16 april 2020

FACEBOOK – GAAN WE HET SAMEN VAN DE DAKEN SCHREEUWEN?

Facebook hebben jullie ook al ontdekt dat het vandaag weer een historische dag is?

Het is een dag waar alle vaccinproducenten voor vreesden. Het is een dag, dat zij hopen dat wij als Nederlanders ons hoofd massaal in het zand steken.

Maar laten we eerlijk zijn.
Dit gaat niet meer gebeuren.

De geest is allang uit de fles.
De ruimte om alleen met eenzijdig nieuws te komen is er niet meer.

Dus laten we in deze nieuwe werkelijkheid vandaag samen het roer omgooien.

Laten we samen van de daken schreeuwen dat we als mensen geniaal zijn! Want wat wij als mensen kunnen met onze 100 miljard hersencellen is bizar.

Laten we samen van de daken schreeuwen dat we als mensen oneindige intelligentie zijn, begaafd met een ongekende hoeveelheid creativiteit.

Zelfs zo dat echt iedereen in Nederland weet dat voor ALLE problemen ALTIJD meerdere oplossingen bestaan.

En terwijl we dit massaal van de daken schreeuwen, schudden we ook Klaas Dijkhoff wakker. Met liefde halen we hem uit een grote nachtmerrie.

Een nachtmerrie waarin hem is ingefluisterd, dat we moeten wachten op een vaccin voordat we kunnen worden bevrijd uit de lockdown.

Want ook hij mag rustig weten, dat we als mensen veel slimmer zijn dan hij ooit had gedacht.

En ja, gelukkig is er één iemand, die dit verhaal nu al aan miljoenen mensen verteld. En nee, dit is niet de grootste vriend van Bill Gates maar wel iemand die net als ik weet dat vaccinatieschade bestaat # trump https://tinyurl.com/y7gy26r2

Dit is het nieuws waar vele mensen op zitten te wachten, ook de mensen die nu door deze ziekte zijn getroffen. # CareforCure # 35oplossingen en ja dit mag van de daken worden geschreeuwd.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps: Facebook, ik heb super veel aan jullie te danken. Ik ben jullie dankbaar voor alle berichten, die jullie van mij in het afgelopen jaar hebben gedeeld. Laten we hier vooral mee doorgaan.