8 januari 2021

GAAT DE GESCHIEDENIS ZICH HERHALEN?

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik veel geschreven over de verzwegen vaccinatiewaarheid.

Gelukkig stonden veel mensen open om mijn berichten tot zich te nemen. Velen daarvan hebben hun dankbaarheid geuit voor mijn inspanningen. Anderen zagen in mij een mooie kans om hun eigen liefdeloosheid op mij te projecteren.

Vanuit mijn eigen ervaringen in dit vaccinatietijdperk kan ik me een klein beetje voorstellen hoe het leven moet zijn geweest voor mensen die in de vorige eeuw artsen aanspraken om te stoppen met het promoten van roken.

Vele jaren verder zijn er nu ook artsen zelf, die hun werk neerleggen om op te staan tegen de tabakslobby: https://tinyurl.com/y8kvutom.

Als Nederlanders zijn we momenteel getuigen van de grootste vaccinatiedroom van Hugo de Jonge. Mensen staan in de rij om zich te laten vaccineren en gaan mee in zijn befaamde uitspraak: "vaccinaties hebben alleen maar voors".

Maar waar de één zijn grootste droom leeft, leeft de ander zijn grootste nachtmerrie.

Ik heb altijd gekozen om de andere kant van de medaille te belichten. Niet de voors maar de tegens. Dit om de balans te herstellen en de manipulatie te stoppen. Wetende dat ik David ben en de farmaceutische industrie zich Goliath waant.

Vanuit dit perspectief vraag ik aandacht voor het verhaal van Gregory Michael MD. Gregory Michael is de man van Heidi Neckelmann. Gregory Michael en werkte als arts in het ziekenhuis in Miami Beach en hij was zoals Heidi Neckelmann schreef een "pro vaccine advocate".

Gregory Michael stierf een aantal dagen geleden na zijn Pfizer/BioNtech vaccinatie. Zie ook het bericht van CNN: https://tinyurl.com/y565yo8j.

Natuurlijk gaat Pfizer/BioNtech zeggen dat hij een uitzondering is en natuurlijk wordt er gezegd dat het niets met het vaccin te maken heeft.

We have seen it all before. https://tinyurl.com/puj6c9x
Argentinië. 14 dode baby's. Arme families. Verkeerd voorgelicht. Rechtszaak. GSK. Afgekocht. https://tinyurl.com/y49e8rv7

Toch deel ik dit bericht omdat ik me helemaal aansluit bij de laatste woorden van Heidi Neckelmann: "Ik vind dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het niet voor iedereen goed is en in dit geval een mooi leven, een perfect gezin heeft vernietigd en zo veel mensen in de gemeenschap heeft getroffen. Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alstublieft meer levens door deze informatie nieuws te brengen.

Op deze dag is mijn vraag hoeveel van dit soort berichten zijn er nodig om de geschiedenis uit de jaren zeventig te laten herhalen (zie PS 2)?

Gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: We kunnen als mensen allemaal opstaan tegen de gigantische invloed van de farmaceutische industrie op ons leven. In mijn boek: "Hugo - Ik ben ook jouw soldaat niet" vertel ik hoe ik dit heb gedaan: https://tinyurl.com/y6ybsnfk.

PS 2: De laatste keer dat de regering een versneld vaccin zocht, werd het een fiasco: https://tinyurl.com/ybqcjtpu.

"Het was 1976 en president Gerald Ford (zie foto) haastte zich om een vaccin te bedenken voor een nieuwe vorm van Mexicaanse griep. Ford liet zich niet afschrikken.

Hij liet het vaccinatieprogramma doorgaan en kondigde plannen aan om tegen de herfst 1 miljoen mensen per dag te inenten - een ongekende tijdlijn waar de regering moeite mee had om aan te voldoen.

Half oktober waren de vaccinaties aan de gang. Ford werd geïnjecteerd door de dokter van het Witte Huis. En toen kwamen er problemen naar voren. Er waren meldingen van sporadische sterfgevallen die mogelijk verband hielden met het vaccin.

Er ontstond paniek, waarbij tientallen staten de vaccinaties stopzetten. In december, na 94 meldingen van verlamming, werd het hele programma stopgezet".

PS 3: Laat gerust vanuit Nederland een steunbetuiging achter op de pagina van Heidi Neckelmann. We are in this together.