26 november 2019

MIJN BERICHT AAN RENS RAEMAEKERS - DURF JIJ DE FOUT IN JOUW WETSVOORSTEL TE LATEN STAAN?

Beste Rens Raemakers,

Gisteren heb ik je collega Antje Diertens gesproken tijdens de D66 vaccinatiebijeenkomst in Utrecht.

En laat ik maar direct met het positieve nieuws beginnen. Dit gesprek stelde mij gerust. Net zoals de D66 nieuwsbrief. Hierin stond afgelopen week letterlijk:

"Soms lijkt het vanzelfsprekend dat je vrij bent. Vrij om te beschikken over je eigen lichaam. En toch is dat in 2019 niet vanzelfsprekend. Wanneer vrijheden op de tocht staan, staan wij op voor meer vrijheid voor vrouwen. Voor bescherming van hun positie".

Ondanks dat dit bericht over abortus ging, klonk het mij als muziek in de oren. De zin "vrij om te beschikken over je eigen lichaam" kan ik anno 2019 niet vaak genoeg horen. Zeker niet als je weet welke verkeerde afslag ze in Duitsland hebben genomen.

Daarom was ik ook blij om uit de mond van jouw collega Antje Diertens te horen, dat vaccinatieverplichting voor de D66 geen optie is. Houd deze visie vast Rens Raemakers!

WANNEER STOPT HET WEGKIJKEN?

Vaccinatieverplichting kan natuurlijk voor niemand een optie zijn, die weet wie de leverancier van het BMR vaccin is en hoe zij omgaan met de veiligheid van hun producten.

Merck & Co te onethisch voor banken om mee samen te werken maar slim genoeg om de Amerikaanse politiek te manipuleren om het HPV vaccin verplicht te stellen om zo de 7 miljard dollar te kunnen betalen na hun VIOXX schandaal.

Maar maakt iemand zich hier druk om in Den Haag vraag ik mij wel eens af. Ziet geen enkele politicus dat het een probleem is als je kinderen inent met een product van een onethisch bedrijf?

Steeds vaker denk ik terug aan de tijd, dat politiek Den Haag wegkeek toen de geluiden steeds sterker werden over het seksueel misbruik in de katholieke kerk.

Waarom keken zij weg? Was het voor hen te beangstigend om het probleem echt aan te pakken.

Wat denk jij Rens Raemakers? Waarom heeft de politiek dit systeem zo lang de voordeel van de twijfel gegund? De ziekte in de katholieke kerk was toch allang zichtbaar als je echt durfde te kijken. Net zoals de ziekte bij de verschillende leveranciers van de vaccins is toch ook allang zichtbaar is?

Of zie je het onethische gedrag van een ander niet als een probleem als je zelf ook onethisch handelt?

Het negeren van de Q-koorts slachtoffers, het negeren van de slachtoffers van de belastingtoeslagen, het negeren van de seksueel misbruik slachtoffers, het negeren van de kinderen met vaccinschade. Het is allemaal hetzelfde probleem met alleen een andere jasje.

Politici, die het probleem niet aan durfden te kijken. Politici, die het probleem bagatelliseerden. Politici die liever een onderdeel van het probleem bleven omdat ze het niet durfden op te lossen.

Maar Rens Raemakers ik schat jou hoger in dan die andere bange politici. Volgens mij ben jij de angst voorbij en ben jij van een nieuwe generatie die niet langer wegkijkt.

Het is aan jonge politici zoals jij en de mensen, die buiten de politiek staan om te laten zien wat het desastreuze effect is van het gebrek aan ethiek bij farmaceuten op de gezondheid van onze kinderen.

Laat duidelijk zijn, dat dit dus ook direct mijn belangrijkste gespreksonderwerp was met Minister Bruno Bruins, Minister Cora van Nieuwenhuizen en Minister Sander Dekker op het VVD festival.

En ik hoor je al denken Rens Raemakers: "Frank, ga je nu serieus bij de VVD praten over moraliteit, ethiek en integriteit?"

Het antwoord is natuurlijk "ja", want als ik het niet doe, wie doet het dan wel: "artsen, de wetenschap?".

HET GROTE PROBLEEM DE WETENSCHAP KIJKT NIET NAAR HET PRODUCT

Zie hier direct het probleem. Gisteren en ook bij de eerdere vaccinatiebijeenkomst in Barneveld waar ik was, werd maar weer eens duidelijk dat artsen en wetenschappers veel weten maar geen product- en bedrijfskennis hebben.

Zo wist Patricia Bruijning https://tinyurl.com/ru4cnwm mij niet te vertellen, dat Merck & Co de farmaceut is van het BMR vaccin. Hoe kan je als wetenschapper een product promoten van een bedrijf wat je niet kent, waar je geen onderzoek naar gedaan hebt en wat aantoonbaar onethisch handelt?

Daarnaast toonde zij een afbeelding dat 100% van de kinderen beschermt is tegen de mazelen als 100% is ingeënt. Serieus?

Het is toch algemeen bekent dat kinderen die zijn ingeënt ook gewoon de mazelen kunnen krijgen? Dit staat zelfs op de originele bijsluiter van Merck & Co.

Rens Raemakers vraag dit gerust eens na op het kinderdagverblijf in Den Haag. Daar kregen een aantal kinderen de mazelen en ja inderdaad 1 daarvan was gewoon ingeënt.

Daarnaast wist Roland Pierik (lid van de Gezondheidsraad) mijn vraag niet te beantwoorden of voor vaccins de "gouden standaard onderzoeksmethode" wordt gebruikt.

Ik vraag me dan af: "Hoe kan de politiek blindelings vertrouwt op artsen en de wetenschap als zij zich niet bezighouden met de vraag wie nu het product levert, hoe het product is getest en hoelang het product werkzaam is? Is het witte-jassen-effect dan zo groot?"

MIJN HOOFDVRAAG: PAS JIJ HET WETSVOORSTEL NOG AAN?

Tijdens de zomerperiode heb ik natuurlijk vele brieven aan jou gestuurd. Ik was getriggerd door jouw wetsvoorstel "Wijziging in de Kinderopvang".

Hierin schreef jij dat er: "onweerlegbaar bewijs is dat vaccins veilig zijn".

Gezien het feit dat in Amerika al 4 miljard dollar is uitgekeerd aan ouders met kinderen met vaccinschade.

Gezien het feit dat GSK opzettelijk bijwerkingen verzweeg bij het vaccin omtrent het Mexicaanse griep vaccin.

Gezien het feit dat ik jou gewezen heb op de verhalen van vele ouders waarvan de kinderen moeten verder leven met vaccinschade heb ik een vraag voor je:

Pas jij je wetsvoorstel op dit onderdeel aan of druk jij deze aanwijsbare fout er gewoon doorheen? En blijf jij net als artsen wegkijken als het bij kinderen, direct na de vaccinatie fout gaat? http://www.dexfoundation.nl/pdf/Dexter.pdf

GA JIJ ERIN SLAGEN OM VOOR ONS EEN TRANSPARANTERE OVERHEID TE CREËREN

Tenslotte heb ik in mijn eerdere brieven openlijk mijn bewondering uitgesproken over jouw enorme openheid in je boek.

Vervolgens heb ik je ook aangemoedigd om als jonge politicus een frisse wind te laten waaien op het gebied van transparantie en eerlijkheid in de 2e Kamer.

Nu is mijn vraag. Geloof jij dat dit jou gaat lukken? Denk jij dat jij aangemoedigd door heel veel Nederlanders erin slaagt om politici vaker vanuit openheid te laten communiceren?

Ik hoop van wel omdat ik niet kan wachten op de dag, dat:

Paul Blokhuis echt transparant gaat zijn waarom ouders geen bijsluiter ontvangen voordat zij hun kinderen laten vaccineren?

Het is toch niet meer uitlegbaar dat je altijd de bijsluiter moet lezen, maar je deze bijsluiter niet automatisch krijgt voordat je je kind laat vaccineren.

Hugo de Jonge nog eens terugkomt op zijn eerdere uitspraak tijdens het CDA congres dat kinderen helemaal niet kunnen overlijden na de vaccinatie. Zelfs nadat ik hem face-to-face wees op de website van de overheid, rechtspraak.nl, waar dit letterlijk staat, bleef hij dit ontkennen.

Bruno Bruins aan alle ouders in Nederland laat weten, dat hij geen vaccins meer afneemt van farmaceuten, die zichtbaar en aantoonbaar onethisch handelen.

Paul Blokhuis openlijk vertelt dat de uitspraken van het Ministerie van Volksgezondheid omtrent het gebruik van geaborteerde foetussen niet volledig was.

Klaas Dijkhoff net zoals Minister Cora van Nieuwenhuizen openlijk zijn excuses aanbiedt voor zijn disrespect aan ouders van kinderen met vaccinschade.

Ik wens jou veel succes Rens Raemakers met het beantwoorden van de vragen, die je op 15 oktober jl ontving van je collega's in de 2e kamer en schroom niet om mijn vragen te beantwoorden.

Zoals je weet reageer ik per messenger altijd snel en staat de deur altijd open voor een persoonlijke ontmoeting.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink .

ps 1: En aangezien zowel Klaas Dijkhoff als Sophie Hermans geen enkele ruimte boden voor een dialoog op het VVD festival, spaar ik verder voor mijn rechtszaak: https://frankruesink.nl/steun-mijn-missie/

ps 2: De keus van Sophie Hermans om mijn mail niet te beantwoorden en de keus van Klaas Dijkhoff om na een vluchtige handdruk mij direct te ontlopen, laten mijn geen andere keus.

ps 3: Nederlanders verdienen meer openheid over dit onderwerp en als hier een rechtszaak voor nodig is, dan is dit in en in triest maar blijkbaar wel waar in dit land.