via mijn website: www.frankruesink.nl

PS 2: Benjamin Rush: 'Tenzij we medische vrijheid in de grondwet opnemen, komt de tijd wanneer de geneeskunde zich zal organiseren in een te beperken undercover dictatuur"