24 juni 2021

DE PIJNLIJKE DAG DAT MINISTER HUGO DE JONGE VERKOPER WERD

Lieve FB volger,

Soms denk ik wel, erger gaat het toch niet worden. Maar dan blijkt het altijd nog erger te kunnen. Deze video van Robert Jensen laat de treurigheid zien waar we in Nederland in beland zijn.

In Amerika weten ze precies hoe innig de relatie is tussen de farmaceutische industrie en de overheid.

Daar wordt wel geschreven over de baantjescarrousel tussen overheid en Big Pharma op volle toeren doordraait: https://tinyurl.com/ywb9st77, hoeveel miljoenen dollars er door de farmaceutische industrie wordt uitgeven om de overheid te beïnvloeden: https://tinyurl.com/fjjs7hhh en hoe farmaceuten zelfs af en toe het werk van de overheid overnemen om nieuwe wetten uit te schrijven: https://tinyurl.com/h3sstjyj.

Ik heb nog steeds het gevoel dat veel Nederlanders naïef zijn over hoe innig het huwelijk is tussen de overheid en de vaccinatieindustrie.

Met de introductie van de "Vaccinatie Sales Award", voor de politicus die het minst kritisch is op de vaccinatie industrie, heb ik hier ooit op een ludieke manier aandacht voor gevraagd: https://frankruesink.nl/vaccinatie-sales-award/

Maar nu Hugo de Jonge op het toneel is verschenen moet bij iedereen toch echt de ogen worden geopend. Het is op het schaamteloze af, hoe hij als minister op de verkopersstoel gaat zitten van de farmaceutische industrie.

En Pfizer CEO Albert Bourla kijkt van bovenaf en de piramide toe, telt zijn geld nog een keer en ziet dat het goed is. https://tinyurl.com/y9w2ry3b

Trieste groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Met dank aan Robert Jensen voor het maken van deze video

Ps 2: Ik nodig alle Linkedin relaties van Hugo de Jonge trouwens uit om hem op zijn profiel extra te waarderen voor zijn verkoopvaardigheden want daar is niets mis mee.

Ps 3: Op 3 juli organiseren we een Meet & Greet Kinder Vaccinatie Awareness Day om voorbij het verkoopverhaal van de overheid ook inhoudelijke vragen te stellen aan huisartsen, wetenschappers en juristen voordat ouders hun kind blootstellen aan de corona injectie.

Ps 4: Laten we niet vergeten dat het woord minister "dienaar" betekent en laten we niet vergeten wie hij hoort te dienen. Dat ben jij en jouw kinderen en niet Albert Bourla.

Ps 5: Laat deze video een aanmoediging zijn om volledig autonoom te worden. Neem volledig de leiding over alles wat je lief is en leg de leiding geen dag langer buiten jezelf neer. #succes