1 januari 2021

HOUD VERTROUWEN: IN 2021 WORDT HUN LIEFDELOOSHEID HUN ONDERGANG

Lieve FB-volger,

Eind 2019 schreef ik twee brieven:

De eerste was gericht aan Mark Rutte. Aan hem stelde ik de vraag: "blijft liegen de norm in 2020?" https://tinyurl.com/wvhw47j

De tweede was gericht aan de CEO van farmaceut Glaxo Smith Kline. Aan hem stelde ik de vraag: "welke ziekte gaan jullie ons volgend jaar verkopen?" https://tinyurl.com/qu8f654

De antwoorden op beide vragen laten zich raden en hebben de basis gelegd voor een waanzinnig 2020.

Voor 2021 spreek ik de wens uit dat niet "zij" maar "wij als mensen" de basis leggen voor een gezond, verbindend en liefdevol jaar.

Voor 2021 spreek ik de wens uit dat we ons als mensen met elkaar in liefde blijven verbinden.

Voor 2021 spreek ik de wens uit dat we ons niet laten verlijden om als mensen tegen elkaar gaan strijden.

Ik spreek daarmee oprecht mijn wens en vertrouwen uit dat hun liefdeloosheid in 2021 hun ondergang wordt.

In 2020 heb ik gezien dat het gebrek aan respect, begrip, zorg, acceptatie, erkenning etc. van de huidige beleidsmakers voor mensen met een andere gezondheidsvisie is uitgegroeid tot een chronische ziekte.

Een ziekte waar wij als mensen het medicijn voor zijn. Ik net zoveel als jij. Laten we ons massaal blijven inspannen zodat de chronische ziekte van liefdeloosheid volledig van verdwijnt.

Als we ons hier hand in hand gezamenlijk en massaal voor inspannen, dan heb ik er alle vertrouwen in dat in het jaar 2021, de zachtmoedigen de macht gaan terugpakken.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Ook morgen kies ik voor de verbinding. Heb je zin in een stevige nieuwjaarsknuffel? Kom dan langs in Den Haag op het Malieveld. Ik ben daar vanaf 15:00 uur te vinden. Er schijnen nog meer mensen te komen..

PS 2: Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten in 2020? Dan nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief www.frankruesink.nl