6 oktober 2019

MIJN MISSIE VOOR VOLGENDE WEEK : EEN GEZAMENLIJKE INFORMATIECAMPAGNE OPZETTEN MET HET RIVM

Beste Facebookvolger,

Op deze zondagavond neem ik je allereerst graag mee in mijn levensmissie:

Ik wil mensen inspireren om meer vanuit vertrouwen i.p.v. angst te leven;

Ik wil mensen inspireren om volledig en vrijuit hun creatiekracht te gebruiken;

ik wil met alles wat ik doe bijdragen aan een vrije en eerlijke maatschappij.

Het mag duidelijk zijn dat het voornamelijk mijn derde punt is dat ik sinds 5 mei jl. zoveel tijd besteed aan schrijven van brieven en op mijn manier de directe verbinding leg met politici.

Ik schrijf trouwens altijd vanuit de verbinding met politici omdat we als mensen sneller en beter creëren vanuit de verbinding.

Hier ga ik volgende week mee verder. Dan richt ik mijn aandacht op Rens Raemakers - D66 maar ook op het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

De RIVM is de site waar Rens Raemakers - D66 altijd naar verwijst als het gaat om betrouwbare en volledige vaccinatie informatie.

Maar het mag duidelijk zijn voor iedereen, die zich in het onderwerp verdiept dat er te vaak essentiële informatie ontbreekt op deze site waardoor de waarheid wordt verzwegen.

TIJD VOOR ACTIE

Dus neem ik aankomende week contact op met het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu om een gezamenlijke informatiecampagne op te zetten. Dit met als doel om jonge ouders veel beter voor te lichten zodat zij ook kennis maken met de verzwegen waarheid.

Ik heb een aantal ideeën uitgewerkt, die ik hen ga voorleggen. We leven in een "vrij" land dus aan hen de keus of ze hierin participeren of niet. Als ze meedoen blijven ze aan de bal, als ze niet meedoen, even goede vrienden, dan pak ik het zelfstandig op.

Het is hoog tijd alle jonge ouders in Nederland eens het eerlijke verhaal gaan horen!

VOLG MIJ OP ZONDAG IN MIJN PERSOONLIJKE KEEK OP DE WEEK

Voor iedereen die mijn acties wil steunen, nodig ik van harte uit om mij vanaf volgende week elke zondagavond live te volgen.

Tot aan het eind van het jaar deel ik elke zondagavond een uur lang mijn inzichten in mijn manier van denken, mijn vervolgstappen en waarom ik doe wat ik doe. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

Ik zou het gaaf vinden als veel mensen zich bij deze `inside my brain experience` aansluiten. Voor mij is naast hetgeen wat ik nu doe het beste om mijn levensmissie te realiseren.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink