1 juli 2020

STA JIJ ZATERDAG MET MIJ OP VOOR MEDISCHE VRIJHEID IN FRIESLAND?

Tijdens mijn gesprek vanochtend met Mordechai Krispijn van Viruswaanzin Openbaar kwam, die ene vraag weer ter sprake: "Hoe verslaan we samen als DAVID goliath?

Deze vraag is als een queeste waar ik me nu zo'n 14 maanden op stort.

Hoe laten we ons als Nederlanders niet langer gevangen zetten in een gezondheidsdictatuur?

Hoe bevrijden we ons uit de vaccinatieleugen?

Hoe manifesteren we met elkaar een gezondheidsrevolutie?

Deze innerlijke vragen resulteren in mijn missie om naast medische vrijheid een eerlijke, bezielde en vrije samenleving te manifesteren.

Het is een missie, die zoals Paul Blokhuis afgelopen vrijdag ervaarde, leeft als een groot brandend verlangen in mij. https://tinyurl.com/ycadf2zq

In de afgelopen periode is mede dankzij jullie mijn vertrouwen alleen maar gegroeid dat we in Nederland samen Goliath gaan verslaan.

Zeker dankzij al jullie reacties op mijn berichten, de goede en open samenwerking met Viruswaanzin en alle ontmoetingen tijdens de demonstratie in Groningen hebben dit vertrouwen alleen maar versterkt. https://tinyurl.com/ycuatsqp

Ik ben ervan overtuigd dat we momenteel bezig zijn om elkaar in een rap tempo te helpen om uit onze angsten, onzekerheden en illusies te stappen. Dit is noodzakelijk om ons los te maken van de leugens en de mindcontrol en die nieuwe vrijere wereld te creëren.

Op zaterdag 4 juli, Independence Day, deel ik al mijn technieken en inzichten hoe we dit samen kunnen doen.

Wat het precies is weet ik niet. Maar mijn liefde voor Friezen is de afgelopen periode enorm gegroeid. Waarschijnlijk is het de eigenwijsheid, de actiebereid van mensen zoals Jolanda Beenen en de liefde voor hun eigen roots waardoor ik zo'n verbondenheid voel met de Friezen.

Daarom heb ik besloten om mijn eerste interactieve lezing getiteld: "Hoe verslaan we samen als DAVID goliath?" aanstaande zaterdag in Joure Friesland te beginnen.

Het gaat een levendige, persoonlijke, open en confronterende avond worden waarin ik jou met alle plezier laat ervaren hoe wij gezamenlijk in deze tijd de vrijheid kunnen manifesteren waar we allemaal naar verlangen.

Daarnaast deel ik in alle openheid de strategie, die ik volg om mijn missie te volbrengen.

Ik kijk er naar uit om iedereen, die mij al heel lang en intensief volgt, ook eens live te ontmoeten. In Groningen heb ik tijdens de demonstratie ontdekt hoe waardevol het is om elkaar face-to-face te bekrachtigen.

Ik start zaterdag om 19:30 uur en ik zou het natuurlijk super tof vinden om je in Joure te zien. Je kan je aanmelden via:
https://www.in-zicht.nl/…/hoe-we-samen-als-david-goliath-v…/

Hopelijk zie ik je zaterdag in Friesland. Mocht je vragen hebben, stel deze dan ook gerust hieronder.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink Voorvrijheid.nu

ps: Op maandag 6 juli reis ik af naar Drenthe waar ik een tweede lezing geef.