1 januari 2021

KIJK EN HUIVER: HOEVEEL LEUGENS VERTELT HUGO DE JONGE IN DEZE VIDEO VAN DRIE MINUTEN?

Met verbijstering heb ik het volledige interview van Robbert Rodenburg met Hugo de Jonge nog eens bekeken en ik blijf me maar afvragen: https://tinyurl.com/ycjgmbmu.

hoeveel misinformatie accepteren we als Nederlanders nog van deze minister?

hoelang houden journalisten minister Hugo de Jonge nog de hand boven het hoofd?

welk kamerlid dient als eerste een motie van wantrouwen in tegen deze minister?

Want voor mij is het onacceptabel dat een Minister van Volksgezondheid in drie minuten zeker drie leugens vertelt over het het coronavaccin: https://tinyurl.com/ya95qlwt (must see video).

Wanneer stopt deze waanzin? Ik hoop echt dat iedereen zijn eigen facebookvrienden gaat waarschuwen over de misinformatie die verspreid wordt door onze eigen minister.

Laten we voor de veiligheid van onze ouderen, onze kinderen en onszelf de publieke druk zo opvoeren dat deze minister ook echt stopt.

Bekijk eerst de video van drie minuten en oordeel zelf: https://tinyurl.com/ya95qlwt

#2021jaarvandewaarheid
#2021jaarvanvrijheid

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Ook in 2021 stap ik vol door in mijn missie voor medische vrijheid. Geen mondkapjesplicht, geen vaccinatieplicht en geen uitsluiting. Wil je mij steunen? Dat kan via: www.frankruesink.nl

PS 2: Hierbij de tekst die behoort bij de video: https://tinyurl.com/ya95qlwt. Drie leugens in drie minuten.

Natuurlijk is het schokkend als een Minister van Volksgezondheid een experimenteel vaccin vergelijkt met een frikandel (zie mijn eerdere fb bericht).

Maar misschien is het nog wel erger dat een Minister van Volksgezondheid schaamteloos zit te liegen in een interview. Tel gerust mee hoeveel leugens jij hoort?

LEUGEN 1: Het is niet waar dat een vaccin alleen maar voordelen/voors heeft. Vertel dat maar eens aan al die kinderen die narcolepsie kregen na het Mexicaanse Griep-vaccin https://tinyurl.com/ybjc5n8m of vraag dit aan de ouders van de 36 kinderen die overleden zijn na toedienen van het Infanrix-Hexa vaccin. https://tinyurl.com/y2wzejhv

LEUGEN 2: Het is niet waar dat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van technieken, die vaker zijn beproefd. Waarom noem hij het in zijn eigen memo richting de Tweede Kamer anders een experimenteel vaccin? https://tinyurl.com/ybdzokqk.

LEUGEN 3: Zijn uitspraak: "een vaccin doe je niet voor jezelf, dit doe je niet om jezelf te beschermen, dit doe je om de mensen om je heen te beschermen". Dit is wederom een leugen. Zowel Moderna als Pfizer /BioNtech heeft helemaal niet bewezen dat het Moderna en het Pfizer/BioNtech vaccin zorgt dat je daarmee een ander beschermt. https://tinyurl.com/y7rm2uma (zie afbeelding)

Pfizer: Pfizer heeft geen onderzoeksgegevens gepresenteerd over asymptomatische infecties, het uitstoten van virusdeeltjes of besmettelijkheid. De Amerikaanse toezichthouder FDA heeft wel gevraagd om aanvullende gegevens, ook nu het vaccin al is goedgekeurd voor noodgebruik. Pfizer zegt te hopen dat de bevindingen van onderzoeken op dieren, waarbij de vaccins de verspreiding van virusdeeltjes lijken te voorkomen, vertaald kunnen worden naar mensen, “maar dat weten we niet zeker”.

Moderna: Onderzoekers hebben de vrijwilligers aan het onderzoeksprogramma getest op het coronavirus voordat ze werden geïnjecteerd. Toen ze terugkwamen voor de tweede dosis werd een aantal positieve gevallen vastgesteld onder mensen die geen symptomen vertoonden: 14 gevallen onder mensen die het vaccin kregen en 38 in de placebogroep. Volgens Moderna wijst dat erop “dat een deel van de asymptomatische infecties al vanaf de eerste dosis wordt voorkomen”, maar de FDA stelt dat de gegevens te beperkt zijn om al conclusies te trekken.