10 december 2020

PAUL BLOKHUIS STAATSSECRETARIS VAN VOLKSGEZONDHEID – HOELANG KAN JIJ NOG BLIJVEN ZWIJGEN?

Beste Paul Blokhuis,

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik je vele brieven geschreven. Elke keer heb ik je geconfronteerd met nieuwe feitelijke misstanden in de vaccinatieindustrie. Misstanden die helaas tot op de dag van vandaag veel te weinig worden gedeeld door het RIVM.

Of het nu ging over ethische misstanden in de industrie https://frankruesink.nl/paul-blokhuis-2/, het wegkijken bij vaccinatieschade https://tinyurl.com/yxd89ruy of bij het gebruik van cellijnen van geaborteerde foetussen https://frankruesink.nl/bange-mannen/, elke keer ben ik met onderbouwing en betrouwbare bronnen gekomen.

Toch heeft dit volgens Bol.com geresulteerd in een controversieel boek https://tinyurl.com/y4q57uyf. Leugens, misstanden en liefdeloosheid van politici en CEO’s van de farmaceutische industrie blootleggen is blijkbaar controversieel anno 2020.

Zelfs Facebook durft het niet aan om een advertentie van mijn boek goed te keuren. Wat een wereld. Zouden we als mensheid misschien iets te dicht bij de pijnlijke waarheid komen?

Elke dag denk ik weer: "het aankaarten van dit soort misstanden zou toch de dagtaak van elke journalist moeten zijn"?

Maar nu vele journalisten het laten afweten, doen we het als mensen/burgerjournalisten zelf wel. Gezamenlijk blijven wij ons net zolang uitspreken totdat de leugen in Den Haag geen bestaansrecht meer heeft.

Ik houd mij vast aan het idee dat in de loop van de geschiedenis de putjesschepper uit het straatbeeld is verdwenen. Dus waarom zou de leugenachtige politicus die het belang van de (farmaceutische) industrie dient niet kunnen verdwijnen?

Vanuit deze gedachte ben ik blij dat Rens Raemakers - D66 laag op de D66-lijst staat: https://tinyurl.com/y4ack4zk. Als jong, aanstormend en veelbelovend talent, met een aantal goede ideeën zeker rondom schuldproblematiek heeft hij de kans gehad om Nederland de waarheid te vertellen.

De leugen in zijn wetsvoorstel, rondom vaccineren in de kinderopvang, had maar door één iemand publiekelijk recht gezet kunnen en moeten worden en dat was Rens Raemakers zelf https://tinyurl.com/y2qcvblh.

Vanuit dezelfde gedachte ben ik dan ook heel blij met het vertrek van Klaas Dijkhoff uit Den Haag: https://tinyurl.com/yyrh5k8a
Een oprecht excuses was voldoende geweest. Gewoon zeggen sorry: "Frank ik heb net zoals het RIVM het bewijs niet kunnen vinden". Zie ook het gesprek met Door Frankema: https://tinyurl.com/yxj5a9dw

Maar vandaag ben ik misschien nog wel blijer met het feit dat ex-ING directeur Ralph Hamers persoonlijk wordt vervolgd https://tinyurl.com/yyrzls3m. Ralph Hamers is voor mij, zonder dat veel mensen dit wisten, één van de belangrijkste inspiratiebronnen geweest om zoveel bezieling te stoppen in mijn missie: https://tinyurl.com/ybo83m3p

Ralph Hamers staat voor mij symbool voor het toewerken naar een ontzielde en de onmenselijke samenleving: https://tinyurl.com/yy2ghj7q. Ralph Hamers zou qua gedrag en uitspraken de broer kunnen zijn van Hugo de Jonge.

Nooit twijfelen, alle wanhoopskreten uit de maatschappij negeren en je eigen politieke agenda blijven volgen: https://tinyurl.com/y6skt2kf. Het vervolgen van Ralph Hamers geeft mij veel vertrouwen dat de mensen die misdaden tegen de mensheid begaan ook de juridische dans niet zullen ontspringen.

Ik kan elke dag mijn kinderen nog recht in de ogen aankijken omdat ik opkom voor hun medische vrijheid. Maar kan jij dat ook nog Paul Blokhuis?

Laat duidelijk zijn. Ik begrijp echt wel hoe heftig en intens de lobby is vanuit de farmaceutische industrie: https://tinyurl.com/u5a24y2

Ik heb echt wel gezien hoeveel last jij hebt in je werk door de gigantische invloed van al die lobbyisten. Of het nu gaat om de farmaceutische-, de tabaks- of de suikerindustrie: https://tinyurl.com/y49xmh7t

Maar nu in deze gigantische gecreëerde crisis kan jij toch ook niet meer zwijgen? Ondertussen moet jij toch ook door hebben welk spel er wordt gespeeld op het grote wereldtoneel? #greatreset https://tinyurl.com/y2sbvwgo

Nu met de mondkapjesplicht kan jij toch niet volhouden dat we het allemaal voor onze gezondheid doen? Durf jij daadwerkelijk met mij naar de lokale Hema te lopen en daar de zwangere caissière in de ogen te kijken en te zeggen dat het de hele dag dragen van een mondkapje goed voor haar en de baby is?

Kijkend naar het prachtige interview van Flavio Pasquino en Carla Peeters moet jij toch ook gaan opstaan: https://tinyurl.com/yyag57rm

Jij moet nu toch ook zeggen: “ik pik het niet langer, ik neem geen dag langer de verantwoordelijkheid voor alle emotionele, mentale en fysieke schade die de mondkapjes aanrichten bij jongeren".

Of kan jij bij al het bewijs van Carla Peeters nog steeds je ogen sluiten? Kan jij nog steeds doen alsof jij het bewijs niet hebt gehoord? En kan jij het nog steeds aan jezelf verkopen dat het een daad van christelijke naastenliefde is om het wel te dragen?

Dit alles hopend op de dag dat al het bewijs is gecensureerd.

Wordt het niet eens gewoon tijd om je echt uit te spreken? En ja dat is spannend en ja dat is beangstigend maar volgens mij ben jij het aan jezelf, je kinderen en de mensheid verplicht.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

www.frankruesink.nl

PS 1: Mocht je je afvragen of Paul Blokhuis ook dit bericht ontvangt, dan wil ik je graag laten weten dat ik dit bericht zo app naar zijn woordvoerder en hem deze ook vandaag nog per mail toestuur. Dus geen zorgen daarover.

PS 2: Terwijl ik dit bericht schreef gingen mijn gedachten uit naar Brandy Vaughan. Voor wie haar niet kent, kik dan even deze link aan: https://tinyurl.com/y2ydxsjp en laten we uit eerbied voor haar leven en haar werk ons altijd uit blijven spreken voor de waarheid en medische vrijheid.

PS 3: Hoe jij je uitspreekt maakt niet uit. Doe het op je eigen manier. Ik doe het op FB, via mijn nieuwsbrief, af en toe op Linkedin en Instagram en via mijn boek: https://frankruesink.nl/…/boek-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaa…/ Laten we als Nederlanders niet zwijgen voordat het licht van de waarheid en de vrijheid dooft.