29 april 2020

VIDEO - JIJ BENT DE STEM WANT ALS JIJ VOOR TIRANNEN ZWICHT DAN DOOFT HET LICHT

Ooit was er een tijd dat ik geloofde dat iedereen op aarde vrede wil. Totdat ik leerde hoeveel presidenten een oorlog zijn gestart op basis van een leugen.

Ooit was een tijd dat ik geloofde dat elk bedrijf wil bijdragen aan een duurzame aarde. Totdat ik ontdekte dat er bedrijven bestaan zoals Bayer en Monsanto.

Ooit was er een tijd dat ik geloofde dat alle directeuren van multinationals luisteren naar hun morele kompas. Totdat ik leerde over de onethische praktijken van de farmaceutische industrie.

Ooit was er een tijd dat ik geloofde dat politici altijd eerlijk, oprecht en respectvol zijn. Totdat ik dit jaar mijn ontmoetingen had met politici zoals Klaas Dijkhoff, Hugo de Jonge en Mark Rutte.

Ooit was er een tijd dat ik geloofde dat zogenaamde filantropen meer houden van mensen dan van macht. Totdat ik inzicht kreeg in de gigantische wereldwijde belangenverstrengelingen van Bill Gates.

Ooit was er een tijd dat ik geloofde dat doordat ik mag stemmen ik in een democratische maatschappij leefde. Totdat ik mij besefte dat niemand de World Health Organisation controleert en niemand ooit voor de denkbeelden van Bill Gates heeft gekozen.

En ja, ooit was er een tijd dat ik geloofde dat jij en ik als gewone mensen het verschil niet kunnen maken. Totdat ik de wijze lessen leerde van Mahatma Gandhi en besefte dat wij als mensen allemaal de ziekte uit het politieke gezondheidssysteem kunnen halen. Als we maar niet zo bang zijn en erin geloven.

Ik ben Frank & Vrij.

Ik ben onderdeel van VoorVrijheid.nu : een nieuwe Nederlandse Bevrijdingsbeweging.

Het is onze missie om Nederland te bevrijden van politici en CEO’s, als ook technologieën, systemen, producten en wetgeving, die er (on)bewust mee bezig zijn c.q. op zijn gericht om Nederlanders ongezond, afhankelijk, arm en onwetend te maken en/of te houden.

Wil je onze missie steunen? Deel dan dit bericht en deze video: https://youtu.be/-ugvh4v3Fhc

Wil je actief participeren? Bekijk de website en meld je dan aan voor onze actiebrief: https://www.voorvrijheid.nu/

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps 1: Voordat je de video bekijkt. Zet het volume op 10. Bekijk het op een groot scherm en vergeet niet hard mee te zingen You are the voice

ps 2: Locatie van de video: Van Randwijkplantsoen in Amsterdam.

ps 3: Als je nu niet voelt en ziet dat er politici zijn, die doelbewust bezig zijn om jouw vrijheden en die van je kinderen af te nemen, wanneer dan wel?