20 november 2019

BRIEF AAN MINISTER GRAPPERHAUS – WAAROM NEMEN WE VOOR 1 KEER NIET EEN VOORBEELD AAN DE CHINEZEN?

Beste Meneer Grapperhaus,

Onze ontmoeting was kort en krachtig op het CDA congres.
Een korte uitwisseling over mijn missie, een foto en u moest weer door.

Op weg naar huis schreeuwde alles in mij om een vervolg van deze ontmoeting.

Want in ons gesprek zei ik u al: "de Minister van Justitie moet een grotere rol gaan spelen in het vaccinatiedebat".

Misschien dacht u toen: “dit is toch voor de Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge?"

Ja dat ook, maar we hebben in dit debat onmiskenbaar ook u als Minister van Justitie nodig.

Want praat je over vaccinaties, dan praat je over farmaceuten en praat je over farmaceuten dan praat je automatisch over grootschalige misstanden. Zie daar uw rol in dit debat.

Ik weet zeker dat uw coalitiepartner, de VVD onder leiding van Sophie Hermans, Klaas Dijkhoff en Minister-president mij volledig volgen in deze visie.

Want als 1 partij wil dat misdaden hard worden aangepakt dan is het de VVD wel. https://tinyurl.com/qw8epb2.

De VVD uitspraak: “Iedere crimineel moet weten dat hij in Nederland vroeg of laat wordt gepakt” is een hele directe
aansporing voor mensen als Ben Lucas, CEO van MSD NL (MERCK & CO) en Rolf Remorie ( GSK) om snel werk te maken van de adviezen uit het Sustainalytics rapport. https://tinyurl.com/wr35c9u

Dit rapport gaf mij en vele ander jonge ouders een ontluisterend beeld van alle misdaden en een chronisch gebrek aan ethisch moraal in de farmaceutische industrie.

DE CHINEZEN LATEN ZIEN HOE JE JE BURGERS BESCHERMT TEGEN BIG PHARMA

Het is menige Nederlander vast ontgaan, maar in China is deze maand Changchun Changsheng, een grote vaccinemaker, failliet gegaan.

Natuurlijk kwam dit niet omdat ze een slechte commercieel visie hadden. Maar dit kwam omdat ze net als de westerse farmaceuten een chronisch gebrek aan ethische normen hanteerden.

Dus hebben de Chinezen ook ontdekt hoe schaamteloos vaccinemakers handelen.

Frauderen met data en vaccins verkopen, die helemaal geen bescherming bieden https://tinyurl.com/t9apfn7

En wat deed de Chinese overheid? Die greep keihard in, iets waar we in Nederland nog veel van kunnen leren Minister Grapperhaus.

De Chinese overheid keek niet weg toen honderdduizenden Chinese kinderen werden ingeënt met een frauduleus vaccin.
https://tinyurl.com/ulspy94 en https://tinyurl.com/y9bpodq7

De uitspraak van Premier Li Keqiang de nummer 2 van China was recht uit mijn hart gegrepen "The company violated a moral bottom line". https://tinyurl.com/rgx9ldx

Maar Minister Graperhaus wat is nou het verschil tussen deze Chinese farmaceut en de farmaceuten die onze Nederlandse kinderen voorzien van vaccinaties?

Hebben Merck & Co (MSD) en GSK nog niet de laagste tree van moraliteit bereikt? Wat is hier nog voor nodig? Nog meer Vioxx schandalen van Merck & Co? Nog meer dan 9.400 productaansprakelijkheidszaken voor Merck & Co?

U weet wel Merck & Co, de leverancier van het BMR vaccin waar de Duitse kinderen volgend jaar toe gedwongen om worden om zich mee in te enten.

Ik hoef toch niet tot de conclusie te komen dat de Chinese overheid een hogere morele standaard heeft dan de Nederlandse?

BEGRIJPT U ONZE STAATSSECRETARIS VAN VOLKSGEZONDHEID NOG?

Begrijpt u Paul Blokhuis nog? Ik niet meer. Ik sprak hem natuurlijk zelf vorige week. Maar deze staatssecretaris heeft er geen enkel probleem mee om ons als belastingbetaler een morele les te leren.

Maar wanneer gaat hij GSK te Zeist eens de les leren? Of is het normaal dat ik als belastingbetaler moet meebetalen aan het fiasco met het Mexicaanse Griepvaccin? https://tinyurl.com/y2my7z8r

Nee Minister Grapperhaus, dat is niet normaal.
Zie hier dus nogmaals uw rol.

Als zowel Hugo de Jonge, Bruno Bruins, Paul Blokhuis als het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu achterwege laat om deze farmaceuten in Nederland aan te pakken, dan bent u aan zet.

GAAN WE SAMEN IN NEDERLAND BIG PHARMA EENS AANPAKKEN VANUIT DE OVERHEID?

Kunnen we alsnog niet eens GSK aanpakken voor het verzwijgen van de bijwerkingen van de Mexicaanse griep vaccin? https://tinyurl.com/wpegb8c

Kunnen we met terugwerkende kracht Bayer niet eens gaan vervolgen voor hoe zij willens en wetens een met HIV besmet product op de markt brachten? https://tinyurl.com/vaqh6gc

Kunnen we GSK niets eens dwingen om alle misstanden rondom het Infanrix Hexa vaccin openbaar te maken?

Het 1,271 tellende gelekte rapport met daarin de 36 dode kinderen over twee jaar is natuurlijk maar het topje van de ijsberg geweest. https://tinyurl.com/vedtur6

Zouden we niet eens een inval moeten doen bij Merck & Co (MSD NL) om te kijken welke vaccinrapporten ze nog meer verzwegen?

Want laten we eerlijk zijn, u denkt toch ook niet dat het verzwegen rapport naar de veiligheidsresultaten van het BMR vaccin het enige rapport is, dat met schokkende cijfers in de doofpot is beland?

Waarom staan we toe dat de Commercieel Directeur van GSK de overheid mag adviseren over het te voeren vaccinatiebeleid?

Zou we deze organisatie niet eens beter moeten monitoren om te voorkomen dat ze onze overheid omkopen. https://tinyurl.com/uzb8qst

Kunnen we hiervoor de handen op elkaar krijgen Minister Grapperhaus?

Wanneer starten we een diepgaand onderzoek naar alle misstanden in de vaccinindustrie door deze farmaceutische bedrijven?

Laat duidelijk zijn ik kan niet wachten. Laten we de aanpak van de Chinese overheid voor 1 keer volgen.

WE MOETEN ALS MANNEN WEL MOEDIG ZIJN

Beste Minister Grapperhaus, laat dit een open uitnodiging zijn voor u.

Laat dit een uitnodiging zijn om u persoonlijk in te zetten om onze kinderen te beschermen tegen de misstanden van de farmaceutische industrie.

En natuurlijk weet ik wel hoe de hazen lopen. Je moet als Minister echt moed hebben om op te treden tegen Big Pharma en dat is niet voor iedereen weg gelegd.

Maar u bent met alle respect a Big Man!
Dus ik zou zeggen, ga er voor.

Laat de aanklacht die is ingediend door Dr. Rath bij het Internationaal Strafhof als bron van inspiratie voor u zijn. https://tinyurl.com/tgsy58v

Kijk niet weg.
Stop u hoofd niet in het zand.

Blijf niet bewust onwetend zoals sommige andere politici zich denken te kunnen veroorloven anno 2019.

Want u weet dat als de politiek en het huidige rechtssysteem blijft wegkijken, dat een volkstribunaal met de dag dichterbij komt.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

ps: En ondertussen hou ik vertrouwen in het Nederlandse rechtssysteem waar u verantwoordelijk voor bent en heeft mijn advocate zojuist de eerste brief naar de heer Klaas Dijkhoff uitgestuurd, dit om de verzwegen waarheid boven tafel te krijgen.

ps 2: En stap ik door om in Nederland een echt eerlijke voorlichting te krijgen over vaccinaties. Dit doe ik gelukkig niet alleen, vele mensen steunen mij hierin waarvoor mijn dank groot is.

ps 3: Een nieuwe actie is bijna rond: https://www.doneeractie.nl/tijd-voor-eerlijke-voorli…/-39256