29 december 2020

LOOP WEG VAN DE ZIEKTE EN GENIET VAN JE VRIJE GEEST

Deze week heb ik me uitgeschreven bij de huisarts.

Deze week heb ik mij uitgeschreven bij de zorgverzekering.

Deze week deel ik nog een aantal berichten over de leugens van Hugo de Jonge.

Deze week besef ik meer dan ooit dat het systeem pas verandert als we er massaal bij weglopen.

Deze week realiseer ik me ook hoeveel liefde, moed, nieuwe kennis en meer bewustzijn we als mensen nodig hebben om de psychopaten te verslaan.

Ik moedig je aan om weg te lopen bij alle systemen, die jou niet meer dienen.

Ik moedig je aan om al je moed te gebruiken om je morele kompas te blijven volgen en je te blijven uitspreken over datgene waar jij in gelooft.

Ik heb respect voor iedereen die op zijn eigen manier mensen in hun omgeving confronteren met alle leugens die ze waarnemen.

Ik deel mijn zorg met alle mensen, die zich afvragen of deze waanzin ooit gaat stoppen.

Maar ik heb er vooral veel vertrouwen in dat steeds meer Nederlanders, gaan beseffen dat wanneer wij als zachtmoedigen blijven afwachten tot wij de wereld erven, dat er dan niets meer te erven valt. #roberthunter

Dus afwachten is geen optie meer:

#loopwegvandeleugens
#loopjouwpadvanvrijheid
#volghetpadvanangstnaarliefde
#genietvanjouwuniekecreatiekracht

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

PS 1: Wil je op de hoogte blijven hoe ik niet langer afwacht, schrijf je dan ook in voor mijn nieuwsbrief: www.frankruesink.nl

PS 2: Mijn dank gaat uit naar Jordy Zwarts. Hij heeft het lef gehad om het pad te bewandelen en zijn zorgverzekering op te zeggen. Ik volg zijn pad en bewonder zijn moed. www.bondoverheidszaken.nl

PS 3: Mijn dank gaat ook uit naar Hilde Heijn. Hilde is voor mij iemand die beseft dat hoe meer liefde je geeft, hoe meer je het terugkrijgt. Met als resultaat dat je elke dag krachtiger wordt om het systeem waarin we leven fundamenteel te veranderen.

PS 4: R.I.P. Robert Hunter. Inspiratiebron als het gaat over de ziekte van het systeem in de spotlight zetten. https://tinyurl.com/yb64jqou

PS 5: Dit bericht is expliciet geen oproep om uit de zorgverzekering te stappen. Als je dit wel dacht, lees het bericht dan nogmaals. Dit bericht is een aanmoediging om goed voor jezelf te zorgen en niet langer je energie weg te geven aan systemen en mensen die ons als mensheid niet dienen.