6 oktober 2019

RENS RAEMAKERS : WAAROM LAAT JIJ OOK DE LEUGEN REGEREN IN DEN HAAG?

Beste Rens Raemakers,

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen.

Weet jij nog wat je op 8 april jl. zei in de uitzending van Eva Jinek? Kan jij het je nog herinneren?

Voor veel ouders, die net zoals ik vaccinatieschade hebben opgelopen met hun kind waren jouw uitspraken tenenkrommend.

Jouw uitspraken waren zeker net zo grensoverschrijdend als de uitspraken in de Klaasbrief van Klaas Dijkhoff VVD.

Veel mensen in Nederland vinden dat in politiek Den Haag de leugen regeert. Maar toen jij bij Jinek aan tafel zat, regeerde zeker de leugen. Mooier dan dit kan ik het niet maken.

En niemand anders, dan jij bent daar verantwoordelijk voor. Zal ik jou en alle lezers nog even helpen herinneren wat je zei in het gesprek met Eva Jinek?

Rens Raemakers: "En op de tweede plaats zie je natuurlijk dat er op internet allerlei onzin verhalen circuleren over mogelijke dingen die je van vaccineren zou kunnen krijgen, maar dat is allemaal niet waar.”

Jinek: “Van bijwerkingen van vaccinaties?”

Rens Raemakers: “Precies dat is allemaal aantoonbaar onjuist. Dat is natuurlijk ook heel kwalijk. Daar moeten we ook echt wat tegen doen en dat gebeurt ook.

DURF JIJ DEZE UITSPRAKEN NOG EENS TE DOEN TEGENOVER MIJN VROUW?

Durf jij deze uitspraken ook te doen als je mijn vrouw Loes Ruesink (zie foto) in de ogen kijkt terwijl zij vertelt hoe mijn zoon 13,5 jaar geleden naar het ziekenhuis werd afgevoerd?

Durf jij deze uitspraken ook te doen als je de moeder van Devan (zie foto) Bonny Jordan Devan in de ogen kijkt terwijl zij je vertelt hoe haar zoon gereanimeerd moest worden direct na zijn vaccinatie?

Ik nodig je van harte uit om bij mij thuis langs te komen en het gesprek met deze twee vrouwen aan te gaan.

Met alle plezier nodig ik dan ook Corine Von Burg Linda Elshof Thanh Hagoort Fenny Adema Mirjam Else Hunze Floor Eloïse Astrid Panis Charlotte Koerni-Lagendijk Leontine Haaring Gavi Mensch Saskia Roos Willy Buis en Kristel Stevenhagen uit om ook hun verhalen nog eens aan te horen.

Ik weet zeker dat er dan maar één gevoel bij jou ontstaat en dat is schaamte. Dezelfde schaamte die Klaas Dijkhoff steeds meer voelt over zijn Klaasbrief. En dit is precies zoals het hoort, schaamte zorgt ervoor dat je weer menselijk wordt.

Maar voordat je langskomt zorg dan dat je dit keer wel je huiswerk goed doet.

Verdiep je eens in een aantal statistieken.

Neem de tijd om eens echt te kijken. Als we iets hebben geleerd van het misbruik schandaal in de katholieke kerk dan is het wel: "Als je de slachtoffers niet ziet, betekent het nog niet dat ze er niet zijn".

Laat de gegevens van het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) van de CDC in Amerika eens tot je doordringen.

Wetende dat slechts 1% van de bijwerkingen wordt gemeld bij het CDC.

Verdiep je dan eens in de Gardasil bijwerkingen. Bekijk de 60.000 meldingen eens! https://sanevax.org/

Van die 60.000 waren er meer dan 400 doden, meer dan 900 levensbedreigend, bijna 3.000 waren blijvende invaliditeit, meer dan 6.000 leidden tot ziekenhuisopnames en meer dan 15.000 leidden tot spoedeisende hulpbezoeken voor ernstige reacties.

Alles bij elkaar werd een op de zes bijwerkingen gecategoriseerd als 'gehandicapt' en 'ernstig'.

Rens Raemakers, als jij daadwerkelijk een bijdrage wilt leveren om het geloof in de politiek te herstellen, dan zijn er vier eenvoudige stappen om te zetten:

1) Stop met het vertellen van leugens als het gaat over de gezondheid van onze kinderen;

2) Bied excuses aan al die vaders en moeders, die jij op 8 april jl. op hun ziel hebt getrapt door hun persoonlijke leed te ontkennen;

3) Toon meer moed dan Klaas Dijkhoff en ga het gesprek met mij aan. Mijn persoonlijk uitnodiging volgt later vandaag.

4) Bezint eer gij begint voordat jij jouw wetsvoorstel bespreekt in de tweede kamer want weet dat heel veel ouders meer dan genoeg hebben van alle leugens, die over dit onderwerp worden verteld.

Ik wens je veel compassie toe.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps: Tenslotte Rens Raemakers kijk gerust nog eens goed naar de bijgevoegde foto met de gezichtjes van de overleden kinderen nadat ze waren gevaccineerd.

Deze foto is genomen bij een wake in Amerika zo 'n kleine maand geleden.

Terwijl je hier naar kijkt besef dan heel goed dat in de geschiedenis altijd geldt: "Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel".